Burun estetiği sonrası yamukluk(resimli)))😖bakın lütfen

3875619872385y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2018
126
39
28
32
Merhaba arkadaşlar ameliyat olalı 8 ay oldu ama burnum hala yamuk. Çok hafif bir yamukluk var ve ucundaki şiş inmiyor. Tabi o gerçekten şişse. Burnum kavisli yapılmış kemerim kalınlaşmış. Ve yanlarım belirginleşti ama hala çok belli olmuyor. İyileşme sürecim çok uzun sürüyor. Bu normal mi acaba burnumda mükkemmellik arayan biri değilim önceden de kemerli ve yamuktu. Ama şuan eskisi gibi olmasada hafif bir eğrilik var. Dılarıdan kimse burnuma bişey demiyor. Yani çok kötü görünmüo ama istediğim gibi de değil. Ucuda çok şiş burun ucum resmen şekilsiz beklesem daha toparlarmı acaba çok sert çünkü burun ucum hep bir umutla bekliyorum🥺 özelden isteyen kişiye foto atabilirim

aynısı bende de var resim atarsan bakayım pişman oldum yaptırdığıma

Eskisini gormedim ama suanki durumun on kameradan cekildigi icin dusundugun gibi cikabilir zamanla inecek odemlerin ve icine sinecek oyle bariz bir asimetri yok ;)

Geçmiş olsun. Kavis yapınca kemer nasıl kalınlaştı anlamadım. Ben de kemer için ameliyat olacağım da Fotograf gönderebilir misiniz acaba ?

Ya aslinda kemeri ve sirti yanlari duzeltirken burun bi tik genlesiyo dogru ama sanirim.bu 1. Yilda iner ilk zamanlar boyle

Merhaba arkadaşlar ameliyat olalı 8 ay oldu ama burnum hala yamuk. Çok hafif bir yamukluk var ve ucundaki şiş inmiyor. Tabi o gerçekten şişse. Burnum kavisli yapılmış kemerim kalınlaşmış. Ve yanlarım belirginleşti ama hala çok belli olmuyor. İyileşme sürecim çok uzun sürüyor. Bu normal mi acaba burnumda mükkemmellik arayan biri değilim önceden de kemerli ve yamuktu. Ama şuan eskisi gibi olmasada hafif bir eğrilik var. Dılarıdan kimse burnuma bişey demiyor. Yani çok kötü görünmüo ama istediğim gibi de değil. Ucuda çok şiş burun ucum resmen şekilsiz beklesem daha toparlarmı acaba çok sert çünkü burun ucum hep bir umutla bekliyorum🥺 özelden isteyen kişiye foto atabilirim

Zamanla oturur inşallah benimde burun deliklerim farklı canımı çok sıkıyor açıkçası çok yeni olmasından sabırla bekliyorum umarım ödemden dolayıdır.
Resim paylaşırsan görmek isterim

Banads resim atarmısın

Benim neredeyse 1buçuk yıl oldu, hala sağ tarafımda bir çıkıklık var. Sol taraf önden bakıldığında düz, sağ taraf girintiler çıkıntılı. Başlarda bu durumu takıyordum ama ben nefes problemi yüzünden olmuştum. En azından buna şükür diyorum.

Back
X