burun estetıgı sonrası lazer epılasyon ve bakımm

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
merhaba arkadaslar burun estetıgı sonrası cılt temızleme urunlerını kullanıp makyaj yapıyormusunuz??? ben 2. haftasından ıtıbaren makyaj yapmaya cılt urunlerını kullanmaya basladım sımdı 4. haftam gecen gun cilt doktoruna gıttım oda ufak tefek sıvılcelerım için la roche nin temizleme jelını ve bazı sıvılce kremlerı verdı bunları kullanmamın ve makyaj yapmamın bır sakıncası olurmu acaba dıye bır sormak ıstedım??? sızler nasıl yapıyorsunuz?
bır de lazer epılasyona baslamak ıstedım bunun bır zararı olur mu acaba????CADIARZU

Canım lazer epilasyonu bilmiyorum ama bende senin gibi makyaj yapmaya başlamıştım.Hiçbir sorun olmdı.Gerçi bende hiç sivilce yağlanma falan olmadı ameliyat sonrası.Yapmanında bi sakıncası olacağını sanmam.

en çok korktuğum şeylerden birtanesi cildimin bozulması ve sivilce çıkması..cilt rahatsızlığı öyle bir şey ki ..iyileşme çok uzun vadede oluyor ona iyi gelen sana gelmiyor..ciddi anlamda problem yaratıyor..cildim de çok hassas hatta bende rosacea var..tumena arkadaşımız vardı o da rosacea olduğunu söylemişti ameliyat oldu sivilcelerden müzdaripti korkuyorum gerçekten cildimin kötüleşmesinden iz de kalabilir..bak lakitocum bu yönden de şanslısın maşallah sana her yönden

Crazy bahsettiğin la roche posay temizleme köpüğü mü yoksa jeli mi? ben köpüğünü kullanıyorum doktorum onu vermişti..

Birde ameliyattan önce IPL yani lazer durumum var ama benimkisi kılcal damar tedavisi epilasyon değil ..bir şekilde cildiyecime bunu da danışacağım bir mahsuru var mı ameliyattan önce diye..

Resimlere bakıyorum da öncesi ve sonrası arkadaşalrın gerçekten ciltlerinde çoğu zaman bir farklılık oluyor negatif yönde yani ..buna bir önlem alınamaz mı ki :S

cnmm sivilcelerin olması normalmiş..benim normalde hiç sivilce çıkmas yüzümden şimdii çıkar oldu burnumda..zamanla gecermiş çıkamasıı..bide lazere gidiyorum yüzüm için burnuma getirtmiyorum..bşy olmasmış ama içim rahat etmiyor diye yaptırmadım burnuma yakın yerlere..

MAKYAJ ÜRÜNLERıNıN KREMLERıN FALAN SAKINCASI OLACAĞINI ZANNETMıYORUM.zATEN BURUN BÖLGESıNE DE LAZER UYGULANMAYACAĞINA GÖRE ONUN DA HERALDE SAKINCASI OLMAZ YÜZ BÖLGESıNDE.NEMCıĞıM BENDE DE ŞıMDıLıK HıÇÇÇÇÇÇÇ SıVıLCELENME OLMADI.AMA BURNUMUZU RAHAT RAHAT SUYLA OVALAMADAN YIKAMADIĞIMIZ ıÇıN BELKı SıVıLCELENME OLMASI NORMALDıR.

ben sormuştum doktoruma daha önce nasıl temizliyorsan öyle devam edebilirsin dedi.
Yalnız benim aklımdaki de şu: burnumda deli gibi siyah nokta oluşmuş. hani niveanın siyah nokta bantları varya onları kullansam sorun olur mu acaba? yapıştırdıktan sonra hızlı mı çekilmsi gerekiyor onların??

asilemcimmm bende oldu ilk iki ay doktor zaten 6 aya kdr çıkabilir dedii..böle bi ikitane küçük çıkıyooo arada..valla ben hala korkumdan adam gibi temizleyemiyorum burnumu.piskolojik olarak düşermi yamulurmu diyorum:)

nem sen kacıncı ayında lazere gıtmeye basladın bıde o takıln gozluklerın zararı olurmu bana verceklerı denız gozlugu gıbı burna cok yuklenmeyen cınsten ama

nem sen kacıncı ayında lazere gıtmeye basladın bıde o takıln gozluklerın zararı olurmu bana verceklerı denız gozlugu gıbı burna cok yuklenmeyen cınsten ama

1.5 aylıken gittim cnm aynen benim gözlükte öyle büyük ..takmayayaım dedim izin vermedilerrr...elimle burnuma gelmiycek şekilde havada tuttum:)

crazy sen bugün doktor beye uğradınmı.ben bugün gitmiştim sanki sana benzeyen birini gördüm:) bu arada burnun süper olmuş. eğer o gördüğüm sensen dehşet olmuş:)

nunni günmü aldın yoksa :) ?

yokya nerdee:) dayımı götürdüm Sadullah beye. migreni var.alnından botoks yaptı migren tedavisinde faydası oluyomuş. bende bekliyodum koridorda.içerden biri çıktı crazy46 ya çok benziyodu.resimlerinide yeni gördüm.bugünkü kızında fındık gibi burnu vardı.bide bu epilasyonla ilgili topic açılınca (bunuda yeni gördüm:)) o kızda onun için gelmişti.acaba dedim o mu.bu arada benim ameliyat maceram hala devam ediyor.maddi durumumu ayarlamadım. seneye kaldı sanırım.

crazy le sadullah beyin muayenehanesinde karşılaştık bizde henüz o daha ameliyat olmamıştı.. olabilir belkide odur.. kontroller ilk zamanlar sık oluyor cünki
olsun canım canını sıkma geç olsun temiz olsun .. hayırlısı olsun

frapan sana kendi yontemimi tavsiye etmek isterim oncelikle yuzunu ve burnunu buhara tut. (bende yuz icin satilan buhar makinelerinden var fakat ocaga koyacagin sudan cikan buharda benzer islemi yapar) gozenekleri acaip aciyor ve bant cok daha etkili oluyor. Daha sonra Nivea siyah nokta bantlarini burnun hafif nemliyken yapistir. hizli cekmedende kullanabilirsin sadece kullanmadan once bolgeyi islatiyorsun 20 dk sonra bant kurumaya ve sertlesmeye basliyor o zaman nazikce cikarirsin :) ancak unutmamaliyiz ki bu tarz gozenek temizleyicilerden sonra mutlaka sıkılastirici tonik ve maske uygulanmalidir yoksa ileri zamanlarda gozeneklerde acikliga sebvap olabilir, sevgileropuyorumnanaktan

crazy sen bugün doktor beye uğradınmı.ben bugün gitmiştim sanki sana benzeyen birini gördüm:) bu arada burnun süper olmuş. eğer o gördüğüm sensen dehşet olmuş:)

aa o yanında bır adamla gelen senmıydın yoksa kısa kızıl gıbı saclı o sensen o da bendımmmm lazer ıcın konusmaya gırmıstımm benmıydım o senmıydın:))))))

hihihihi.evet o saç rengi belli olmayan bendim:))yanımdaki de dayımdı botoks yaptırdı.burnun dehşet olmuş ya.resimdeki görüntü hiçbişey. minicik olmuş bebek burnu gibi.gözlerimi senden alamadım:) çok bakmakta istemedim.resimlerini daha önce görseydim tanışrdık dü akşam baktım tesadüfen benzettim biraz sorayım dedim bi.çok sevimli olmuşsun gerçekten.zaten çok güzel bi kızsın nazar değmesin:))

ayyy gercekten mı yaa cok tesekkur ederım sızede ben pek dıkkat edemedım ama zaten ben cıktıgımda sadece 2 kısı vardı oda sızmıssınız ben sık sık doktora gıdıyorum gelırsenız goreyım burnunuzu merak ettım sızı:)buarada evet resımlerden daha ıyı oldugunu arkadaslarımda soyluyorlar resımde sıslıgı cok bellı oluyormus....

valla burnumu nasıl göremedin :)) ben daha ameliyat olamadım.Sadullah Beyi buldum ama para konusunu ayarlayamadım.kendimi bıraktım şimdi aile bireylerini götürüyom doktor beye:) inşallah karşılaşırız tekrar.diğer konuda darbe aldım yazmışsın ciddi bişey değildir umarım.grşmek üzere

yok canım sanırım cok cıddı bır sey degıl ama daha tam bellı olmadı artık bılemıyorum neyse ınsallah gorusuruz sende kısa zamanda ıstedıgın burna kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…