Burun estetigi ve yolculuk..

Delorean_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
365
595
103
36
Merhaba kizlar,

Ben ingiltereden gelip turkiyede estetik olmak istiyorum. Lakin soyle bir durumum var; Alanyada tatil yapip memleketim Amasyada aile ziyaretinden sonra samsunda (Dr. ismail Kucuker) ameliyat olup sonraki gun istanbula arabayla gitmeyi dusunuyoruz. Orda da iki gun gezdikten sonra ucakla yasadigim ulkeye donmek istiyorum.

Sizce bu mumkun mu?

Bi kac hafta sonra tekrar gorunmem gerekirmi doktora? Ve yolculuk riskli olurmu? 3 yasinda kizim ve 1 yasinda oglum var...

Birde İsmail bey’ de ameliyat olanlar var mi aranizda? Deneyimlerinizi merak ediyorum.

Hayirli aksamlar

Öncelikle merabalar hemşerim:)))
Bende Amasyalıyım.
11 ay önce istanbulda ameliyat olduktan sonra 5 günlük tamponları çıkartıp ertesi gün kendi aracımızla izmire yolculuk yapmıştık. Her bünye farklıdır ama açıkcası ben ameliyatın ertesi günü yolculuk yapmayı göze alamazdım. Ağrı vs. olmuyor ama hele 2 çocukla böyle birşey çok zor olurdu. Çünkü benimde 2 çocuğum var :)
Birde burun içi bakımı var. Tuzlu suyla burnu belli aralıklarla yıkayıp nemlendiriyorsun. Ve buz kompresi yine aynı şekilde ilk birkaç gün çok önemli. Yani tüm bu şartları yolculuk esnasında sağlaman epey zor olur. Uçak yolculuğu belki daha zahmetsiz ve uygun olabilir. Samsun istanbul arası mesafe malum.
Aslında doktoruna sorsan o daha net cevaplar verir.
Ben kendi deneyimlerimden yola çıkarak yardımcı olmak istedim ;)
Ve sonrasında istanbulda 2 gün gezme işide bence biraz riskli. Havalar sıcak, oralar kalabalık çok yorucu olabilir. Sana tavsiyem ameliyat sonrasındaki süreci minimum hareketle geçirip bol bol istirahat etmen. Bu seferlik biraz sıkarsın dişini. Birdahaki gelişinde yeni güzel burnuşunla doya doya gezersin canım inşallah:KK37:

Back