Burun estetiği sonucu oluşan kemeri törpületen var mı ?

eliffffffffff9810

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
20
2
86
27
Kızlar merhaba yeni üye oldum yardımcı olur musunuz ? Bir yıl önce burun estetiği oldum burnumda kemer kaldı altıda çökük gibi böyle bir sorunla karşılaşıl törpületen var mı?

Kızlar merhaba yeni üye oldum yardımcı olur musunuz ? Bir yıl önce burun estetiği oldum burnumda kemer kaldı altıda çökük gibi böyle bir sorunla karşılaşıl törpületen var mı?

Merhaba canm , ben oldum..yazdiklarinla ayni sorunlarim vardi , hafif kemer ve burun ucu açısı bozulmustu. 20 gün önce ameliyat oldum tekrardan..( fakat benim ilk ameliyatim 10 sene önceydi) bana özelden fotograf atabilirmisin.

Ameliyat olarak daha kolay , sadece odemler daha fazla oluyor. Bolge daha hassas haliyle ilk seferki gibi olmuyor.. nekadar zaman gecti ustunden kacinci ayiniz? Endiselenmeyin, umitsizligede kapilmayin çözumu olmayan birsey degil

Ameliyat olarak daha kolay , sadece odemler daha fazla oluyor. Bolge daha hassas haliyle ilk seferki gibi olmuyor.. nekadar zaman gecti ustunden kacinci ayiniz? Endiselenmeyin, umitsizligede kapilmayin çözumu olmayan birsey degil
Benim 15 ay oldu.. her şey için çok geç anlayacağınız şuanda hatalar kabak gibi meydanda.. ameliyat tabi daha kolaydır tahmin ediyorum ama 2. Kez ameliyat olmak bi daha o eziyeti yaşamak demek ne kadar kolay olsa da sizin açık mıydı? Açıksa dikiş izleri açısından bi sorun yaşadınız mı ?

Çevremde burun estetiği olup da bu sorunla karşılaşan birçok kişi oldu. Neden böyle oluyor, onu da anlamış değilim.

Merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim. Çünkü 2. Ameliyatlar ilkine göre daha hassas ve iyilesme sureci daha odemli geciyor.
Benim ikinci ameliyatımda ödem oldukça az oldu bence kişiden kişiye fark ediyor bu durum üstelik oldukça fazla işlem gördü burnum birinci ayım dolmak üzere ve burun şeklim netleşmiş durumda nerdeyse, doktor ikinci haftamda demişti zaten birinci ayında tamamen iner şişliklerin şimdi bile çok az diye.

benim de aynı sorunum var. Ameliyat olmadım çok rahatsız değildim.

Dolguyla hallettim . 2. dolgumu 3 gün önce yaptırdım. Sanırım 3. dolgudan sonra gerek kalmayacak.
Tamamen erimiyor dolgu çünkü

Adiniza çok sevindim

Merhaba ben de revizyon olmustum bu sebepten sol burun sırtımda kemer kalmıstı. Tabi baska sorunlarım da vardı o yüzden revizyon oldum. Eger çöküklük falan yoksa burnunda törpülemeyse sadece cok da zor bir sey değil merak etme. Benim iki ameliyatımda acık ameliyat oldu ve baska sorunlarımda düzeltilmeye calısıldı buna ragmen cok da ödemli gecmedi benim ki. Yani cok ince deriliyim belki bu yüzden ama aynı zaman da cok da hassas derim vardır. Törpüleme lokal anestezi olarak hemen halledilen bir sey. Doktorum böyle demişti bana ama tabi dediğim gibi benim baska sorunlarım da oldugundan ben uyutuldum. Ama şunu söyleyeyim o kemer ufalıyor evet ama tamamen kaybolmuyor törpüden sonra. Varla yok arası bir hal alıyor.

Geçmiş olsun. Neden tamamen yok olmuyor. Sizde açık çatı problemi de var mıydı? Tampon ve atel takıldı mı takıldıysa kaç gün kaldı

Geçmiş olsun. Neden tamamen yok olmuyor. Sizde açık çatı problemi de var mıydı? Tampon ve atel takıldı mı takıldıysa kaç gün kaldı
Evet canım acık catı prolemim de vardı ve bu yüzden ters v deformitesi olmustu. Burun catım daraltıldı ve törpü yapılmıştı. Neden tamamen yok olmadıgını bilmiyorum ama en azından Anormal bir görüntü olmuyor. Zaten mükemmel diye bir sey yok ve mükemmeli yakalamaya çalışmak bazen daha kötü yapabilir sorunu. İlk şişlik oluyor törpülenen yerde sanki törpülenmemiş gibi sonra 1 yılda varla yok arası kadar ufalıyor

Eyvah, benim de çatım açık ve burunda çıkıntı var. Revizyon düşünüyorum ama kıkırdak olayına giremeyeceğim sanırım
Ben revizyon oncesi dolgu sa yaptırmıstım 1 senem dolana kadar öyle gezdim dolguyla ama dolgu da bir nebze düzeltiyor görüntüyü gecici de olsa.istersen kendini hazır hissedene kadar dolgu ile idare edebilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…