- Konu Sahibi NoName123456
Eşim geçen hafta eren beye amaliyat oldu simdilik birsey diyemiyorum bu hafta ici ise tamponlar alınacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
revizyonmu oldu? Ilk ameliyatmi?Eşim geçen hafta eren beye amaliyat oldu simdilik birsey diyemiyorum bu hafta ici ise tamponlar alınacak
revizyon oldurevizyonmu oldu? Ilk ameliyatmi?
Gecmis olsun,Revizyon oldu
cok gecmis olsun, Insallah memnun kalirBaya bi araştirdi inşallah iyi bir şey olur ilk amaliyatini 10 yil kadar once olmuş ve gazli bez falan kullanilmis tamponda cok buyuk acilar çekmiş
Cok gecmis olsun. İnsallah istedigi gibi olur sonucu. Evet eskiden tampon tam bir eziyetmis metrelerce gazli bez. Bu arada fiyati ne kadar acaba? Ben de revizyon dusunuyorum da.Baya bi araştirdi inşallah iyi bir şey olur ilk amaliyatini 10 yil kadar once olmuş ve gazli bez falan kullanilmis tamponda cok buyuk acilar çekmiş
Cok tesekkurler paylastiginiz için. Ben sinus rinse burun solisyonu kullanmistim ilk ameliyatimda. 20 tl idi fiyati ve içinde cok miktarda var. Deniz suyu pahali gelenlere tavsiye edebilirim. Cok gecmis olsun.tekrar. İlerleyen zamanlarda yine gormek isteriz fotolarinizi :)Eki Görüntüle 1517678 Eki Görüntüle 1517680 ilk resim 3.gün sonraki 6.gün yani bugün eren hoca doğallıktan yana o yüzden şekline kendi karar verdi ilk gün hiç morlugum ağrım olmadı ikinci ve üçüncü gün morlugum ve şişlikler başladı antibiyotik ağrı kesici ve allerji ilacı burun için merhem ve deniz suyu kullanıyorum şu an için deniz suyu ve morluklar için arnica kullaniyorum kullaniyorum bu arada deniz suyu maddi olarak çok sarsıyor insanı daha sonra izotonik kullanabilirsiniz ağrım yok denilebilir yani nezle grip kadar fazla değil tampon olduğu için sanırım biraz nefes te sıkıntı var özellikle kuruyunca şimdilik böyle durum fikir almak isteyen arkadaşlar için paylaştım tamponlar sanırım perşembe çıkacak...
İnsallah beklediğinizden daha guzel olur :)Rica ederim tabi ki beklenti ve endişeler çok yoruyor insanı olduktan sonra rahatliyorsunuz ...şimdi sonuç için heyecanliyim ...
Yok ben olmadim. Yani oldum da 5 sene once Gazi de oldum. Su an revizyon icin doktor araştırıyorum. İstedigim gibi degil hem seklen hem de nefes alma tikanikli vb sorunlar yuzunden.İnşallah ...Siz olmuştunuz dimi ameliyat rica etsem resim gonderebilirmisiniz..
Aynen hem maddi hem manevi olarak zor bir karar gercekten.Çok kararsız kalıyor insan anlıyorum seni ...
Evet maddi tarafı da ayrı tabi...
Merhaba Eylül, cok gecmis olsun öncelikle, burnun halen alcilimi? Veya bantlimi? Önceki halin ve sonraki halini bizimle paylasirsan seviniriz, ne zaman ameliyat oldun?Eki Görüntüle 1517678 Eki Görüntüle 1517680 ilk resim 3.gün sonraki 6.gün yani bugün eren hoca doğallıktan yana o yüzden şekline kendi karar verdi ilk gün hiç morlugum ağrım olmadı ikinci ve üçüncü gün morlugum ve şişlikler başladı antibiyotik ağrı kesici ve allerji ilacı burun için merhem ve deniz suyu kullanıyorum şu an için deniz suyu ve morluklar için arnica kullaniyorum kullaniyorum bu arada deniz suyu maddi olarak çok sarsıyor insanı daha sonra izotonik kullanabilirsiniz ağrım yok denilebilir yani nezle grip kadar fazla değil tampon olduğu için sanırım biraz nefes te sıkıntı var özellikle kuruyunca şimdilik böyle durum fikir almak isteyen arkadaşlar için paylaştım tamponlar sanırım perşembe çıkacak...