Burun estetiği sonrası yapışma ve nostril retainer kullananlar

sozdan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
19
5
1
28
1. Ay kontrolüm de doktorum burnunda yapışma olmuş dedi yani nefes alırken bende farketmeme başladım iki duvar birbirine şişip yapışıyor oda burun aparatı verdi nostil retainer diye bişey normalde hastalara pek vermiyor ben kullanıyorum birbirine yapışmasın die ama yapışma ile pek bilgim yok ve bu aparatı taktığından beri sanki burnumun kavizliği eskisi gbi değil gbi yada banamı öyle geliyor anlamadım

1. Ay kontrolüm de doktorum burnunda yapışma olmuş dedi yani nefes alırken bende farketmeme başladım iki duvar birbirine şişip yapışıyor oda burun aparatı verdi nostil retainer diye bişey normalde hastalara pek vermiyor ben kullanıyorum birbirine yapışmasın die ama yapışma ile pek bilgim yok ve bu aparatı taktığından beri sanki burnumun kavizliği eskisi gbi değil gbi yada banamı öyle geliyor anlamadım
Ve sizce bu aparat o yapışmayı çözermi sürekli takarsam yoksa ameliyatım gerekicek tekrar

Aparatın çözüm sağlayacağını düşünmüyorum ama umarım sizde işe yarar.Ben ilk ameliyatımda sağ burun kanadı için kullandım ama hiçbir işe yaramadı.İkinci ameliyat öncesi doktoruma dedim ki bakın sol tarafta da aynı şey oluyor.Orası normal deyip sadece sağı yaptı.Sağ düzeldi ama bu kez sol taraf hem küçük kaldı hem de spor yaparken ya da alerjim tetiklendiğinde nefes alırken hareket edip beni rahatsız ediyor.Gelecekte daha ne kadar zayıflatacağı da meçhul.
Sanırım valv yetmezliği deniyor buna.

Back
X