ben op dr sadullah karuna yaptırdım burnum muhtesem oldu cok memnunum neredeyse hıc agrım olmadı hıc korktugum gibi degilmiş hem burnum hem de nefes sorunun düseldiProfildeki fotoğraf sana aitse hiç gerek yok bence.
Herkes son zamanlarda fabrikadan çıkmış gibi toplam 2-3 çeşit burundan birini yaptırmış onunla dolaşıyor. Kendine özgü güzellikler daha değerli geliyor bana.
ben op dr sadullah karuna yaptırdım hem nefes alışım hem burun şeklşm mxuhtesem oldu her gören cok begendı korktugum gıbı degılmıs cok sukürMerhaba arkadaşlar ben burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ve bura da bir kaç gündür takip ediyorum yorumları sanırım biraz daha içim rahat oluyor bazı insanların sonuçlarını gördükçe gayet başarılı olmuş diyorum :) Ben iki doktor arasın da kaldım açıkçası ikisinin de başarılarını resimler de gördüm hep gayet doğal ve havalı burunlar yapmışlarSizce Emre İlhan bey mi daha iyi Barış Çakır bey mi ? ameliyat olmuş arkadaşlar bana yorum yazarsanız çok sevinirim bu ara buna çok ihtiyacım var
canım benim de burnum çok kötü değil sadece kusurlu yerleri var işte oraların toparlanması için ameliyat olacam bir de nefes daha rahat alabilmek için özellikle uyku esnasında.. çok merak ettim şimdi burnunun son halinin resmini görebilirmiyimm :)
canım benim de burnum çok kötü değil sadece kusurlu yerleri var işte oraların toparlanması için ameliyat olacam bir de nefes daha rahat alabilmek için özellikle uyku esnasında.. çok merak ettim şimdi burnunun son halinin resmini görebilirmiyimm :)
bu benım resmım burnum yaygın ve dık deıldı bu sımdıkı halım
önce ve sonra fotoğrafları görme şansımız var mı acaba?geçmiş olsun bende nefes darlığı çekiyordum 5 ay önce op dr ayşe öztürk hanıma burun ameliyatı oldum gayet memnunum şuanki halimden çok cana yakın bir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?