Anladım canım,zor bir süreç tabi.Sıkıntılarımızda aynı sayılır,biliyorsun benimde nefes alamama sorunum vardı.İki kez ameliyat olmama rağmen iyice berbat duruma getirildi.Gülünce çok daha uzun görünen burnum vardı,bende çok gülen birisiyim

fotolar facia gibiydi

Burun deliklerimde dar ve uzundu

İlk aylarda çok rahat nefes aldım verdim,hatta burnum bu kadar ödemli iken bu kadar rahat nefes alabiliyorsam ileride fırtınalar kopar herhalde diyordum ama öyle değilmiş :)) İkinci ayıma yeni girdim,ufak tefek nefes almada sıkıntılar başladı sanki.Doktorum burun içi mukozasının daha çalışmadıgını,kuru oldugundan sıkıntıkar oldugunu,nefes yollarımın çok açık oldugunu söylüyor ama ben çok korkuyorum tabiki :26: Deniz suyu kullandığım zaman rahatım,hatta denize gir dal çık bak o gece nasıl rahat yatacaksın diyor.tabi tuzlu su iyi gelir,deneyecegim ve sonucu yazacagım

Çok erken bir süreç tabi,biliyorum,henüz şişliklerim bile gitmedi.Burunun heryer kıkırdak,büyük ihtimalle sanada eklenir.Zamanla ne orataya çıkacak,ne kalacak yada kalmayacak merak içindeyim..
Çok sıkıntılı süreçler bunlar çookkk...
İlk aylarda kontroller önemli tabi ama sonrasıda çok önemli.. Neyin ne oldugu en az 6. ayda belli oluyor çünkü ve bu altı aylık sreçte çok farklı durumlarla karşılaşıyorsun.Doktorun yakınında olması çok iyi oluyor,benim gibi istediğin zaman gidip sorunu anlatmak doktoru bilgilendirmek iyi oluyor..