- Konu Sahibi NoName123456
Eren hoca Dokturmus yine :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canim. Nasilsin burnusun nasil oldu:) ben sana kaburga ile ilgili soru soracaktim. Agri sızı oluyor mu? İyilesmesi ne kadar sürüyor. Kisacasi yaşadıklarını ozetlersen sevinirim bu konuyla ilgili. Simdiden tesekkur ederim.
Anladim canim sag ol bilgiler icin. Usume titreme olsa bile sıkıntı degil o gecer de beni kaburga olayi korkutuyor. 3 gunden sonra sıkıntı kalmiyorsa iyiymis :)As cok sukur iyi hersey yolunda gidiyor kaburga ilk 3 gün net agrı oluyor ama suan cok iyi hiç yok içim cok rahat emin ellerde oldum bnm zor bir ameliyattı saolsn Eren bey cok titiz calıstı biraz uzunssurdu 8 saat ama zaten uyuyorsun uyandgmda odamdaydım hiç üşümedim titremedim ..ve suan mutluyum huzurluyum
Ben rewizyon için görüştüm ekndisiyle 16 bin civarında dedi..eren taştan ın ücreti nedir?
ooooooooooooooooooooooooooBen rewizyon için görüştüm ekndisiyle 16 bin civarında dedi..
nasıl bi işlem yapılıcak ki bu kadar uçuk fiyatoooooooooooooooooooooooooo
Kabugadan kıkırdak kullanmıcakmş. Gerekirse kulaktan alırım ama gerekmeyebilir dedi... Ben de blmiorum. Karar werirsem pazarlk yapıcam artk..nasıl bi işlem yapılıcak ki bu kadar uçuk fiyat