Burun Estetiği Sonrasında İyileşme Sürecinde Gözü Kanlananlar

mtaner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2011
309
0
46
İstanbul
Merhabalar,

olduğumuz burun estetiği sonrasındaki ilk iyileşme sürecinde morarma ve şişme dışında gözünde kanlanma, kan toplanması gibi şikayetleri olan arkadaşların paylaşım konusu olsun bu topic.

benim 5.günüm tek bir gözümde bu problem var örneğin fakat, gittikçe iyileşiyor.

benim gibi tecrübeleri olan arkadaşlar yorumlarını , tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum :)

merhaba;

endişe etme canım gözün kanlanması sık karşılaşılan bi durum benim 2 gözümde de olmuştu bir tanesi daha fazlaydı biraz korkutucu ama hepsi geçici şeyler sonuçta :) 15 güne hepsi geçmişti umarım sonuçta istediğin gibi olur :)

benimde 3. günüm bugün çok morardı ve şişti yüzüm ama kan oturması bugün oldu aynalar düşmanımdır iyileşene kadarr inşallh iyileştikten sonrada doyamam aynalara bakmaya

bu etkiler herkeste faklı ama bence önemli değil..şişer kan toplar ama iner..önemli değil..

benimde sol gözüme kan oturdu dünden daha beter bugün ve bugün 4.günüm ekstra bişey yapmaya gerek varmı kaç günde geçer bu morluklar şişlikler güzelleşelim dedik zombilere döndüm kocayı elden kaçıracağım iyileşene kadar uzak tutmak lazım

benimde 3. günüm bugün çok morardı ve şişti yüzüm ama kan oturması bugün oldu aynalar düşmanımdır iyileşene kadarr inşallh iyileştikten sonrada doyamam aynalara bakmaya

canım ben de 5, 6. günümde falan baktım aynaya :)
ben doktoruma sordum en son gözlerin geçer dedi ama yavas da olsa iyileşiyorlar biraz biraz

canım ekstra bişiy yapmaya gerek yokmuş doktoruma sordum. beklemekten başka yapacak bişiy yok. narin hatunlarmışız yapacak bişiy yok :)

nefes alıp vermede ciddi problemler yaşayn arkadaşlarım varmı acaba??

benimde 22. gün hala gözüm kanlı morluk ve şişliklere nazaran daha geç iyileşiyor. eee ne yapalım bazı şeylerede katlanacağız artıkın

bende burun estetiği yaptırcam ama onur erol filan çok pahalı ya emre ilhana da seneye randevu alabildim karar veremiyorum muhammet dilber abdülkadir göksel ve akın demiralay senin fikrin nedir acaba

nasılsın?ben sana bir onerı vereyım doktor abdulkadır hoca tek kelımeyle harıka ben ve arkadaslarım ameliyat oldu cok guzel sonuc hem nefes hem goruntu acısından sana onerırım...dr abdulkadır goksel

ne saçma bi topic tabikide kanlancak kan oturmuş gibi olcak morarmada olcak kolay mı kemik kırılıyo

Öf ya benimde çekilecek çilem varmış. Göz kanlanmam biraz azaldi. Biri tamamen gececek belli de diğer gözden korkuyorum resmen çatlayan kılcal damar belli oluyor çizgi var. Estetik Doktorum ilaç vermedi kendiliğinden geçer dedi ama of of. Pzt kulak burun bogazcima gideceğim kontrole bakalım ne diyecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugün tam 1 hafta oldu, morluklarm tamamen geçmesine rağmen,şişliklerim de belli belirsiz kaldı geçti sayılır.. ama gözlerimdeki kanlanma moralimi bozuyor kan oturdu ve hala duruyor.. ne bir iyileşme ne bir gelişme var ... 1 ay bekleyince geçecek mi kesin ?en çok onu takıyorum şuan kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…