Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gül suyu iyi geliyor deneCildi yağlı olanlar gül suyu kullanmasin diyolar![]()
YaaaaEvet ben yazmıştım ikiside iyi geldi :)
Doktor temizlemiyor mu bu yağı vs tekrar yağlanıyor mu yani ?Kizlar teşekkür ederim deneyeceğimBende sebamed sabun kullanıyorum bakalım
Sabunla yikiyorum oda etki etmedi sivilcelerde cikiyor sürekliDoktor temizlemiyor mu bu yağı vs tekrar yağlanıyor mu yani ?
Yok tatlim oyle bisey olmadida rahatsız edici bi yağlanma var ne olucak hic bilmiyorumCiddi misin yatüylenme filan yapıyor mu peki
:/ siyah nokta vs temizlemek için bişey öneriyor mu doktor ?Yok tatlim oyle bisey olmadida rahatsız edici bi yağlanma var ne olucak hic bilmiyorum
Hayir ben kafama göre takılıyorum:/ siyah nokta vs temizlemek için bişey öneriyor mu doktor ?
Hmm teşekkür ettim :)benım ameliyattan sonra cok sivilcem olmuştu ama onlar zamanlar geçti . şimdi burnumun iki tarafındada siyah noktalar var onları yeni sıktı annem. yavaş avaş geçiyor. zamanla geçer
Sıkmaya cesaret edemiyorum ameliyat daha cok yenı burnuma zarar verir diyebenım ameliyattan sonra cok sivilcem olmuştu ama onlar zamanlar geçti . şimdi burnumun iki tarafındada siyah noktalar var onları yeni sıktı annem. yavaş avaş geçiyor. zamanla geçer
bende edemiyordum annem başımın etini yedi sıkalım diyeSıkmaya cesaret edemiyorum ameliyat daha cok yenı burnuma zarar verir diye![]()