nem sen kacıncı ayında lazere gıtmeye basladın bıde o takıln gozluklerın zararı olurmu bana verceklerı denız gozlugu gıbı burna cok yuklenmeyen cınsten ama
crazy sen bugün doktor beye uğradınmı.ben bugün gitmiştim sanki sana benzeyen birini gördüm:) bu arada burnun süper olmuş. eğer o gördüğüm sensen dehşet olmuş:)
nunni günmü aldın yoksa :) ?
yokya nerdee:) dayımı götürdüm Sadullah beye. migreni var.alnından botoks yaptı migren tedavisinde faydası oluyomuş. bende bekliyodum koridorda.içerden biri çıktı crazy46 ya çok benziyodu.resimlerinide yeni gördüm.bugünkü kızında fındık gibi burnu vardı.bide bu epilasyonla ilgili topic açılınca (bunuda yeni gördüm:)) o kızda onun için gelmişti.acaba dedim o mu.bu arada benim ameliyat maceram hala devam ediyor.maddi durumumu ayarlamadım. seneye kaldı sanırım.
ben sormuştum doktoruma daha önce nasıl temizliyorsan öyle devam edebilirsin dedi.
Yalnız benim aklımdaki de şu: burnumda deli gibi siyah nokta oluşmuş. hani niveanın siyah nokta bantları varya onları kullansam sorun olur mu acaba? yapıştırdıktan sonra hızlı mı çekilmsi gerekiyor onların??
crazy sen bugün doktor beye uğradınmı.ben bugün gitmiştim sanki sana benzeyen birini gördüm:) bu arada burnun süper olmuş. eğer o gördüğüm sensen dehşet olmuş:)
hihihihi.evet o saç rengi belli olmayan bendim:))yanımdaki de dayımdı botoks yaptırdı.burnun dehşet olmuş ya.resimdeki görüntü hiçbişey. minicik olmuş bebek burnu gibi.gözlerimi senden alamadım:) çok bakmakta istemedim.resimlerini daha önce görseydim tanışrdık dü akşam baktım tesadüfen benzettim biraz sorayım dedim bi.çok sevimli olmuşsun gerçekten.zaten çok güzel bi kızsın nazar değmesin:))
valla burnumu nasıl göremedin :)) ben daha ameliyat olamadım.Sadullah Beyi buldum ama para konusunu ayarlayamadım.kendimi bıraktım şimdi aile bireylerini götürüyom doktor beye:) inşallah karşılaşırız tekrar.diğer konuda darbe aldım yazmışsın ciddi bişey değildir umarım.grşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?