- 12 Ağustos 2023
- 168
- 46
- 18
- 28
- Konu Sahibi orange2402
-
Öyle mi diyorsun çok canım sıkılıyor bu duruma maalesefÖdemden dolayı olabilir ama göze batmıyor bence aşk dert etme
Dpktoruna sıkıntını belirttin mi? Ödemden olabilir hoca belki nostril retainer kullanmanı isteyebilir.Yok mu yorumu olan
Peki her burun konulu paylaşımda ikimizde sürekli yorum yapmasıDpktoruna sıkıntını belirttin mi? Ödemden olabilir hoca belki nostril retainer kullanmanı isteyebilir.
Geçmiş olsun .Bir tarafta ödem.daha fazla ondan olabilir. Ama son resimde çok iyi duruyor. 1 hafta çok erken en a 4 ay hatta 1 yılla kadar anca oturuyor bu süre içinde çok değişiyor burun .Arkadaşlar burun deliklerimin biri büyük biri küçük böyle. Ameliyat olalı 1 hafta oluyor ama ilk günden beri böyle. Bir burun deliğim karşıdan daha çok görünüyor hoş durmuyor. Düzelme olur mu sizce?
Hahahah biraz evhamlı bir insanım sürekli forumda vakit öldürüyorum o yüzden. İyi gibi nefesimde hiçbir sıkıntı yok şu anlık çpk şükür ama aşırı kalkıklık hala istediğim düzeye gelmedi, ilk zamankine oranla düştü tabii. HayırlısıPeki her burun konulu paylaşımda ikimizde sürekli yorum yapması)) nereye baksam sen varsın valla .güzel burunlu kız nasıl burnun
Tamamdır daha çok düşer. 1 yıl gecmesi lazım. Nefes önemliHahahah biraz evhamlı bir insanım sürekli forumda vakit öldürüyorum o yüzden. İyi gibi nefesimde hiçbir sıkıntı yok şu anlık çpk şükür ama aşırı kalkıklık hala istediğim düzeye gelmedi, ilk zamankine oranla düştü tabii. Hayırlısıarada güncellerim başlıklarla.Yeni yaptıranlara da yardımcı olmak amacıyla
Son fotoğrafımı kafamı kaldırmadan çektim. Çok sağ olun umarım düzelme olur. Burun ucu biraz daha inerse göze batmaz diye düşünüyorumGeçmiş olsun .Bir tarafta ödem.daha fazla ondan olabilir. Ama son resimde çok iyi duruyor. 1 hafta çok erken en a 4 ay hatta 1 yılla kadar anca oturuyor bu süre içinde çok değişiyor burun .
Yarın doktorla görüşcem söylerim ama nostril retainerin işe yaradığını düşünmüyorum hiçDpktoruna sıkıntını belirttin mi? Ödemden olabilir hoca belki nostril retainer kullanmanı isteyebilir.
İnşallah ya, sizinki gibi güzel bir simaya sahip oluruz sonundaTamamdır daha çok düşer. 1 yıl gecmesi lazım. Nefes önemli
Canım zaten 100.de. yüz sonuc almak çok zor burnun kendi yapısında ondemlin.aynen iner daha çok yeni, burun deliklerin eşit de olmaya bilir bu normal kaş gibi yüz zaten simetrik değildir, sağ sol.farkli,kimse buruna aşağıdan bakmamak burna odaklanma bütüne bak bu önemliSon fotoğrafımı kafamı kaldırmadan çektim. Çok sağ olun umarım düzelme olur. Burun ucu biraz daha inerse göze batmaz diye düşünüyorum
Tabii olabilir, ben doktorum önerdiği için kullanıyorum.Yarın doktorla görüşcem söylerim ama nostril retainerin işe yaradığını düşünmüyorum hiç
Faydasını görüyor musunuzTabii olabilir, ben doktorum önerdiği için kullanıyorum.
Öyle ama önceden böyle bir asimetri olmayınca canı sıkılıyor insanın. Hakkımızda hayırlısı olsunCanım zaten 100.de. yüz sonuc almak çok zor burnun kendi yapısında ondemlin.aynen iner daha çok yeni, burun deliklerin eşit de olmaya bilir bu normal kaş gibi yüz zaten simetrik değildir, sağ sol.farkli,kimse buruna aşağıdan bakmamak burna odaklanma bütüne bak bu önemli
İnşallah canım çok saol .bende anlattım.zoe bir süreçten geçtim 3 revizyon.ama şükür.herkws mutlu olsun güzel burunlar.olsun inssallahİnşallah ya, sizinki gibi güzel bir simaya sahip oluruz sonunda
Yani daha çok yeni ameliyatım, ben pek anlamıyorum açıkçası. Benim de bir değilim daha küçük ama çok takılmıyorum açıkçası.Faydasını görüyor musunuz
Çok geçmiş olsun, İnşallahİnşallah canım çok saol .bende anlattım.zoe bir süreçten geçtim 3 revizyon.ama şükür.herkws mutlu olsun güzel burunlar.olsun inssallah
Anladım size de çok geçmiş olsun o zaman, bendeki kadar fark var mıYani daha çok yeni ameliyatım, ben pek anlamıyorum açıkçası. Benim de bir değilim daha küçük ama çok takılmıyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?