- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Kulak çöpüyle yapıyorum :)Benim de 45. günüm. Ben de soldan beğeniyorum burnumu, sağdan beğenmiyorum. Kavisim çok az. Doktorum 5. aydan sonra çok kolay dedi, biraz törpüleyecek kavis için bakalım. Ucu hala çok sert, ve ucunun iç kısmı hala çok şiş ve ağrıyor. ve söylemesi ayıp burnumu karıştırmayı çok özledim.
Canm çok teşekkür ederim ama 4.fotoya bakar mısın, o açıdan beğenmiyorum.Valla ben çok beğendim canım zamanla kavisli burun bana daha güzel geliyo belkide ondan ama zaten zamanla burun ucundaki şişler iner kavis biraz daha azalır
Özelden yazayım doktorumu.Göze çarpan bir sorun gözükmüyor. Hatta hoş duruyor. Doktorunuz kimdi acaba?
Çok teşekkür ederim. Genel olarak beğeniyorum ama işte 4.fotoda kavis çok keskin geliyormuş gibi geliyor.ben çok beğendim özelden doktoru yazar mısın?
Değil mi anladınız siz ne demek istediğim. Doktor ödem ve deri fazlalığından dedi ama bu konuya kafam takılıyor gercektenEvet küçük bir keskinlik var ama kesinlikle kötü durmuyor. Henüz yeni burnun yapısının 1 yılda ancak oturacağı söyleniyor. Bu kadar yeni olmasına rağmen çok hoş duruyor. Kafana takma derim.
Teşekkür ederim moral oldunuzBence göze batan bisey yok hatta ben cok beğendim -şimdiden- doğal duruyor. 8 ay oldu ben olalı hala bile ödem ve şekil değişikliğini gün gün farkediyorum. Çok erken bisey demek için ama güzel duruyor kesinlikle.
Burnun harika deri kendini salacak ve o keskin dedigin diklik normal boyuta ericek benimde oyleydi suan cok iyi oldu dikti simdi ucu falan cok iyi tabii odemlerim.var daha 4.ay ama ilk aylardaki gibi deil boylemi kalicak derdi herkes :)Teşekkür ederim moral oldunuz
Ya çok teşekkür ederim size, doktor da öyle diyor ama hep böyle kalacakmis gibi geliyor ama yaşayıp anlatanlar olunca rahatliyorum gerçektenBurnun harika deri kendini salacak ve o keskin dedigin diklik normal boyuta ericek benimde oyleydi suan cok iyi oldu dikti simdi ucu falan cok iyi tabii odemlerim.var daha 4.ay ama ilk aylardaki gibi deil boylemi kalicak derdi herkes :)
Tam yan profilden gözüküyor sadece işteBen sadece 4. Resimde bi keskinlik goruyorum ama diger resimlerde burnun cok guzel olmus
Kuzum takma ya olupta burnu cok kötü olanlar var en azından bu ödem azaldıkca oturcak bisey ve böyle kalsa bile bence mukemmel bende agustosta olucam ve insallah seninki gibi güzel bi burun olur ben bayıldım o keskinlik eminim ki gidicektir cok yeni daha ödem azalıcam deri kendini salıcak burun ucu biraz inince kavis azalıcak tam istedigin gibi olucak bence cok yakısmıs çok fresh bi yüzün olmuşTam yan profilden gözüküyor sadece işte
Çok teşekkür ederim, inşallah istediğiniz gibi bir buruna sahip olursunuz:)Kuzum takma ya olupta burnu cok kötü olanlar var en azından bu ödem azaldıkca oturcak bisey ve böyle kalsa bile bence mukemmel bende agustosta olucam ve insallah seninki gibi güzel bi burun olur ben bayıldım o keskinlik eminim ki gidicektir cok yeni daha ödem azalıcam deri kendini salıcak burun ucu biraz inince kavis azalıcak tam istedigin gibi olucak bence cok yakısmıs çok fresh bi yüzün olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?