Ben kimi kötülemeye çalışmışım bir okuyun yazdıklarımı, sadece konu hakkıdaki araştırmalarımı paylaştıkça, övgülerin ardı arkası kesilmedi tarafımda kötülenerek, ve beni doğru yere doğru şeyler yazmış olduğumu düşünmeme itti bunlar, adamın kime zararı varmışa bile girdiniz, bu nedir şimdi. herkesin iyi kötü sonuçları memnun olanı olmayanı olabilir, ben sadece bilgisizce yapıldığını düşündüğümü kendi yazdıkları dışında dayanağı olmayan yazılar ile tezler yazdıkça öyle şeyler söylendi ki direk reklam koktu buda benim fikrim, ben bu kıkırdak erime olayını ve burnun büyüyeceğini ben kendi kafamdan mı uyduruyorum yani bakın link paylaşıyorum, istenirse yabancı kaynaktan araştırma yapabilirim, ben kimi kötüledim, kimi neyi övdüm, dayanağı olduğunu düşündüğüm şeyleri paylaştıkça, çok ilginç saldırıya varan şekilde bir savunma gördüm karşımda bir şekilde, kişiler kendinden bilir işi demekki, benim bir iddam yok, kimseyi savunmamda kötülememde sadece araştırmamı yazarım, ama araştırmalarımı paylaşarak ne suç işleyebilirim ?, neden birilerinin işine gelmedi paylaşımlarım, Valla hastaları yazsın o zaman adı soyadı ile Merve Akkaş gibi ne diyeyim, ben kimseye birşey ispatlamak gibi derdim kaygım yok, ispatlama derdi olanlarda memnunum desin şu kadar para verdim desin ve ispatlasın o zaman iddalarını ödedikleri ücretleri, bilgi paylaşmayı ne hale getirdiniz hayret. forumda kaç tane doktor var hangisinde bu polemik yaşanmış bir iş var bu işte, herkes araştırmasını yada varsa iddasını güzelce yazsın ne var bunda, bana bu yapılan yakıştırmaların amacı nedir ? yaptığım paylaşımlar mıdır, yanıldığım bir konu var ise eğer tabiki olabilirde, bir kaynak gösterilerek yanılabileceğim tabiki söylenebilir, Merve Akkaş memnun olduğunu belirtmiş dir zaten, benim paylaşımlarımla sonucu kötüyemi gidecektir ? Burada fotoğraf isim paylaşmasının amacı nedir o zaman sadece konuşulması istenildiği şeyler dışında birşey söylenemiyecek ise, paylaşımlarıma böyle yakıştırmalar yapılabiliyorsa bende çok rahat bir şekilde reklam yapıldığını söyleyebilirim o zaman , buda benim düşüncem. uzun bir yazı olmasına rağmen anlatmak istediklerimi ve niyetimi anlayabilecek çok kişi olabileceği ümidi içinde yazdım isteyen istediği gibi algılayabilir, lütfen dayatma yapmasın kimse.