Burun estetiği sonrası kemikte Ağrı

Merhaba arkadaşlar, bir ay önce burun ameliyatı oldum, kemer vardı, operasyon iyi geçti fazlada morluk ve şişlik olmadı zaten. Fakat bir kaç gün önce burun kemiğim ağrımaya başladı, bu durum yattığımda oluyor, sağa döndüğümde kemik sağa baskı yapıyor sola döndüğümde ayni şekilde, düz yatınca sanki baskı oluyor.
Doktorum kontrolde önemli olmadığını geçeceğini söyledi ama ben çok tedirginim sonuçta burun kemiği yani önemsiz bir şey değil, daha önce benim yaşadığımı yaşayan var mi acaba? Ne tür önlem aldınız? Ne kadar süre sonra geçti bu durum?
Bdnde 5 sene once yaptirdim yazin yaptirmistim doktorum kışın olmadigi iyi olmus yok cok agrirdi dedi hem senin daha yeni oyuzden agrir geciyo snra

Bu fotoğraftan çok anlayamadım sıkıntıyı, şeklen hafif bi eğrilik var gibi. Ama fonksiyonel sıkıntı var diyosunuz Allah yardımcınız olsun. Revizyon düşünüyosanız iyi araştırın, aynı süreci tekrar yaşayacaksınız sonuçta. İnşallah gönlünüzce olsun
Çok teşekkür ederim. Kenarlarda da çıkıntılar kaldı. Ucu eğri sol tarafta çökme var burnum çok kötü durumda anlayacağınız.

Çok teşekkür ederim. Kenarlarda da çıkıntılar kaldı. Ucu eğri sol tarafta çökme var burnum çok kötü durumda anlayacağınız.
ne zaman belli oldu yamukluk çok gecmis olsun , 3 hafta oldu ameliyat olali korkularım burnum yamulurmu ve ucu dusermi ???

Kemer alındı fena deil burnum, şeklini cok kestiremiyorum
Ne zaman belli olur sekli şemali, yamuklugu

Kemer alındı fena deil burnum, şeklini cok kestiremiyorum
Ne zaman belli olur sekli şemali, yamuklugu
Selam benim ayın 25 inde bir ay olacak ben de merak ediyorum Nasıl şekillenecek. Senelerdir yandan kemerli olunca şimdi çok düz geliyor bana pek alışamadım yeni halime

Selam benim ayın 25 inde bir ay olacak ben de merak ediyorum Nasıl şekillenecek. Senelerdir yandan kemerli olunca şimdi çok düz geliyor bana pek alışamadım yeni halime
1 ay oldu artik ara ara sizlama oluyor ozellikle islem gören sağ tarafım..müthiş bir baski oluyor o taraftan..dier tarafta bisey yok ne ağrı ne de başka bisey. Benimde yandan kemerli gorunuodu..kemerde alindi

1 ay oldu artik ara ara sizlama oluyor ozellikle islem gören sağ tarafım..müthiş bir baski oluyor o taraftan..dier tarafta bisey yok ne ağrı ne de başka bisey. Benimde yandan kemerli gorunuodu..kemerde alindi
Şişliklerin ne durumda acaba benim bugün 25 gün bitti ve şişliklerim devam ediyor. Doktora kontrol için hangi aralıklarla gidiyorsun peki?

Şişliklerin ne durumda acaba benim bugün 25 gün bitti ve şişliklerim devam ediyor. Doktora kontrol için hangi aralıklarla gidiyorsun peki?
merhaba, islem gören yer sizliyor bir agirlik varmis gibi, doktordan randevu alicm ama 15 gün sonrasına randevu alabiliyrm
Sizin nasıl oldu peki sislik sag tarafımda var.
1 ve 3. Ay kontrolü var demislerdi

merhaba, islem gören yer sizliyor bir agirlik varmis gibi, doktordan randevu alicm ama 15 gün sonrasına randevu alabiliyrm
Sizin nasıl oldu peki sislik sag tarafımda var.
1 ve 3. Ay kontrolü var demislerdi
Valla ben üç hafta bittiğinde gittim doktor istediğin Zaman gelip sorularını sorabilirsin Dedi öyle şu Zaman bi Zaman kontrole gel demedi o yüzden size sordum. Kış olduğu için sızlama var sanırım ara ara sızlıyor burnum

Valla ben üç hafta bittiğinde gittim doktor istediğin Zaman gelip sorularını sorabilirsin Dedi öyle şu Zaman bi Zaman kontrole gel demedi o yüzden size sordum. Kış olduğu için sızlama var sanırım ara ara sızlıyor burnum
devlette oldum 8 aralik randevu aldm agirlik oluyor bazen sizlamalar azalmaya basladi hep aynı yer agrior 1 ayı gecti artik, sekli belli olurmu artik

devlette oldum 8 aralik randevu aldm agirlik oluyor bazen sizlamalar azalmaya basladi hep aynı yer agrior 1 ayı gecti artik, sekli belli olurmu artik
Az çok tahmin edersin şeklini ama şişliklerin vardır hala . Ben de burnuma çok dokundum galiba bira asimetri var gibi panik olmadım değil ama bugün doktor 2 ay olunca gel kontrole dedi söylemedim tabi asimetri var diye .yanına gidince soracağım .belki o zaman şişler inince düzgün görünür

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim ameliyatim olali 1 buçuk ay oldu. Şekilden, nefesten, görüntüden çok memnunum ama sol tarafta çok ağrım var.
Tüm gün, gece, uyandığımda hep ağrı var. Haftaya doktora gideceğim. Burun içinde elime küçük diken gibi bir şey geliyor. O sebep oluyor olabilir mi? Bu diken normal mi? Öndeki ipler incecikti ve kendileri atmıştı. Bu sert. Hiç dayanilacak gibi değil bu ağrılar. Hep böyle yaşamaktan korkuyorum.

Benim ameliyatim olali 1 buçuk ay oldu. Şekilden, nefesten, görüntüden çok memnunum ama sol tarafta çok ağrım var.
Tüm gün, gece, uyandığımda hep ağrı var. Haftaya doktora gideceğim. Burun içinde elime küçük diken gibi bir şey geliyor. O sebep oluyor olabilir mi? Bu diken normal mi? Öndeki ipler incecikti ve kendileri atmıştı. Bu sert. Hiç dayanilacak gibi değil bu ağrılar. Hep böyle yaşamaktan korkuyorum.
Sizin agrilar nasil oldu? 3 hafta once ben de ameliyat oldum ve dunden beri ilk kez boyle agrilar var, burnumun sol yukari tarafinda. Dayanilacak gibi degil((

Sizin agrilar nasil oldu? 3 hafta once ben de ameliyat oldum ve dunden beri ilk kez boyle agrilar var, burnumun sol yukari tarafinda. Dayanilacak gibi degil((
[/QUOTE
Benim de sol yukarı tarafta vardı. Bu aralar iyiyim. Çok azaldı. Bir kbb doktoru fucidin ve nazalnem diye iki krem verdi. Onlar çok iyi geldi. Kendi doktorum hicbir sorun yok benlik birşey değil nörolojik olabilir demişti. Ama ameliyattan sonra oldu. Arkadaşlarım ağrıların yeri sinüzite benziyor diyor.bir de onun için doktora gideceğim. Tam iyileşme henüz olmadı ama o günlere göre çok iyi.

Back
X