Burun estetiği ufuk bilkay

ipekgvn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
24
2
1
33
Merhabalar ufuk bilkaya ameliyat olan arkadaşlar var mı acaba nasıl muayene olabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim

Benimkisi de öyle idi. Benim bir ayım doldu. Alçı 7. Günde, bantlar 10. Günde alındı.
Ama gerçekten çok sabır gerekiyor. Yüzümdeki şişlik ve morluklar 10 gün içinde geçti. Fakat burun tabiiki daha fazla zaman istiyor. Hiç bozma moralini. Umarım güzel olacak. :)

Burnumu tekrar his etmeye başlıyorum. Bir tarafı daha şiş öbür tarafından. Günde iki defa masaj etmeliyim, doktorun gösterdiği gibi. Ama şuan biraz yamuk gözüküyor. Fakat bu şişlikler işte. Bir taraf iniyor. Öbür taraf daha şiş.

umarım öyle olacak, ufuk bey e çok güvendim öyle yaptırdım zaten, ama bu bekleme süreci baya sıkıntılı olacak:)

Merhaba Arkadaşlar tecrübenize çok ihtiyacım var, 2.5 ay sonra düğünüm var yoğun iş temposu dolayısıyla burun ameliyatına fırsat bulamadım Ufuk Bilkay muayene için bu ayın sonuna gün veriyor. Bazı arkadaşların fotoğraflarında 2 ay sonra çok doğal ve güzel olmuş siz ne önerirsiniz ? Buarada ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun.

merhaba,benim daha 10. günüm daha bantlarım alınacak iki gün sonra, genel olarak yorumlar çok iyiydi, daha önceden ameliyat olan kişilere ulaştım hepsi iyi sonuç aldıklarını söylediler öyle ameliyat oldum,2 ay da toparlananlar var dediğiniz gibi ama burnun tam halini alması en az 6 ayı buluyormuş.

Tşkrler cvp için, 2 aya kadar morluk ve şişlikler en kötü ihtimali düşüncek olursak çok rahatsız edici olur mu,, pişmanlık duyar mıyım o yüzden çok emin olamıyorum. :/ Birde merak ettiğim diğer bir konu ameliyattan kaç gün sonra işe dönebilirim?

benim şişlik ve morlukalrım bir hafta içinde bitti, bugün 10. günüm bantlarım çıkmadı aynı zamanda dikişlerimde duruyor, eğer işiniz insanlarla iç içe yaptığınız bir iş ise bu şekilde çalışmanız mümkün değil bence kendiniz rahat edemezsiniz zaten, o yüzden minimum 15 gün ayırmalısınız ameliyat için. burnunuzun gerçekten değişime ihtiyacı varsa bence iki ay sonra ki hali de sizi gayet memnun edebilir, ben alçılıyken bile mutluydum :))) düşünün artık, iki ay iyi bence yapmak istiyorsanız.

açıkçası darbe alma ihtimali olabilir , kalbalıkta olacaksınız, insanlar sizi tebrik etmek için sarılacak öpecek :) o açıdan bakınca rahat olamayabilrsiniz, ben 10 gündür hiç dışarı çıkmadım alçıyı aldırdığım gün dışında, ama bide fotolarda güzel görüneceksiniz, sizin için çok özel bi olay sonuçta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…