Burun Estetigi Sonrasi Nefes

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Merhaba arkadaslar.
Estetik olali 4 ay oldu. Agzimi kapatinca nefes alamadigimi hissettim. Agzim resmen aralikli uzun yol yuruyunce de nefes nefese kaliyorum. Bu normal mi sizce ? Gecici mi yani yasayan, bilen var mi ?

Ben birinci ameliyatımdan 3 ay sonra nefes alabilmiştim ve %80 oranındaydı ancak, bir iş yapınca nefes nefese kalıyordum, ikinci ameliyatımı olalı daha 9 gün olmasına rağmen ilginç bi şekilde % 95 oranında nefes alıyorum. İnşallah sonradan bozulmaz temennim.

Ben birinci ameliyatımdan 3 ay sonra nefes alabilmiştim ve %80 oranındaydı ancak, bir iş yapınca nefes nefese kalıyordum, ikinci ameliyatımı olalı daha 9 gün olmasına rağmen ilginç bi şekilde % 95 oranında nefes alıyorum. İnşallah sonradan bozulmaz temennim.
2.kez ameliyat niye oldunuz

Burun kanatlarında çökme, eğiklik oldu ameliyattan sonra, şekli de zaten istediğim gibi yapılmamıştı.

cok gecmis olsun. Ben de seklinde cok memnun degilim ama simdilik bi sıkıntı yok cok sukur. Kac ay sonra bu sorunlar oldu

Arkadaşlar böyle sorunlar genel olarak mı yaşanıyor anlamadım. Ben de olacağım sadece kemer düzeltilecek ama daha kötü olmasından korkuyorum

İlk ameliyat olduğu için tabi tecrübesizlikten ancak ikinci ayda anladım ama fotoğraflarıma baktığımda ameliyattan 15 gün sonra bile belliymiş aslında, meşhur 6 ay yalanına inandım, ama şimdi biliyorum ki burun görsel olarak 15. gün neyse 6. ayda da aşağı yukarı aynı oluyor, sadece m ise s oluyor. Yamukluk vardı ameliyattan hemen sonra da, ödeme bağlamıştım ama ödemler geçtikçe yamukluk azalacağına arttı, şimdi yine korkuyorum, yine her şey kötüye gidecek gibi geliyor

İlk ameliyat olduğu için tabi tecrübesizlikten ancak ikinci ayda anladım ama fotoğraflarıma baktığımda ameliyattan 15 gün sonra bile belliymiş aslında, meşhur 6 ay yalanına inandım, ama şimdi biliyorum ki burun görsel olarak 15. gün neyse 6. ayda da aşağı yukarı aynı oluyor, sadece m ise s oluyor. Yamukluk vardı ameliyattan hemen sonra da, ödeme bağlamıştım ama ödemler geçtikçe yamukluk azalacağına arttı, şimdi yine korkuyorum, yine her şey kötüye gidecek gibi geliyor
Peki keşke eski burnum kalsaydı diyor Musun?

Ben rinoplasti olalı 1 ay oluyor, sümkürerek temizlemediğim için burnumun içinde çok mukus birikiyor ve kulak çubuğuyla temizlerken ufak tefek kabuk ve dikişleri hissediyorum. Hala %100 nefes alamasam da ilk haftalara göre baya düzeldi, artık ağzımdan nefes almıyorum, %90 burnumdan nefes alıyorum ama arada birikinti artınca tıkanıyor yine. Deniz suyu spreyine devam ediyorum, dr da devam etmemi söylemişti ateli alırken. Haftaya 1.ay kontrolüm var.

Ben rinoplasti olalı 1 ay oluyor, sümkürerek temizlemediğim için burnumun içinde çok mukus birikiyor ve kulak çubuğuyla temizlerken ufak tefek kabuk ve dikişleri hissediyorum. Hala %100 nefes alamasam da ilk haftalara göre baya düzeldi, artık ağzımdan nefes almıyorum, %90 burnumdan nefes alıyorum ama arada birikinti artınca tıkanıyor yine. Deniz suyu spreyine devam ediyorum, dr da devam etmemi söylemişti ateli alırken. Haftaya 1.ay kontrolüm var.
Burun şeklinden memnun musun?

Peki keşke eski burnum kalsaydı diyor Musun?
Bi dönem demiştim evet. Çünkü 2. ameliyat hem zor hem de birinci nin iki katı maliyetli oluyor, birinci için 10 bin isteyen doktorlar ikinci için 20 bin istiyor, ve de garanti de veremiyorlar, hatta bana bi doktor ben seni ikinci kez ameliyat edemem, çünkü burnunun içinde önceki doktorun ne yaptı bilmiyorum demişti.

6.ay yalan degil bence ya odem var ya hani ondan oyle diyolar tabi sekli ayni sadece sislik iniyor. M s ne anlamadim 😊

Bi dönem demiştim evet. Çünkü 2. ameliyat hem zor hem de birinci nin iki katı maliyetli oluyor, birinci için 10 bin isteyen doktorlar ikinci için 20 bin istiyor, ve de garanti de veremiyorlar, hatta bana bi doktor ben seni ikinci kez ameliyat edemem, çünkü burnunun içinde önceki doktorun ne yaptı bilmiyorum demişti.
Ben 2. Ameliyat dusunuyorum. 20bin mi verdin sen :( ayni doktora mi oldun peki

Kulak çopunu ben de kullaniyorum. Burun ici şiş belki ondandir benimde bilemedim

evet çok memnunum, hala ödem var fakat çoğu indi. zaten atel çıktığından beri yandan çok beğeniyorum ama ödemden dolayı önden biraz büyük, patlıcan gibi gözüküyordu :) fakat o da incelmeye başladı.
[/QUO
Sevindim. Ben normalde sadece nefes problemi için olacaktım fakat girmişken Kemer’de düzelsin dedim ama en korktuğum şey daha da kötü olursa. Bir kaç ay veya yıl sonra çökme gibi sıkıntılardan çok korkuyorum

Ben ücretsiz aynı doktora oldum, ilk sayfada revizyon ameliyat sonrası görüntü değişikliği başlığı altında foto yükledim bakabilirsiniz
Tamam bakayim ben ddedigim gibi seklinde memnun degilim kalkik yapmadi kalkik olsun dedigim halde. Ve de burun kanatlarim genis cok az daraltmis. Ayni doktora nasil guvendiniz

Tamam bakayim ben ddedigim gibi seklinde memnun degilim kalkik yapmadi kalkik olsun dedigim halde. Ve de burun kanatlarim genis cok az daraltmis. Ayni doktora nasil guvendiniz
Biraz çaresizlik biraz da o güveni verdi efendiliğiyle. Bi bak nasıl olmuş, yorum yaparsan sevinirim😁

Back
X