Burun estetiği sonrası masaj

cisemarc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
307
17
118
İstanbul
Kızlar bugun ameliyatımın 11. günü doktorum bana masaj onerdı cokk hafıff bastırarakk hatta elımı sadece burnumun uzerınde tutuyorum dıyebılırım masaj yapıyorumm.Amaa bır yandan da korkuyorummm burnumun şeklını bozmaktan ya yanlıs bırşeyler yaparda şekli bozulur diye masajla şekil bozulabilirmi??

bastırarak canın acıcak ama gunluk sabah aksam 5 5 dk yap ıkı ay orda kan dolasımı olmalı sert ya suan canın acır ama yap

bırde burun uzerınde sıvılce olmamamsı ıcın pelıng ve jelle temızle bolcaaa
yenı hucreler olusuyor ya sıvılce olucak

canım benım daha 11 gunluk ve cok yumusak cokme olmazmı sert yaparsam yaa :s

o zaman doktorunuzun dedıgı gbı yapın :) ama masaj cok onemlı oradakı ödemeın hügıtmesı ıcın aksatmayın sakın

aklıma geldıkce yapıyorum ama dedıgım gıbı bı yandanda yanlıs bısey yaparımda seklı bozulur dıye cok korkuyorumm :)

aklıma geldıkce yapıyorum ama dedıgım gıbı bı yandanda yanlıs bısey yaparımda seklı bozulur dıye cok korkuyorumm :)

Aslında masaj yapmayinca sekli bozuluyormus canim ete yapisma suresi cok onemli aksatma ben yapiyorum inan cok farkli oluyorr:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında masaj yapmayinca sekli bozuluyormus canim ete yapisma suresi cok onemli aksatma ben yapiyorum inan cok farkli oluyorr:)

doktruma yıne sordum bastırarak yap acısın bısey olmaz dedıı artık bende bastırarak yapıyorumm korka korkaa sonucta doktordan ıyı bılmıyoruzz dınlemekk lazımm :)

doktruma yıne sordum bastırarak yap acısın bısey olmaz dedıı artık bende bastırarak yapıyorumm korka korkaa sonucta doktordan ıyı bılmıyoruzz dınlemekk lazımm :)

benım doktor ne masaj verdı ne resım cektı anlamadım ben bu ısten bısey

benım doktor ne masaj verdı ne resım cektı anlamadım ben bu ısten bısey

canım senin burnun cok guzeldı zaten niye yaptırdın estetikkk bzı doktorlar verıyor masaj bazıları vermıyor anlamadım bende amaa cok onemlı dedı benım doktorum hareketı gosterdı aksatma dedı bılmyrumm ne ıse yarıyor sanırım odemı atıp seklı verıyor

cok pısmanım zaten burnum kısaldı ben uzun burun sevıyorum

Bende korkuyorum ya masaj yapmaya yavaş yavaş yapıyorum doktorum yap dedi yapabildiğin kadar off

Ben de 14 Günlüğüm canim 11.gun çıktı bandajim doktorum bana da masaj verdi. Hatta kendisi bastira bastira yapti. Ben sizin kadar bastiramam canim aciyo dedim bastir sen bikac gune alisacaksin acimicak dedi. Oyle de oldu suan masaj yaparken aci hissetmiyorum. Ilk günler benimki de yumuşakti cunku ödem var ama masajla indi o odemler simdi kemik geliyor elime. Bikac gun kemige masaj yaptim sonraki kontrolde doktor artik kemige yapma yanlara yap goz pinarlarina dogru sivazla dedi. Suan oralarda ödem oldugu icin oralara yapiyorum. Burnum kuculuyo gunden gune.

Ya ben masaj yaparken Burnumun sag tarafında yan tarafta kemik elime geliyor sol tarafta yok sizce ciddi biseu mi ya

Ya ben masaj yaparken Burnumun sag tarafında yan tarafta kemik elime geliyor sol tarafta yok sizce ciddi biseu mi ya

Kemik olduguna emin misiniz belki icerde odem olusmustur?

Benim 6 ay bitti masaji yap demisti banada bastirark. Kemer cikmasini engeller masaj demisti. 6 ay bitti kemer kismi cikti hala arada masaj yapinca kemer kismi hafif duzeliyr ve kalinlasma oldu kemr kismindan nedenini bilmihorum revizyon da gozumu korkutuyor

Benim doktorum kesinlikle masaj yok dedi yanlış yapanlar çok var yanlış şekilleniyor dedi ama sen genede doktorunu dinle istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim doktorum kesinlikle masaj yok dedi yanlış yapanlar çok var yanlış şekilleniyor dedi ama sen genede doktorunu dinle istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Abartmis. Masaj yapip da sonra guzel buruna sahip olan yok mu nasil yanlis sekilleniyormus.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…