Cnm ne kadara ameliyat yapıyor ufuk beyMerhaba, ben bir dahaki aya ameliyat olcam. Sana o zaman haber verebilirim.
Merhaba, ben bir dahaki aya ameliyat olcam. Sana o zaman haber verebilirim.
Beni 4500'e ameliyat etti canım.
Şimdilik burnum daha şiş. Sonuç umarım istediğim gibi çıkar. Sonucu doğal
benim de bir hafta oldu daha ama fikir olsun diye paylaşıyım, hem yorumlarınızı almak isterim.Sagol cevabın icin , İnsallah istediğin gibi olur :)
Güzel görünüyor canım. hayırlı olsun.benim de bir hafta oldu daha ama fikir olsun diye paylaşıyım, hem yorumlarınızı almak isterim.
teşekkür ederim canım, aslında baya şiş daha ve ödem oluştu biraz moralim bozuldu ama biraz beklemek lazım. senib ki ne durumda alçı alındı mı?Güzel görünüyor canım. hayırlı olsun.
umarım öyle olacak, ufuk bey e çok güvendim öyle yaptırdım zaten, ama bu bekleme süreci baya sıkıntılı olacak:)Benimkisi de öyle idi. Benim bir ayım doldu. Alçı 7. Günde, bantlar 10. Günde alındı.
Ama gerçekten çok sabır gerekiyor. Yüzümdeki şişlik ve morluklar 10 gün içinde geçti. Fakat burun tabiiki daha fazla zaman istiyor. Hiç bozma moralini. Umarım güzel olacak. :)
merhaba,benim daha 10. günüm daha bantlarım alınacak iki gün sonra, genel olarak yorumlar çok iyiydi, daha önceden ameliyat olan kişilere ulaştım hepsi iyi sonuç aldıklarını söylediler öyle ameliyat oldum,2 ay da toparlananlar var dediğiniz gibi ama burnun tam halini alması en az 6 ayı buluyormuş.Merhaba Arkadaşlar tecrübenize çok ihtiyacım var, 2.5 ay sonra düğünüm var yoğun iş temposu dolayısıyla burun ameliyatına fırsat bulamadım Ufuk Bilkay muayene için bu ayın sonuna gün veriyor. Bazı arkadaşların fotoğraflarında 2 ay sonra çok doğal ve güzel olmuş siz ne önerirsiniz ? Buarada ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun.
benim şişlik ve morlukalrım bir hafta içinde bitti, bugün 10. günüm bantlarım çıkmadı aynı zamanda dikişlerimde duruyor, eğer işiniz insanlarla iç içe yaptığınız bir iş ise bu şekilde çalışmanız mümkün değil bence kendiniz rahat edemezsiniz zaten, o yüzden minimum 15 gün ayırmalısınız ameliyat için. burnunuzun gerçekten değişime ihtiyacı varsa bence iki ay sonra ki hali de sizi gayet memnun edebilir, ben alçılıyken bile mutluydum :))) düşünün artık, iki ay iyi bence yapmak istiyorsanız.Tşkrler cvp için, 2 aya kadar morluk ve şişlikler en kötü ihtimali düşüncek olursak çok rahatsız edici olur mu,, pişmanlık duyar mıyım o yüzden çok emin olamıyorum. :/ Birde merak ettiğim diğer bir konu ameliyattan kaç gün sonra işe dönebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?