Tabi ki az yemenin de etkisi var ama ben ilk 2 gün bir şey giyemedim sonra isteseydim her şeyi rahatça giyebilirdim bu durumdan biraz faydalanmak adına defolalar beraber destekledim kilo verme sürecini.Bu yaptıkların vücuttaki sıvıbirikimine bağlı ödemlere yönelik şeyler....
Burundaki ödem (ismi nekadar aynı gibi dursada)
Tramvaya bağlı ödem ...
İkisi ayrı şeyler ...nasıl işe yaradı çok enterasan geldi bana...
Birde bu tarz şeyler yapmasanızda bir miktar kg kaybı oluyor...
Nefes alamamaya bağlı yavaş yeme,yerken yorulma ,yiyeceklerin kokusunu alamamaya bağlı bir iştahsızlık vs...
Evet hap kapsül şeklinde. Bilemiyorum benim o koca burnum indiyse yaramıştır diye düşünüyorum.Gerçekten işe yaradı mı yoksa sana mı öyle geliyo eğer gervekten yaradıysa gideyim alayım bunları 1.maddede söylediğin hap mı ne hapı
merhaba Ben Ameliyat olalı 5 ay oldu22 kasımda Burun Estetiği oldum. Aşırı kalın derili geniş bir burnum vardı. Araştıranlar bilir kalın deri aşırı ödem toplar ve geç gider hatta kısmen gitmeyedebilir. Ben de ameliyat öncesinde bunu bildiğim için ona göre olan yapmıştım. Amleiyat sonrası tahminimden daha fazla ödem oldu. Burnumun şişliğini size anlatamam patlayacak diye korktum ama yaptıklarım sayesinde 5. Günden itibaren aşırı ödem attım
1. Doktorumun tavsiyesi ile solgar bromelaın aldım günde 2 tane yuttum
2. Günde yarım ananas yedim genelde kahvaltıda tercih ettim
3. Birer tane Kırmızı elma ve çubuk tarçın 8 bardak suda 10 dk kaynattım ılıdıktan sonra süzdüm gün içinde içtim
3. Geceden sürahiye maydanoz limon salatalık taze zencefil ekledim sabah süzüp gün içinde içtim
4. En az 8 bardak su içmeye özen gösterdim
5. Ekmek tahıl tüketimini azalttım
Aynı zamanda bu bana minik bir diyet arınma da oldu 10. Günüm ve 4 kilo vermişim 57 idim 53 olmuşum
Doktorum masaj, ödem kremi vs nin pek işe yaramadığını söyledi. Tek önerdiği bol su içmek ve yürüyüş yapmak. Ödem çabuk insin diye bugün iğne yaptı sadece.merhaba Ben Ameliyat olalı 5 ay oldu
-doktorum bol su iç dedi zaten yazdı kolay içtim
-maydonoz suyu iç dedi içtim
-yürüyüş yap dedi yaptım
- arnica krem kullandım
-netten araştırıp yaralanma sonucu ödemler için hirudoid krem kullandım
-cilt doktoruna danıştım bromelain hapını önerdi 2 aydır içiyorum
sonuç 2. ayda nasıl ise 5. ayda da hala aynı milim değişme yok tek değişme harcadığım paracıklar ve moral bozukluğumsizin ödemlerinizin geçmesine sevindim ama geçmiycekse hiç bir şeyin faydası olmuyor bu aralar umudu kestim pasta böreğe sardım
Fiyatı ne peki o hapınEvet hap kapsül şeklinde. Bilemiyorum benim o koca burnum indiyse yaramıştır diye düşünüyorum.
Fiyatı ne peki o hapın
Suyu bu aralar boşladım gibi ama yürüyüş her gün yapıyorum. Bencede krem masaj işe yaramıyor. İğneyi burnundan mı vurdu banada 2. ayda ödem dağılsın diye kalçadan vurmuştu faydası olmadı burda çoğu kişinin burnundan vurmuş doktoruDoktorum masaj, ödem kremi vs nin pek işe yaramadığını söyledi. Tek önerdiği bol su içmek ve yürüyüş yapmak. Ödem çabuk insin diye bugün iğne yaptı sadece.
inşallah azalmaya başlarda ineceğine umut edebilirimmavli pasta böreğe sarmanız çok sempatik genelde bu tip inatçı ödemler sanırım birden bire gidiyor yorumlar o yünde
ben 60 liraya aldımFiyatı ne peki o hapın
Evet burundan vurdu. Steroid iğne. Bir dozun 20 de birini yaptı ama yakıyor biraz. Bir hafta içinde etki edeceğini söyledi.Suyu bu aralar boşladım gibi ama yürüyüş her gün yapıyorum. Bencede krem masaj işe yaramıyor. İğneyi burnundan mı vurdu banada 2. ayda ödem dağılsın diye kalçadan vurmuştu faydası olmadı burda çoğu kişinin burnundan vurmuş doktoru
inşallah azalmaya başlarda ineceğine umut edebilirim
ben 60 liraya aldım
hadi inşallah bir hafta sonra ödemlerinden kurtulursunEvet burundan vurdu. Steroid iğne. Bir dozun 20 de birini yaptı ama yakıyor biraz. Bir hafta içinde etki edeceğini söyledi.
60 lira verip işe yaramazsa burnumu duvara vururum ama.....Suyu bu aralar boşladım gibi ama yürüyüş her gün yapıyorum. Bencede krem masaj işe yaramıyor. İğneyi burnundan mı vurdu banada 2. ayda ödem dağılsın diye kalçadan vurmuştu faydası olmadı burda çoğu kişinin burnundan vurmuş doktoru
ben 60 liraya aldım
ikinciyi bitirmek üzereyim hala işe yaramadı burnumu duvara vursam düzelirmiki?60 lira verip işe yaramazsa burnumu duvara vururum ama.....
canım ne kadar yürüyüş yapıyorsun iyi geliyor mu?Suyu bu aralar boşladım gibi ama yürüyüş her gün yapıyorum. Bencede krem masaj işe yaramıyor. İğneyi burnundan mı vurdu banada 2. ayda ödem dağılsın diye kalçadan vurmuştu faydası olmadı burda çoğu kişinin burnundan vurmuş doktoru
ben 60 liraya aldım
Bir önceki mesajımda da yazmıştım bir çok şey denedim ama benim ödemimde hiç bir değişme yok ben yürüyüşü ameliyattan öncede yapıyordum sağlığım için her gün işyerime yürüyerek gidip geliyorum yarım saat sabah gidiş akşam geliş toplam 1 saat bazen 2 saat yürüdüğüm de oluyor kilo almıyorum vücudumda ödem sorunum yok fakat burnumda ki ameliyat ödemine faydası olmadı maalesefcanım ne kadar yürüyüş yapıyorsun iyi geliyor mu?
Kaç gün oldu ameliyat olalı?Bir önceki mesajımda da yazmıştım bir çok şey denedim ama benim ödemimde hiç bir değişme yok ben yürüyüşü ameliyattan öncede yapıyordum sağlığım için her gün işyerime yürüyerek gidip geliyorum yarım saat sabah gidiş akşam geliş toplam 1 saat bazen 2 saat yürüdüğüm de oluyor kilo almıyorum vücudumda ödem sorunum yok fakat burnumda ki ameliyat ödemine faydası olmadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?