Burun estetiği sonrası kemer

Tabiatana212

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
56
10
6
37
Merhaba arkadaşlar, burun estetiğimde 1. Ayımdayım. Estetik sonrası hafif bir kemer kaldı. Doktoruma sorduğumda bu durumun geçici olduğunu orada işlem olduğu için ödem olduğunu zamanla gececeğini söyledi. Ona inanmaktan başka çarem yok. Ama daha önce başına gelen ve inen varsa yazsın. Biraz morale ihtiyacım var.

Eklentiler

• IMG_20190303_011954_033.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 498
bende hiç bu şekilde olmadı bir fikrim yok ama bantlar çıkınca ilk 3 ay burnum kocamandı daha sonrasında şeklini almaya başladı 1 sene oldu hala daha şeklini alıyor bence acele etme doktorun dediğini dinle bekle biraz

Evet doktorumu dinlemekten başka çarem yok ama belki başına gelen vardır diye de merak ediyorum

Ellediğin zaman nasıl canım sert kemik gibi mi? Değilse ki öyleyse bile ödem olma olasılığı fazla. Orta bölümden aşağı burun ucu kısmı en geç iyileşen bölüm ve şişlikler geç iniyor. Ödem olabilir gerçekten ayrıca çok çok belli olmuyor sıkma canını. Ben görmek için bayağı dikkatli baktım.

Evet sert kemik gibi.

Bence zamanı var canım daha erken gibi geldi buralardan okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla en az 6ay beklemek gerekiyor.

Bence rahatsız eden bir şey yok. Gayet doğal duruyor. Ben de ameliyat olalı 40 gün oldu ve benim de hafif kemerim duruyor hem de bariz belli oluyor. Doktorum en başından beri zamanla düzleşeceğini söylüyor. Cumartesi 1. ay kontrolüm vardı. Doktorum hala şişliklerim olduğunu, onlar indikçe burnumun düzleşeceğini, ucunun daha inceleceğini söyledi ve masaj yapmamı söyledi. Doktoruma güveniyorum ve her yerde en az 6 ay bekleyin diye yazıyor herkes. Sabırla beklemek lazım ama geçmezse de çok takamam. Bir daha o acıyı yaşamak istemem açıkcası. Öncesi ve sonrası resmimi ekliyorum görebilmen için.

Cok gecmiş olsun gayet güzel gözüküyor, kötü durmuyor evet bnm doktorum da aynı şeyi söylüyor. Israrla inecek diyor kafama takmamaya çalışıyorum ama zaman zaman karamsarlıga kapılmıyor da değilim. Bekleyip göreceğiz zaman ne gösterecek. Bu arada bnm doktorum masajla ilgili birşey söylemedi.

Kontrole kadar benim doktorum da masajla ilgili bir şey dememişti ama şimdi günde sadece 2 dk kadar yukarı doğru masaj hareketi yapmamı söyledi.

Merhaba, özel mesaj kutunuzu kontrol edebilir misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…