Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burun içi kabuklanmalardan oluyor o. Dün ben 1. Ay kontrolüne gittiğimde doktor o kabukları temizledi. Bende diyorum ki neden nefes alamıyorum. O kabuklarla nefes alınmaması, burnun yapışmaması o kadar doğal ki. Malesef biraz idare etmemiz gerekiyor. Benim doktorum tampon çıktığından beri hafif sümkürmeye izin veriyor. Ama ben yine de çok cesaret edemiyorum.Arkadaşlar burun estetiği sonrası 17. günüm burun kanatlarında yapışıklık hissi yaşayan var mı yani üst kanatlar alt deriye yapısıyormuş gibi ve burun içi temizliğini sümkürmeden nasıl yapıyorsunuz?
Doğrudur sanırım benimde 1.ay kontrolü beklemem gerekiyor gerçi benim doktorum tampon çıkarkende herhangi bir temizleme işlemi yapmadı kendi çabamla temizledim kurumuş kabukları ama yinede işteBurun içi kabuklanmalardan oluyor o. Dün ben 1. Ay kontrolüne gittiğimde doktor o kabukları temizledi. Bende diyorum ki neden nefes alamıyorum. O kabuklarla nefes alınmaması, burnun yapışmaması o kadar doğal ki. Malesef biraz idare etmemiz gerekiyor. Benim doktorum tampon çıktığından beri hafif sümkürmeye izin veriyor. Ama ben yine de çok cesaret edemiyorum.
Bence diğer kontrolde yapmazsa da siz söyleyin. Çünkü ben o temizlendikten sonra aşırı rahatladım.Doğrudur sanırım benimde 1.ay kontrolü beklemem gerekiyor gerçi benim doktorum tampon çıkarkende herhangi bir temizleme işlemi yapmadı kendi çabamla temizledim kurumuş kabukları ama yinede işte![]()
cidden mi ya hahaha konuşmanız ne zaman düzeldi yani şayet ben burun kanatları cektiriyor diye hala alt dudak kullanarak konusabiliyorumKizlar 6.ayimdayim kabuklanma devam.ediyor hatta sumuklenmeyani sabirli olun lutfen
Kiyamam :)) bisey diyimmi yeni duzeliyo ahshshhahahauau sakat gibiydim azicik daha var yani bende tam.normale donemedimcidden mi ya hahaha konuşmanız ne zaman düzeldi yani şayet ben burun kanatları cektiriyor diye hala alt dudak kullanarak konusabiliyorum![]()
Korkulacak bir durum yok aslında operasyondan sonraki 1 hafta sıkıntılı sadece ama inanın çektiğinize değiyor tabi bir süre eskisi gibi burnunuza rahatça dokunamamayı hunharca temizleyememeyi göze almanız gerekiyor o yüzden sabır gerektiren bir süreçSelam kızlar ben de burnuma operasyon yaptırmak istiyorum ama yazdıklarınızı gördükçe çekincelerim daha da arttı.