Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun.Ben ameliyat olalı 3 hafta oldu ve ilk atel çıktığı zamana göre çok fark var. Ben çok şişmiştim. Hala da şiş. 1 hafta çok erken ama yamukluk uzun süre devam eder ve kemikteymiş gibiyse kalıcı da olabilir.
Çok zor ama mecburen beklememiz gerekiyor çünkü yamukluk olsa bile şu anda yapılabilecek bir şey yok. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.
Gecmis olsun, daha erken ama sonuçdan ve doktorunuzdan memnunmusunuz?Benimde sol tarafta çok şiş sağa göre orantısız yanş ama ödemmiş Doktor öyle dedi. 15.günümdeyim
Evet çook Op.dr Umut KaygusuzGecmis olsun, daha erken ama sonuçdan ve doktorunuzdan memnunmusunuz?
Memnunsaniz ismi nedir acaba?
Ne gibi sorununuz vardı burnunuzda acaba?Evet çook Op.dr Umut Kaygusuz
Nefes alamıyordum rahat sol taraf komple tıkalı imiş tomografi çekti detaylı ve burun ucum düşüktü ikisini bir arada yaptı. Ne morluk, ne şişlik olduNe gibi sorununuz vardı burnunuzda acaba?
Estetik amaçlımı yoksa sağlık açısındanmı ameliyat oldunuz?
Merhaba biz 10 gün önce burun estetiği ameliyatı geçirdik alçı 3 gün önce alındı bugün hafif sağa meyilli gibi geldi burun ama doktorumuzda çok iyiydi acaba bu ödemeden kaynaklı bir görüntü olabilirmi bu konu hakkında bilgisi olanlar bizi aydınlatabilirmi
Merhaba ben de 1 ay once ameliyat oldum ama burun deliklerim birbirinden inanilmaz farkli. Acaba odemmidir. Sizin son durumunuz nedir acabaBenimde sol tarafta çok şiş sağa göre orantısız yanş ama ödemmiş Doktor öyle dedi. 15.günümdeyim
Merhaba 70 günlük işte benim burnum hala aynı yani değişmedi 6 ay dolsun diye beklemekten başka çarem yokMerhaba ben de 1 ay once ameliyat oldum ama burun deliklerim birbirinden inanilmaz farkli. Acaba odemmidir. Sizin son durumunuz nedir acaba
Peki o yatıklık, daha önce burunun darbe almasından mı kaynaklananıyor?Benim ilk ameliyatımda burun ucum hafif sağa doğru yatıktı ve hiçbir şekilde düzelmedi. İkinci de sağ tarafa daha çok işlem yapıldığından yine sağ kanat şişti ancak zamanla indi.Yani ödem gibi duruyorsa iniyor ama sağa doğru bir yatıklık ,meyil varsa düzelmiyor.
Benimki öyle değildi. İçe konan destekle alakalı sanırım. Açıldığından beri hafifçe sağa yatıktı.Peki o yatıklık, daha önce burunun darbe almasından mı kaynaklananıyor?