Burun estetiği sonrası rahatsız olduğum detay(resimli)

Burnun harika deri kendini salacak ve o keskin dedigin diklik normal boyuta ericek benimde oyleydi suan cok iyi oldu dikti simdi ucu falan cok iyi tabii odemlerim.var daha 4.ay ama ilk aylardaki gibi deil boylemi kalicak derdi herkes :)
Acaba derinin kendini salması kötü bi etki olmaz mı şuan bende de deri fazlalığı var ve nereye gidecek bu deri diye düşünmekten bi hal oldum...

Acaba derinin kendini salması kötü bi etki olmaz mı şuan bende de deri fazlalığı var ve nereye gidecek bu deri diye düşünmekten bi hal oldum...
Deri kendini salmiyor ki sadece icindeki odem gercek sekli alirken burnun dogala yakin bi form aliyor kavisse kavisi belirginlesir ne bileyim bi sekil alir ama ucu ne kdr sabitse ve dusmeyecek dediyse o deri kendini salsa da ucunda bi deri fazlasi vs zaten soz konusu olmaz genel olarak burun toparlar kendini bu 1 yil icinde olustugundan goz alisir ve birden bi degisim olarak gelmez

Teşekkür ederim kaş aramdaki şişlik ve burun sırtındaki deri fazlalığı geçse mutlu olacağım ama o keskin geçişi sevmiyorum..
Suan odemli kuzum ve birde kavissiz oldugujdan sana keskin geliyor aslinda kavis verseymis keskin inmeyecekti bu kdr ama bisey diyimmi burnun efsane :)

Deri kendini salmiyor ki sadece icindeki odem gercek sekli alirken burnun dogala yakin bi form aliyor kavisse kavisi belirginlesir ne bileyim bi sekil alir ama ucu ne kdr sabitse ve dusmeyecek dediyse o deri kendini salsa da ucunda bi deri fazlasi vs zaten soz konusu olmaz genel olarak burun toparlar kendini bu 1 yil icinde olustugundan goz alisir ve birden bi degisim olarak gelmez
Çok zorlanıyorum burnum aşırı sivri :( kafayı taktım iyice burnuma

Pinpirik benimki işte.. hakketen zor iş burun işi.... hergün sabah burnum diye uyanıyorum kafama takılacak ya işte o deri fazlalığı sonra nolcak diye düşünüyorum..
Burnunuzu merak ettim, fotoğraf gonderir misiniz?
Deri fazlalığı yüzümüzle uyum sağlar bence

Kızlarrrr acil yardım lütfen 🙈 benim 28. Günüm bir bakıyorum biraz önden asimetrik duruyor burnum sonra bir bakıyorum normal gibi sonra bir bakıyorum kendi kendime konuşuyorum yok şişten şundan bundan diye bu asimetri olayını yaşayan var mı şişmeden olabilir mi 🧐

Kızlarrrr acil yardım lütfen 🙈 benim 28. Günüm bir bakıyorum biraz önden asimetrik duruyor burnum sonra bir bakıyorum normal gibi sonra bir bakıyorum kendi kendime konuşuyorum yok şişten şundan bundan diye bu asimetri olayını yaşayan var mı şişmeden olabilir mi 🧐
Benim de 1.ayım doldu, önden aşırı asimetrik çıkıyor fotolarda , aynaya baktığımda o kadar değil ama fotolarda çok fena... ne zamana geçecek bilmiyorum ☹️☹️☹️

Back
X