Burun estetiği sonrası kötü koku

Strwbrrymuffin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
564
309
103
2. Ayda başlayan koku şuan 5. Ayda olmama rağmen geçmedi. Doktorum ilgili değil mesaj attığımda antibiyotik kullanmamı söyledi muayeneye falan çağırmadı. Bir ay sonraki rutin kontrolde burnumun dışına baktı. İçini muayene etmedi yine. Enfeksiyon olma ihtimali var mı?

Benim doktorum 1 seneye kadar surer dedi, kalan dikislerin erimesiyle ilgiliymis
Benimki de öyle dedi ama internetten baktığımda ömür boyu bu kokunun geçmediği kişiler de var. Burnun içinde cepler oluşuyormuş mukus burda birikiyormuş koku yapıyormuş bu da

Benimki de öyle dedi ama internetten baktığımda ömür boyu bu kokunun geçmediği kişiler de var. Burnun içinde cepler oluşuyormuş mukus burda birikiyormuş koku yapıyormuş bu da
Geçiyor korkmayın, dikişler koku yapıyor. Geçmeyen duymadım açıkçası, umarım öyle bir şey olmaz. Geçmediğinde ne yapıyorlarmış? Operasyon, tedavi vs?

Bende de oldu ilk dort ay. Kulak cubuguyla temizledikten sonra, okyanus suyunu bolca sıkıyordum. O küçük bolgelere girmesi icin özellikle dikkat ediyordum. Burnu mümkün olduğu kadar nemli tutmalıyız. Malum, kuruyunca temizlemesi de çok zor oluyor. Geçecek, merak etmeyin, benim geçti bir aydır tertemiz

Geçiyor korkmayın, dikişler koku yapıyor. Geçmeyen duymadım açıkçası, umarım öyle bir şey olmaz. Geçmediğinde ne yapıyorlarmış? Operasyon, tedavi vs?
O bölgelere lokal anesteziyle minik kesikler yapıp pürüzsüz olacak şekilde kapatabiliyoruz diyo ama benim doktorum bununla asla uğraşmaz

Sizin burnunuz çok güzeldi geçmesine sevindim inş bende de geçer artık

Sizin burnunuz çok güzeldi geçmesine sevindim inş bende de geçer artık
Burnunuzu hep temiz tutmaya devam edin. Korkmayın, kulak copuyle.temizlemekten hiçbir zarar gelmiyor, bizzat şahidim. İçinde bir şey birikmesin, nemli kalsın ki kolay temizlensin. Bir iki aya hiçbir şeyiniz kalmaz. Bunun enfeksiyon kaynaklı olanları da var ama doktorumun dediğine göre enfeksiyon ağrı ve şişlik yaparmış. Bu dikiş kaynaklı oluyormuş başka bir belirti yoksa. Umarım burnunuz en kısa zamanda eski, kokusuz günlerine döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…