- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
Masaj yaparken ya da dokunurken Evet.deri fazlalığı şey mi elinle hafif ovduğun zaman eline bir deri tabakası geliyor gibi oluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masaj yaparken ya da dokunurken Evet.deri fazlalığı şey mi elinle hafif ovduğun zaman eline bir deri tabakası geliyor gibi oluyor?
Lutfen bende doktor ismi alabilir miyim. Gercekten burnunuza bayildim ve hiçbir kusur göremiyorum açıkçası.Aslında alenen önermek için erken bir süre oldugunu düşünüyorum mesaj atabilirim ama. Ankara
Doktorun ismini ben de öğrenebilir miyimÖzelden yazayım doktorumu.
4.fotoya bakar mısınız demek istediğim o açıdan keskin bi geçiş var sanki.
Ya çok sevindim böyle düşünmenize. Sanırım kemerli bir burundan sonra alışamadım bir de insan sürekli kusur arıyorLutfen bende doktor ismi alabilir miyim. Gercekten burnunuza bayildim ve hiçbir kusur göremiyorum açıkçası.
Tabi özelden yazıyorumDoktorun ismini ben de öğrenebilir miyim
Acaba derinin kendini salması kötü bi etki olmaz mı şuan bende de deri fazlalığı var ve nereye gidecek bu deri diye düşünmekten bi hal oldum...Burnun harika deri kendini salacak ve o keskin dedigin diklik normal boyuta ericek benimde oyleydi suan cok iyi oldu dikti simdi ucu falan cok iyi tabii odemlerim.var daha 4.ay ama ilk aylardaki gibi deil boylemi kalicak derdi herkes :)
Neden kötü olsun ki?Acaba derinin kendini salması kötü bi etki olmaz mı şuan bende de deri fazlalığı var ve nereye gidecek bu deri diye düşünmekten bi hal oldum...
Teşekkür ederim kaş aramdaki şişlik ve burun sırtındaki deri fazlalığı geçse mutlu olacağım ama o keskin geçişi sevmiyorum..Bende eski halini merak ettim :)
Cok yakismis dogal durmuş
Deri kendini salmiyor ki sadece icindeki odem gercek sekli alirken burnun dogala yakin bi form aliyor kavisse kavisi belirginlesir ne bileyim bi sekil alir ama ucu ne kdr sabitse ve dusmeyecek dediyse o deri kendini salsa da ucunda bi deri fazlasi vs zaten soz konusu olmaz genel olarak burun toparlar kendini bu 1 yil icinde olustugundan goz alisir ve birden bi degisim olarak gelmezAcaba derinin kendini salması kötü bi etki olmaz mı şuan bende de deri fazlalığı var ve nereye gidecek bu deri diye düşünmekten bi hal oldum...
Suan odemli kuzum ve birde kavissiz oldugujdan sana keskin geliyor aslinda kavis verseymis keskin inmeyecekti bu kdr ama bisey diyimmi burnun efsane :)Teşekkür ederim kaş aramdaki şişlik ve burun sırtındaki deri fazlalığı geçse mutlu olacağım ama o keskin geçişi sevmiyorum..
Kavis olmasın hiç önemli değil ama V gibi duruyor, kaş aram kaba geliyor bilemedimSuan odemli kuzum ve birde kavissiz oldugujdan sana keskin geliyor aslinda kavis verseymis keskin inmeyecekti bu kdr ama bisey diyimmi burnun efsane :)
O suan odemden bence ,aslinda ince derilisin o da kisa sure de gecer finduk burun :)Kavis olmasın hiç önemli değil ama V gibi duruyor, kaş aram kaba geliyor bilemedim![]()
Pinpirik benimki işte.. hakketen zor iş burun işi.... hergün sabah burnum diye uyanıyorum kafama takılacak ya işte o deri fazlalığı sonra nolcak diye düşünüyorum..Neden kötü olsun ki?
Çok zorlanıyorum burnum aşırı sivriDeri kendini salmiyor ki sadece icindeki odem gercek sekli alirken burnun dogala yakin bi form aliyor kavisse kavisi belirginlesir ne bileyim bi sekil alir ama ucu ne kdr sabitse ve dusmeyecek dediyse o deri kendini salsa da ucunda bi deri fazlasi vs zaten soz konusu olmaz genel olarak burun toparlar kendini bu 1 yil icinde olustugundan goz alisir ve birden bi degisim olarak gelmez
İnşallah ödemdir bakalım 3.ayım gelsin nasıl olacak bir ay daha geçsin bakalım :)⁵
O suan odemden bence ,aslinda ince derilisin o da kisa sure de gecer finduk burun :)
Burnunuzu merak ettim, fotoğraf gonderir misiniz?Pinpirik benimki işte.. hakketen zor iş burun işi.... hergün sabah burnum diye uyanıyorum kafama takılacak ya işte o deri fazlalığı sonra nolcak diye düşünüyorum..
Benim de 1.ayım doldu, önden aşırı asimetrik çıkıyor fotolarda , aynaya baktığımda o kadar değil ama fotolarda çok fena... ne zamana geçecek bilmiyorumKızlarrrr acil yardım lütfenbenim 28. Günüm bir bakıyorum biraz önden asimetrik duruyor burnum sonra bir bakıyorum normal gibi sonra bir bakıyorum kendi kendime konuşuyorum yok şişten şundan bundan diye bu asimetri olayını yaşayan var mı şişmeden olabilir mi
![]()
Daha erken sabır :)Benim de 1.ayım doldu, önden aşırı asimetrik çıkıyor fotolarda , aynaya baktığımda o kadar değil ama fotolarda çok fena... ne zamana geçecek bilmiyorum![]()