Arkadaşlar burun estetiği sonrası 17. günüm burun kanatlarında yapışıklık hissi yaşayan var mı yani üst kanatlar alt deriye yapısıyormuş gibi ve burun içi temizliğini sümkürmeden nasıl yapıyorsunuz?
Arkadaşlar burun estetiği sonrası 17. günüm burun kanatlarında yapışıklık hissi yaşayan var mı yani üst kanatlar alt deriye yapısıyormuş gibi ve burun içi temizliğini sümkürmeden nasıl yapıyorsunuz?
Burun içi kabuklanmalardan oluyor o. Dün ben 1. Ay kontrolüne gittiğimde doktor o kabukları temizledi. Bende diyorum ki neden nefes alamıyorum. O kabuklarla nefes alınmaması, burnun yapışmaması o kadar doğal ki. Malesef biraz idare etmemiz gerekiyor. Benim doktorum tampon çıktığından beri hafif sümkürmeye izin veriyor. Ama ben yine de çok cesaret edemiyorum.
Burun içi kabuklanmalardan oluyor o. Dün ben 1. Ay kontrolüne gittiğimde doktor o kabukları temizledi. Bende diyorum ki neden nefes alamıyorum. O kabuklarla nefes alınmaması, burnun yapışmaması o kadar doğal ki. Malesef biraz idare etmemiz gerekiyor. Benim doktorum tampon çıktığından beri hafif sümkürmeye izin veriyor. Ama ben yine de çok cesaret edemiyorum.
Doğrudur sanırım benimde 1.ay kontrolü beklemem gerekiyor gerçi benim doktorum tampon çıkarkende herhangi bir temizleme işlemi yapmadı kendi çabamla temizledim kurumuş kabukları ama yinede işte
Doğrudur sanırım benimde 1.ay kontrolü beklemem gerekiyor gerçi benim doktorum tampon çıkarkende herhangi bir temizleme işlemi yapmadı kendi çabamla temizledim kurumuş kabukları ama yinede işte
Ben de 15.günümdeyim inanılmaz kabuklanma durumu mevcut deniz suyu yeni kankam oldu ancak sümkürmeye çok korkuyorum hatta hiç yapmıyorum bile,kulak pamuğu ile temizlemeye çalışıyorum. Burnumun dışına ise hala dokunamıyorum aşırı hassas geliyor bana dokunursam zarar veririm ve kemik eğrilir yine diye yıkayamıyorum bile :/ geçici süreçler eminim hepsi ama tüm bunlara rağmen daha sağlıklı ve daha özgüvenli bir hayat yaşayacağımız için tüm sıkıntılara değecektir
Korkulacak bir durum yok aslında operasyondan sonraki 1 hafta sıkıntılı sadece ama inanın çektiğinize değiyor tabi bir süre eskisi gibi burnunuza rahatça dokunamamayı hunharca temizleyememeyi göze almanız gerekiyor o yüzden sabır gerektiren bir süreç
Kızlar bende sizin gibi kuruntuluydum -yazdığım mesajlardan görebilirsiniz -fakat anladım ki sakınılan göze çöp batıyor yani o gül gibi koruduğunuz burna elde carpabilir veya başka bir şey de olabilir ki geceleyin uyurken istemsizce neler yapıyoruzdur da haberimiz yoktur demek istediğim yok dokunamiyorum bir şey olacak yok hapşuramıyorum falan bunları artık aşın çünkü cidden yaşanmıyor böyle ben çok yıprandım böyle kuruntu yaptığım için o yüzden yazıyorum bunları artık kafama takmiyorum takdiri ilahiye bıraktım ben bakımını yapayım da gerisi tevekkül :)