burun estetiği

Biircee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
17
3
3
Merhaba arkadaşlar ben burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ve bura da bir kaç gündür takip ediyorum yorumları sanırım biraz daha içim rahat oluyor bazı insanların sonuçlarını gördükçe gayet başarılı olmuş diyorum :) Ben iki doktor arasın da kaldım açıkçası ikisinin de başarılarını resimler de gördüm hep gayet doğal ve havalı burunlar yapmışlar Sizce Emre İlhan bey mi daha iyi Barış Çakır bey mi ? ameliyat olmuş arkadaşlar bana yorum yazarsanız çok sevinirim bu ara buna çok ihtiyacım var

Profildeki fotoğraf sana aitse hiç gerek yok bence.

Herkes son zamanlarda fabrikadan çıkmış gibi toplam 2-3 çeşit burundan birini yaptırmış onunla dolaşıyor. Kendine özgü güzellikler daha değerli geliyor bana.

evet benim burnum kötü değil zaten ama ben biraz nefes almakta da çok az uyurken rahatsız oluyorum hem bunun için hemde biraz burnumun ön tarafı şiş gibi yüzüme göre o yüzden rahatsız oluyorum insan taktı mı takıyor işte canım birde sağ taraf daha yukarda sol taraf daha eğri gibi seren1986

Sen bilirsin tabi ama ben yine de senin burnunla ilgili kafana taktığın ufak şeyleri senden başka kimsenin farketmediğine de eminim :)

ben nefes almakta da zorlanıyorum biraz özellikle uyku esnasında o yüzden hem bu sorunum gitsin istiyorum hem de biraz çok az istediğim yerlerin yapılmasını o kadar canım :) seren1986

ben op dr sadullah karuna yaptırdım burnum muhtesem oldu cok memnunum neredeyse hıc agrım olmadı hıc korktugum gibi degilmiş hem burnum hem de nefes sorunun düseldi

ben op dr sadullah karuna yaptırdım hem nefes alışım hem burun şeklşm mxuhtesem oldu her gören cok begendı korktugum gıbı degılmıs cok sukür

çok geçmiş olsun öncelikle.. nasıl oldu peki burnun son durumu istediğin gibi oldu mu :)

tesk ederım hem de daha ıyısı oldu ben bı hafta sonra ıse gıttım arkdaslarım ve cevrem bayıldı hem de hıc sıslık yoktu bırde burnumda cok kotu bır burun deıldı kanatları yaygındı bıraz onu toparladı bıde kaldırdı cok memnunum hıc anlattıklrı gıbı or deılmış op DR SADULLAH KARUNDAN önce bı kac dr gıttım bız burnunu yapmıyalım bence burnun guzel dedıler ama yaygındı burun kanatlarım cesaret edemedıler ama dr um saolsun hepsını hallettı yüzümü cok daha güzellestırdı

canım benim de burnum çok kötü değil sadece kusurlu yerleri var işte oraların toparlanması için ameliyat olacam bir de nefes daha rahat alabilmek için özellikle uyku esnasında.. çok merak ettim şimdi burnunun son halinin resmini görebilirmiyimm :)

Eklentiler

• 1491770_10202645134384691_1674170704_n.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 285

Ben 26 aralıkta oldum kızlar.muhammed dilberde karar kıldım ve ona oldum.17.günüm bugün.

Arkadaşlar ,

Burun için bana Naci Çelik, Şükrü Yazar , İsmail Kuran ve Nuri Battal'ın önerdiler. Hepsi de alanında isimli. Bu dotorlarla burun estetiği tecrübesi yaşayan varsa lütfen bilgilendirsin. Kararsız kaldım. Devüasyon sorunum var beraberinde estetik de olacak tabi. Ancak hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum.

Ben Hakan Çepniye oldum . Çok memnunum şimdi benm de çok problemli burnum yoktu ama yan profilden kemer rahatsz ediyordu beni . Başkalarının ne dediği önemli değl önemli olan senin ne düşündüğün. Rahatsz oluyosan gözüne takılıyorsa yaptır bence . Emra İlhan ın yaptığı burunları çok beğeniyorm ben de .Gönlüne göre olur inşallah .d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…