- 22 Ağustos 2016
- 552
- 1.455
- 113
- Konu Sahibi Siyah Kugu
Dert arama güzelim ya, ne güzel olmuş işte burnun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim gerçekten genel anlamda beğeniyorum ama mesela 4.fotoğraf tam yan profil. Onu beğenemiyorum ordaki keskin geçiş mi desem diklik mi desem bilemedim taktım kafayı oraya:)Dert arama güzelim ya, ne güzel olmuş işte burnun.![]()
Çok teşekkür ederim, 4.fotoda anlatmak istediğim detay çok belirgin. Kafam o kısma takılıyor hepBen çok beğendim ya çok güzel bir burun olmuş
Anladım ne demek istediğinizi tekrar bakınca. Ama siz soylemezseniz fatketmezdim. Kimse burnunuzun sizin kadar incelemeyecegi için rahat olun bence. :)Çok teşekkür ederim, 4.fotoda anlatmak istediğim detay çok belirgin. Kafam o kısma takılıyor hep
Sağolun :)Anladım ne demek istediğinizi tekrar bakınca. Ama siz soylemezseniz fatketmezdim. Kimse burnunuzun sizin kadar incelemeyecegi için rahat olun bence. :)
Aslında alenen önermek için erken bir süre oldugunu düşünüyorum mesaj atabilirim ama. AnkaraBende çok beğendim. Doktor ismi paylaşmıyorsunuz sanırım şehir olarak nerde oldunuz peki
Çok teşekkür ederim ayrıcaBende çok beğendim. Doktor ismi paylaşmıyorsunuz sanırım şehir olarak nerde oldunuz peki
Teşekkür ederim, sizin ne gibi bir problem vardı acaba?Siz bunları mı kafaya takıyorsunuz? Benim yerimde olsanız çıldırırsınız. Ben gerçekten metanetle karşılamışım burnumun bu halini. :) Geçmiş olsun. Profilden güzel görünüyor.
Çok üzüldüm, ne kadar oldu ameliyat olalı? Ödemlerle alakalı olabilir mi acaba hep ödeme yormaya çalışıyorum ben de.Ameliyattan önce eğri, büyük, geniş ve profilden uzun görünen bir burnum vardı. Ameliyattan sonra eğri, büyük, geniş ve profilden uzun görünen bir burnum var. Bir de artık iyi nefes alamıyorum. Güler misin, ağlar mısın?
Özel mi devlet mi bende ankaradayım o yüzden sordum cevap içinde çok teşekkür ederim.Aslında alenen önermek için erken bir süre oldugunu düşünüyorum mesaj atabilirim ama. Ankara
Özelde oldum :)Özel mi devlet mi bende ankaradayım o yüzden sordum cevap içinde çok teşekkür ederim.
Maddi manevi zor bir süreç. Allah yardımcınız olsun.Epey oldu. Ödemle alakalı değil. Doktorun kendisi de bu kadar oldu, dedi. Mesela ameliyattan önce iki görüşmede de eğriliği düzelteceğini söyledi. Ameliyattan hemen sonra ben daha narkozdan yeni çıkmışken eğrilik düzeldi değil mi, diye sorduğumda düzelttim, dedi. Ameliyattan 2 ay sonra eğriliğin düzelmezdi, bu sebeple hiç dokunmadım, dedi. Yani burada yazdığım şikayetler benim kuruntum değil. Doktorun kendisi de böyle, bu kadar oldu, deyip işin içinden çıkıyor. Ağzı iyi laf yapıyor. Ne deseniz boş... Yani 5 senede geçse burnum böyle kalacak. Nefes alamama sorununa gelince onda bir sorun yok, diyor ama ben nefes alamıyorum. En kısa sürede iyi bir KBB doktoruna görünüp soracağım. Bakalım başka doktor ne diyecek. Zaten 1 sene sonra da maddi olarak karşılayabilecek olursam başka bir doktora ameliyat olacağım.
deri fazlalığı şey mi elinle hafif ovduğun zaman eline bir deri tabakası geliyor gibi oluyor?Değil mi anladınız siz ne demek istediğim. Doktor ödem ve deri fazlalığından dedi ama bu konuya kafam takılıyor gercekten