burun estetiği ve özgüven ilişkisi

merve1341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
379
22
318
İstanbul
Arkadaşlar çok net bi sorum olcak. insan kendine güvenmediği için mi estetik olur? burnumda hafif bi kırık var ama sanırım ben fazla abartıyorum estetik olmak istiyorum çünkü ben burnumu hiç beğenmiyorum. Acaba özgüvenle alakalı bi sorun mu? yani özgüveni olan insan kendini her haliyle sevip, beğenmez mi?

Ben de cok net cevap verıyorum evet. cunku butun yuzun onemli bi etkeni aklınız hep orda oluyor foto cektıremıyorsunız profılden. estetık oldugun zaman ozguvenın yerıne geliyor haliyle. Kendını begenıyorsan zaten yaptırmazsın begenmıyorsan ozguvenınde gidiyor halıyle

Son düzenleme:
sen istediğin kadar kendine güvendiğini söyle sizi sevmeyen insanlar bi şekilde kusurlarınızı yüzünüze vurmaktan zevk alırlar eskiden profilden çekilmiş bi fotoğraf bile bana küfür gibi gelirdi şu an daha tam anlamıyla iyileşmediğim halde çok mutluyum

Burnunu beğenmeyipte özgüveni tavan olan insanlar da vardır muhakkak ama insanın özgüveninin yüksek olması için önce kendisini beğenmesi gerekir. Kendine eğer bunu sorun ettiyse özgüven eksikliğine nedne olabilir.

kesinlikle ozguvenle alakasi var canim bende estetik oldum insanlar ne gerek vardi diyor ama ben kendimi iyi hissetmiyordum yan durmak istemiyordum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X