Burun estetiği sonrası yaşananlar

Snuuuuuur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
6
0
1
32
Merhaba biz 10 gün önce burun estetiği ameliyatı geçirdik alçı 3 gün önce alındı bugün hafif sağa meyilli gibi geldi burun ama doktorumuzda çok iyiydi acaba bu ödemeden kaynaklı bir görüntü olabilirmi bu konu hakkında bilgisi olanlar bizi aydınlatabilirmi

Bence ödemdir.
Alçı 1 hafta sonra aliniyor normalde, neden 3 gün sonra aldı doktorunuz alçıyı?
Bence en iyisi yarin arayip doktora sormak.
Bende revizyon için doktor ariyorum.
Burnunuzda neden rahatsizdiniz?
Doktorunuz kim acaba?

Ben ameliyat olalı 3 hafta oldu ve ilk atel çıktığı zamana göre çok fark var. Ben çok şişmiştim. Hala da şiş. 1 hafta çok erken ama yamukluk uzun süre devam eder ve kemikteymiş gibiyse kalıcı da olabilir.

Çok zor ama mecburen beklememiz gerekiyor çünkü yamukluk olsa bile şu anda yapılabilecek bir şey yok. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

Benimde sol tarafta çok şiş sağa göre orantısız yanş ama ödemmiş Doktor öyle dedi. 15.günümdeyim

Ben ameliyat olalı 3 hafta oldu ve ilk atel çıktığı zamana göre çok fark var. Ben çok şişmiştim. Hala da şiş. 1 hafta çok erken ama yamukluk uzun süre devam eder ve kemikteymiş gibiyse kalıcı da olabilir.

Çok zor ama mecburen beklememiz gerekiyor çünkü yamukluk olsa bile şu anda yapılabilecek bir şey yok. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.
Gecmis olsun.
Yanlis anladiniz ben revizyon doktoru ariyorum ama ayni nedenden degil.
Sizinkininde ödem oldugunu dusunuyorum çünkü 3 hafta daha çok erken.
Bu konu harici memnunmusunuz doktorunuzdan?
Memnunsaniz özelden ismini yazamisiniz lütfen?

Meyil varsa o düzelmez hatta şişlikler indikçe daha çok eğrilir.

Ne gibi sorununuz vardı burnunuzda acaba?
Estetik amaçlımı yoksa sağlık açısındanmı ameliyat oldunuz?
Nefes alamıyordum rahat sol taraf komple tıkalı imiş tomografi çekti detaylı ve burun ucum düşüktü ikisini bir arada yaptı. Ne morluk, ne şişlik oldu

Merhaba biz 10 gün önce burun estetiği ameliyatı geçirdik alçı 3 gün önce alındı bugün hafif sağa meyilli gibi geldi burun ama doktorumuzda çok iyiydi acaba bu ödemeden kaynaklı bir görüntü olabilirmi bu konu hakkında bilgisi olanlar bizi aydınlatabilirmi
Benimde sol tarafta çok şiş sağa göre orantısız yanş ama ödemmiş Doktor öyle dedi. 15.günümdeyim
Merhaba ben de 1 ay once ameliyat oldum ama burun deliklerim birbirinden inanilmaz farkli. Acaba odemmidir. Sizin son durumunuz nedir acaba

Eklentiler

• 20220404_144459.webp
    20220404_144459.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba ben de 1 ay once ameliyat oldum ama burun deliklerim birbirinden inanilmaz farkli. Acaba odemmidir. Sizin son durumunuz nedir acaba
Merhaba 70 günlük işte benim burnum hala aynı yani değişmedi 6 ay dolsun diye beklemekten başka çarem yok

Benim ilk ameliyatımda burun ucum hafif sağa doğru yatıktı ve hiçbir şekilde düzelmedi. İkinci de sağ tarafa daha çok işlem yapıldığından yine sağ kanat şişti ancak zamanla indi.Yani ödem gibi duruyorsa iniyor ama sağa doğru bir yatıklık ,meyil varsa düzelmiyor.

Benim ilk ameliyatımda burun ucum hafif sağa doğru yatıktı ve hiçbir şekilde düzelmedi. İkinci de sağ tarafa daha çok işlem yapıldığından yine sağ kanat şişti ancak zamanla indi.Yani ödem gibi duruyorsa iniyor ama sağa doğru bir yatıklık ,meyil varsa düzelmiyor.
Peki o yatıklık, daha önce burunun darbe almasından mı kaynaklananıyor?

Back
X