Burun estetiği sonrası ?

Ssanemtkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
275
84
98
35
Arkadaşlar dün ameliyat oldum incecik burnum şu an. Davul gibi görünüyor pişman oldum yaptırdığıma resmen ne zaman normale döner bu yarın tamponlar çıkacak haftaya çarşamba da ateller ödem için önerisi olan olur mu gözüm korktu burnumu öyle görünce

Sakin ol :KK54:Ben de korkmuştum öyle asla değişmez diye düşünüyordum korku dolu sosis burunlu günlerdi :confused: 1 ayda belirgin inceliyor rahat ol Herkes dese de inanamıyordum gözümle gördüm 2 aylık burnum. İlk günlere oranla 3 kat küçüldü

Sakin ol :KK54:Ben de korkmuştum öyle asla değişmez diye düşünüyordum korku dolu sosis burunlu günlerdi :confused: 1 ayda belirgin inceliyor rahat ol Herkes dese de inanamıyordum gözümle gördüm 2 aylık burnum. İlk günlere oranla 3 kat küçüldü
Peki erken inmesi için bir şeyler yapmış mıydınız Öner’i olur bana da

Peki erken inmesi için bir şeyler yapmış mıydınız Öner’i olur bana da
Birkaç faktör var, deri kalınlığı birincisi. Benimki ince deri. Ikincisi doktorun verdiği bromelain tablet . Sonra ananas. Maydanoz suyu ( ishal yapar dikkat ) güneşe veya soğuğa çok çıkmamak, bol bol su yesilcay ( İlk haftadan sonra ) ama en çok etkileyen bence doktor tavsiye ettiyse masaj !!! Bide burun temiz olması içi derisi üstü Vs :KK49:

Birkaç faktör var, deri kalınlığı birincisi. Benimki ince deri. Ikincisi doktorun verdiği bromelain tablet . Sonra ananas. Maydanoz suyu ( ishal yapar dikkat ) güneşe veya soğuğa çok çıkmamak, bol bol su yesilcay ( İlk haftadan sonra ) ama en çok etkileyen bence doktor tavsiye ettiyse masaj !!! Bide burun temiz olması içi derisi üstü Vs :KK49:
Benimkide ince derili inşallah bende aynen öyle besleniyorum detoks içecekleriyle bir de tamponlar bugün çıktı ama koku alamıyorum ben normal mi bu durum

Back
X