Burun estetiği sonucu oluşan kemeri törpületen var mı ?

Burnu daha da kaba göstermez mi dolgu çatı da açık ya sakıncalı olur gibi
Hayır daha kaba durmuyor. Tabi doktorunuz becerisine de baglı. Löp diye enjekte ederse fazla miktarda kötü olur. Seans seklinde enjekte etmesi daha iyi olur. Çünkü dolgular ilk bas şişik gibi durup bir hafta sonraya tam oturuyor. Zaten kemerli kısma değil acık catınızın yani çöken yerinize edecek enjekte. Ve kemeriniz zaten burun çatınız ortanız çöktüğü için daha fazla göze carpıyor .

Benim doktorum kbbci o yapmıyor bildiğim kadarıyla. Kalıcılığı ne kadar?

Benim doktorum kbbci o yapmıyor bildiğim kadarıyla. Kalıcılığı ne kadar?
Hmm evet bildiğim kadarıyla plastik cerrah yapıyor. Kalıcılıgı senin cildine baglı aslında. İlk ameliyatımda yapmıstı bir kez 6 ay kaldı bende. Tabi kullandıkları dolguya göre de değişiyor süresi. Mesela ikinci ameliyatımsan sonra yapmıstı bir de onu tam 3 kez tekrarladı 2 ay içinde. Çünkü cok cabuk eridi yaptıkları. En sonuncusundan sonra 5 ay falan kaldı. Doktorum da demişti bazen dolgular kalıcı oluyormus sürekli yaptırdıgında. Sebebi bilinmiyormus. Şuan hala var burnumda doktorum erimez belkide diyor. Sen güzel bir plastik cerrah bul canım ona yaptır dolgu. En azından bir dene .

Danışacağım bu konuyu doktoruma da. Çok teşekkür ederim :)

Merhaba ameliyat olalı 6 buçuk ay oldu. Benim burnumun kemikleri yanlara doğru bombeliydi. Doktor sağ kemiği güzel törpülemiş ama sol kemiği yeterince törpülememiş o yüzden asimetri oluştu. 6. Ay kontrolümde 1.yılımı doldurunca ufak bir düzeltme yapacağını söyledi. Hastane yatış ve ameliyathane ücreti ödeyecekmişim. Tahmini ne kadar oluyor bu masraflar bilginiz var mı

Kendi hatasindan dolayı olan bir operasyonda niye siz para ödüyorsunuz

Kendi hatasindan dolayı olan bir operasyonda niye siz para ödüyorsunuz
İnanın bilmiyorum. görüşmede sormayı unutmuştum dün asistanına sordum sadece hastane ve ameliyathane masrafı alınıyor dedi. Ocak ayına kadar bekleyeceğim. Son görüşmede Söyleyeceğim. Gönlüm ücret ödememekten yana. Arkadaşım tüketici mahkemesine başvur dedi ama bilemiyorum uğraşmak istemiyorum sanırım. Başka bir doktora revizyon ücreti ödetecek kadar bütçem yok. Benim anlamadığım doktorum revizyon ameliyatları ile ünlü. Baska doktorların hatalarını düzeltirken bende neden böyle bir hata yaptı? Gerçekten nasip işi. Böyle düşündükçe sinirleniyorum ama yanına gidince öyle güzel gazını alıyor ki insanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…