Burun Estetigi Sonrasi Nefes

Baktim guzel olmuş senin . Ben de doktoruma dedim memnun kalmadim istedigim gibi olmamis ama adam beni ikna etmeye calisti. Yok şoyle yok boyle. Kendimden suphe ettim ama aynada fotoda begenmiyorum foto cekmeyi biraktim resmen. En son 6 ay sonra gel kaldirayim ama domuz gibi olursa benim soumlulugum degil diye korkutuyo insani .

Baktim guzel olmuş senin . Ben de doktoruma dedim memnun kalmadim istedigim gibi olmamis ama adam beni ikna etmeye calisti. Yok şoyle yok boyle. Kendimden suphe ettim ama aynada fotoda begenmiyorum foto cekmeyi biraktim resmen. En son 6 ay sonra gel kaldirayim ama domuz gibi olursa benim soumlulugum degil diye korkutuyo insani .
Ben burdaki olumsuz yorumları gösterdim,acaba ben mi takıntılıyım diye insanlra sordum, bakın herkes benle aynı düşünüyor, bi tek siz yaptığınız burnu beğeniyorsunuz dedim, :KK62: . Beğendiğim bir burnun fotoğrafını da dosyanın arasına koydum, böyle olsun istiyorum dedim, bakalım sonuç nasıl olacak. Kötü olsa da artık doktoralafım yok, elinden geleni yaptı, demek ki o kadar geliyormuş elinden.

Ben burdaki olumsuz yorumları gösterdim,acaba ben mi takıntılıyım diye insanlra sordum, bakın herkes benle aynı düşünüyor, bi tek siz yaptığınız burnu beğeniyorsunuz dedim, :KK62: . Beğendiğim bir burnun fotoğrafını da dosyanın arasına koydum, böyle olsun istiyorum dedim, bakalım sonuç nasıl olacak. Kötü olsa da artık doktoralafım yok, elinden geleni yaptı, demek ki o kadar geliyormuş elinden.
Sen oyle mi yaptin yani 😳 iyi yapmissin tabikide. Cevreme soruyorum onden hic fark yok diyen de var ,sana oyle geliyor genis degil diyen de var. Ama onemli olan benim ne hissettigim yuzum kucuk ve burnum buyuk geliyo gozume sinmiyo icime adama anlatamiyorum.daha dogrusu he evet deyip sorumluluk almak istemiyor

6. Aydan itibaren burun burun sirti odemden dolayi iner incelir burun ucu odemi iner kanatlar incelir hatti belirginlesir burun ici odemi iner nefes alisverisi.kolaylasir lakin ince deriliyse kisi burunda degisim olmaz (eser miktarda) acık ameliyatlarda sonuca daha gec ulasilir..Ince derili burun hata kabul etmez kusur ,rinoplasti hemen sonrasi kisiyi rahatsiz edici boyuta ulasir.
Kalin veya orta kalinliktaki derili.burun degisimi 1 bucuk yilda netlesir.Deri yaglidir ve kalindir odemi hemen atamaz..

6. Aydan itibaren burun burun sirti odemden dolayi iner incelir burun ucu odemi iner kanatlar incelir hatti belirginlesir burun ici odemi iner nefes alisverisi.kolaylasir lakin ince deriliyse kisi burunda degisim olmaz (eser miktarda) acık ameliyatlarda sonuca daha gec ulasilir..Ince derili burun hata kabul etmez kusur ,rinoplasti hemen sonrasi kisiyi rahatsiz edici boyuta ulasir.
Kalin veya orta kalinliktaki derili.burun degisimi 1 bucuk yilda netlesir.Deri yaglidir ve kalindir odemi hemen atamaz..
Bu aciklamayi doktorumda yapsaydi da gönül rahatliyla bekleseydim keske

Ben birinci ameliyatımdan 3 ay sonra nefes alabilmiştim ve %80 oranındaydı ancak, bir iş yapınca nefes nefese kalıyordum, ikinci ameliyatımı olalı daha 9 gün olmasına rağmen ilginç bi şekilde % 95 oranında nefes alıyorum. İnşallah sonradan bozulmaz temennim.
%80 oranında nefes alıyorsanız çok iyiymiş aslında. Nazal valvde nefes çok zor alınır. Peki ara ara tıkanıp açılıyor muydu burnunuz ilk ameliyattan sonra, yoksa gitgide kötüleşti mi nefes alışınız?

Bu aciklamayi doktorumda yapsaydi da gönül rahatliyla bekleseydim keske
Sabirli ol sen zaten seklinden oturu mutsuzdun burun ucu genisligiydi kafana takilan o gecmiyor ayni kalacak hatta uc yumusadikca yayildigini bile soyleyebilirim bu aciklama genellemedir senin burnunda ince deriliydi degilmi orta deriydi ya da unutttum dr un bir aciklama yapmiyormu? Icin rahat olsun umarim daha iyi olur gunden gune

Sabirli ol sen zaten seklinden oturu mutsuzdun burun ucu genisligiydi kafana takilan o gecmiyor ayni kalacak hatta uc yumusadikca yayildigini bile soyleyebilirim bu aciklama genellemedir senin burnunda ince deriliydi degilmi orta deriydi ya da unutttum dr un bir aciklama yapmiyormu? Icin rahat olsun umarim daha iyi olur gunden gune
Insallah canim ya kabul etcem bu sekilde ya da bi delilik yapip olcam .kalin demisti bana derim

%80 oranında nefes alıyorsanız çok iyiymiş aslında. Nazal valvde nefes çok zor alınır. Peki ara ara tıkanıp açılıyor muydu burnunuz ilk ameliyattan sonra, yoksa ş

derin nefes alınca kanatlar burnuma yapışıyordu. Birinci Ameliyattan sonra İlk zamanlar zaten burun içim şiş olduğu için nefes alamıyordum, şişler inmesine rağmen yapışma olduğunu farkettim üçüncü ayda. İkinci ameliyatta da burun kırıldı, bir taraf törpülendi, diğer tarafa greft konuldu, burun kaldırıldı . şu an burun içimde nerdeyse sıfır şişlikvar, normal mi bilmiyorum. Ama dışardan bildiğin kütük gibi dümdüz görünüyor, ameliyathane fotoğrafıyla alakası yok, O burnun bana ait olduğuna inandıramıyorum kendimi, acaba photoshop lumudur diye bile düşündüm bugün.

Valla ben ameliyattan önce çok iyi nefes alıyordum şu an ameliyat olalı bir yıl oldu burnumun içi kuru ve sık sık tıkanıyo genelde nefes alamıyorum, çok nadiren açılıyo çünkü bayağı daraldı doktora kontrole gitmeye üşeniyorum, minik bi de çıkıntı oluşmuştu bekledim bekledim geçmedi de ama gidicem herhalde kontrole

Back
X