İdare edermuhteşem değil
Doktorun hemşiresi yazdı düzgün ateşdoktorunuz kim acaba? bunu yazan doktoru merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdare edermuhteşem değil
Doktorun hemşiresi yazdı düzgün ateşdoktorunuz kim acaba? bunu yazan doktoru merak ettim
Flaşsız burnum buFlaşlı çekmeeben flaşla bir kez bile çekmedim çeksem herhalde psikolojim pert olur. Ne kusurlar çıkar ne kusurlar yaniii. Yürek mi yedin
Merak etme kimse bizi yoğun ışıklar altında görmüyor
ya aslında senin psikolojini anlıyorum belki çevrendeki insanlar umrunda bile değil, sen kendini beğenemiyorsun böyle ve bu seni mutsuz ediyor ama hamileyken en azından bunlara düşünmeye arar ver
o süreci atlattıktn sonra belki yine düşünmeye devam edersin
fakat bu kadar düşüneceğini sanmıyorum.
Teşekkür ediyorum :)) sizinki nasıl ne gibi bı sorun varİlk flaşsız fotonu atsaydın kimse farketmezdi bile diye düşünüyorumdoğal duruyor en azından benimki gibi olsa napacaktın
bence burnun gün ışığında gayet doğal ve güzel
![]()
Fotoğrafını atsana merak ettımBende her şey var ya... Saymakla bitmez tek bir yerini bile beğenmiyorum ama nefes aldığıma şükrediyorum yinede. Çok tuhaf bir psikolojiye girdim![]()
Merhaba elbette bi sorun gözüküyor ama bunu siz demeseniz kimse fark etmez ki, eskisine göre gayet hoş duruyor, zamanı gelince bi revizyon yapılır eğer içinize sinmezse, şimdi bebiş geliyormuş, bu güzel günlerin tadını çıkar çünkü geri gelmiyorböyleydı yenı yandan halini de attım
Atmıştım Sana aslında mesajlardan bulabilirsinFotoğrafını atsana merak ettım
Ben gibi dışardaki herkes farkedıyor diye düşünüyordum belki takıklığım bu yüzden. Çok teşekkür ederimMerhaba elbette bi sorun gözüküyor ama bunu siz demeseniz kimse fark etmez ki, eskisine göre gayet hoş duruyor, zamanı gelince bi revizyon yapılır eğer içinize sinmezse, şimdi bebiş geliyormuş, bu güzel günlerin tadını çıkar çünkü geri gelmiyor![]()
Demesen kimse anlamazBen gibi dışardaki herkes farkedıyor diye düşünüyordum belki takıklığım bu yüzden. Çok teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederimbence kötü durmuyor canım.