Burun Estetiği

haklısınız ama benim gerçekci bulmadığım taraf 8 saatlik bir ameliyat olduğunu onlara söylenmemesi, ve eşi nefes alamayınca doktorun naz yaptığını söylemesi

8 saat sürecek bir operasyon nasıl söylenmez çok saçma. Ben girerken bana kaç saat süreceğini, burun deliklerini küçültme yaparsam onların 1 saat daha süreceğini falan hepsini tek tek açıklamıştı. Olay gerçekse çok vahim. Narkozdan kaynaklı bir ölüm ama bu

haklısınız ama benim gerçekci bulmadığım taraf 8 saatlik bir ameliyat olduğunu onlara söylenmemesi, ve eşi nefes alamayınca doktorun naz yaptığını söylemesi
Yok zaten ben dogrudur demedim ki Eren bey alaninda bilgili bir doktor laf olsun diye yapmiyor bu isi belli yani gittm görüştüm. Benim demek.istediğim bu tur seyler olabiliyor. Narkozdan degilde anestezi uzmanının ihmalinden oluyor bu olaylar. O yuzden anestezi uzmanini da ayrica araştırmak ve konusmak gerekir bence. Sonucta ameliyati yapan doktorla alakasi yok anestezinin.

Yok zaten ben dogrudur demedim ki Eren bey alaninda bilgili bir doktor laf olsun diye yapmiyor bu isi belli yani gittm görüştüm. Benim demek.istediğim bu tur seyler olabiliyor. Narkozdan degilde anestezi uzmanının ihmalinden oluyor bu olaylar. O yuzden anestezi uzmanini da ayrica araştırmak ve konusmak gerekir bence. Sonucta ameliyati yapan doktorla alakasi yok anestezinin.
eren beyle görüşmedim kendisini tanımıyorum da ama yorumun bir karalamadan ibaret olduğu açık. ameliyatta eşini kaybeden biri hukuki yola başvurmak yerine girip internette böyle bir şey yazmaz. itimat edilecek bir yorum olduğunu sanmıyorum. anesteziden ölüm de milyonda birlik ihtimal zaten öyle çok mümkün bir şey değil. ameliyat olurken bu ihtimali de kabulleniyoruz.

eren beyle görüşmedim kendisini tanımıyorum da ama yorumun bir karalamadan ibaret olduğu açık. ameliyatta eşini kaybeden biri hukuki yola başvurmak yerine girip internette böyle bir şey yazmaz. itimat edilecek bir yorum olduğunu sanmıyorum. anesteziden ölüm de milyonda birlik ihtimal zaten öyle çok mümkün bir şey değil. ameliyat olurken bu ihtimali de kabulleniyoruz.
Ben dogru bir olay demedim zaten yorumlarimi okursaniz. Ayrica anesteziden ölmez zaten anestezi uzmaninin ihmalinden ölür insan. Anestezi öldürseydi ameliyata giren her 2 kisiden biri ölürdü zannimca. Anestezi uzmani yeerince arastirmadan kisinin hastaliklarini ihmal ederek ve kilosuna.bunyesine dikkat etmeden anestezi uygularsa ölüm riski yüksek elbetteki. Cok ameliyat geçirdim cok araştırdım o yuzden bu konulari. Hatta anestezistlerle de konustum korkularımı yenmem icin. Ameliyat doktoru ile anestezinin alakasi yok dediğim gibi. Boyle bir durumda anestezist sucludur dozu o ayarlar çünkü. Ayrıca hukuki yol fln arasaniz da isiniz zor cunku kagit imzaliyorsunuz. Kaldiki bizim ulkemizde bu tur seylerin ustunde pek durulmuyor. Neyse Eren beyin sayfasini isgal etmeyelim daha fazla boyle sacma bir yorum yuzunden.

Merhaba bende bu yorumlardan sonra Eren Bey de revisyon ameliyati oldum. 4. ameliyatimdi 3. nü Almanya da oldum her defasinda daha kötü hale geldi hic düzeliceginden umudum yoktu. Bir cok doktora gittim sadece 30% garanti verdiler . 3 hafta önce Eren hocada ameliyat oldum simdiden burnum harika görünüyor sanki yeniden yapti. Herkese kesinlikle tavsiye ediyorum sorunlu burnunuz varsa Eren bey isinde uzman
Resim merak edenler whatsaptan yazabilir (004915222521419)

Ben dogru bir olay demedim zaten yorumlarimi okursaniz. Ayrica anesteziden ölmez zaten anestezi uzmaninin ihmalinden ölür insan. Anestezi öldürseydi ameliyata giren her 2 kisiden biri ölürdü zannimca. Anestezi uzmani yeerince arastirmadan kisinin hastaliklarini ihmal ederek ve kilosuna.bunyesine dikkat etmeden anestezi uygularsa ölüm riski yüksek elbetteki. Cok ameliyat geçirdim cok araştırdım o yuzden bu konulari. Hatta anestezistlerle de konustum korkularımı yenmem icin. Ameliyat doktoru ile anestezinin alakasi yok dediğim gibi. Boyle bir durumda anestezist sucludur dozu o ayarlar çünkü. Ayrıca hukuki yol fln arasaniz da isiniz zor cunku kagit imzaliyorsunuz. Kaldiki bizim ulkemizde bu tur seylerin ustunde pek durulmuyor. Neyse Eren beyin sayfasini isgal etmeyelim daha fazla boyle sacma bir yorum yuzunden.
Ya burun ameliyatindan kim ölmüs bende ameliyat olmadan onu okudum ve arastirdim adam ameliyattan degil intihat ettigi icin ölmüs !!!! Psikayti bölümden atlamis lütfen arastirin bu büyük bir lekedir kadin insl sonunda özürdiler

8 saat sürecek bir operasyon nasıl söylenmez çok saçma. Ben girerken bana kaç saat süreceğini, burun deliklerini küçültme yaparsam onların 1 saat daha süreceğini falan hepsini tek tek açıklamıştı. Olay gerçekse çok vahim. Narkozdan kaynaklı bir ölüm ama bu
Alakasi yok lütfen bilmeden böyle bir karalamaya destek olmayin sekiz saatlik ameliyatmi olur kalp naklimi bu adam catidan atladigi icin ölmüs arastirin biraz

Alakasi yok lütfen bilmeden böyle bir karalamaya destek olmayin sekiz saatlik ameliyatmi olur kalp naklimi bu adam catidan atladigi icin ölmüs arastirin biraz
kimsenin karalamaya destek çıktığı falan yok. biz eren hocanın hastalarıyız zaten. ben olay fake diye söyledim bu forumda ki kimse yanlış anlamasın. kimin nereden intihar ettiğini nerden öğrendiniz bizide aydınlatırmısınız? yazılanın fake olduğu açıktı zaten ama bu bilgilere neredn ulaştınız

Ya burun ameliyatindan kim ölmüs bende ameliyat olmadan onu okudum ve arastirdim adam ameliyattan degil intihat ettigi icin ölmüs !!!! Psikayti bölümden atlamis lütfen arastirin bu büyük bir lekedir kadin insl sonunda özürdiler
Burun ameliyatindan öldü diyen yada o yorumu yazan kisiye destek cikan oldu mu sayfaya bi bakin ve yorumlari düzgün okuyup algilayin. Durduk yere can sıkmayın. Destek çıkıp Eren beyi karalamışız gibi yaftalara gerek yok! Once yazilanlari anlayarak okuyun. Gereksiz yere de alıntı yapmayin.

kimsenin karalamaya destek çıktığı falan yok. biz eren hocanın hastalarıyız zaten. ben olay fake diye söyledim bu forumda ki kimse yanlış anlamasın. kimin nereden intihar ettiğini nerden öğrendiniz bizide aydınlatırmısınız? yazılanın fake olduğu açıktı zaten ama bu bilgilere neredn ulaştınız
Kesinlikle katılıyorum size. 6 ocakta uye olmus ve sanki sirf bu haber yuzunden uyr olmus gibi. Emine Hatun gibilet sayesinde bu tur sayfalara da guvenim kalmıyor. Bir karalama yapmadigimiz halde savunmaya gecmesi ilgi cekici dogrusu...

Kesinlikle katılıyorum size. 6 ocakta uye olmus ve sanki sirf bu haber yuzunden uyr olmus gibi. Emine Hatun gibilet sayesinde bu tur sayfalara da guvenim kalmıyor. Bir karalama yapmadigimiz halde savunmaya gecmesi ilgi cekici dogrusu...
Üye olmamim tek sebebi dr arayanlara yardimci olmak cünki 3 tane basarisiz ameliyat gecirdim bir bayan icin gercekten cok kötü bir durum bu ve 8 senedirde bir cok drla konustum kimse garanti vermedi buraya kayit oldum sadece Eren beye tesekkür etmek icin bir cok bayanda whatsaptan yazarak fotograflarimi gördü ben sadece benim durzmumda olanlara yardimci olmak istedim

Üye olmamim tek sebebi dr arayanlara yardimci olmak cünki 3 tane basarisiz ameliyat gecirdim bir bayan icin gercekten cok kötü bir durum bu ve 8 senedirde bir cok drla konustum kimse garanti vermedi buraya kayit oldum sadece Eren beye tesekkür etmek icin bir cok bayanda whatsaptan yazarak fotograflarimi gördü ben sadece benim durzmumda olanlara yardimci olmak istedim
tamam ama kimsenin eren beyi kotuledigi yok ben şahsen çok seviyorum kendisi beni güzelleştirdi:) ama o bilgilere nasıl ulaştınız biri intihar etmiş falan yazdınız nerden ogrendınız

ben eren beyin muanehanesinde revizyon olan bir bayanla tanışmıştım tevfik beye ilk ameliyat olmuş eren beye revizyon esmer bir bayan keşke burdan okusa da foto yüklese kulaktan kıkırdak alınmıştı hatta

8 saat narkoz altında yapılan bir burun ameliyatının yan etkileri nelerdir arkadaşlar, burun ameliyatının uzun sürmesi marifetmidir tıpta. Daha önce deneyimsiz kişilerce kopya yapılan ameliyatınızı düzeltmek için hayatınızı sağlığınızı riske atmaya değermi, baypas ameliyatı gibi aman allahım o bile bu kadar sürer mi bilmiyorum, sonra ver bir kulaktan ver bir kaburgadan, kaza ve yaralanmalar için uygulanan bir tekniği estetik için uygulanması ve bu kadar risk alınması korkutucu. burada hakikaten ameliyat ile mutlu olmuş hayatta kalmayı başarmış kişiler olduğu kadar, direk tartışmaya girenler var, Kulak burun boğaz bıranşına giren bir operasyon değil bu, ameliyatın uzun sürmesi hiç bir zaman marifet değil tam aksine büyük bir risk ve hata, bir hekim burada açıklama yapması gerekiyor, buradan okudukları ile burun ameliyatı olmak isteyip allah göstermesin narkozdan kalkamayınca ne olacak burada millete gaz verenler vebal almış olmayacak mı. Deneyimlediğimiz bir konu bu, insanları bu konuda uyarmak istiyorum Eren beyi kötülemek değil kesinlikle amacım, tıp okumuş doktor olmuş, buradaki herkesten daha çok bilgisi vardır eminim ama sonuçta oda babasının hayrına yapmıyor mesleğini, söylediğiniz fiyatlarda hiç de az değil, ve size uzun süre narkoz almanın yan etkilerinden ve risklerinden bahsetmeyecektir tabiki kendisi. övmek için gelenler hemen eleştirek bu konuları kendilerini belli ediyorlar. Lazer epilasyonda narkoz alıp hayatını kaybedenler oldu yapmayın etmeyin. Bir burun ameliyatı 8 saat süremez kooperatif gibi. Konu olduğunda ne deniyor birbirinden farklı bilgiler veren doktorlar için bir birini kıskanıyormuş vs, hepsini geçtim anestezi uzmanı sadece 8 saat sürecek bir ameliyat için narkozun yan etkilerini ve risklerini yazsın o konuşalım. Doktorun doktoru önermesi bile yeterli değil bir operasyonun. Kendi yaptığı operasyon için zaten kimse gidip şuna yaptırın demiyecektir. Ülkemizde çok değerli doktorlar var, eren bey de bunlar arasında olabilir. Ama ticari faaliyetler için bazı gizlenen gerçekler var ve bunlar insan hayatı ile ödenemez sağlığını yaşam kalitesini riske atamaz. daha önce sosyal sorumluk adına yaptığım araştırma metinleri üzerinden aldığım olumsuz ve açıklanamaz eleştirilere çok kırıldım ama yılmadım.

Son düzenleme:
4. ameliyatim sonuc süper

image.webp
varda foto koyan yok neden koymazlar anlamadım

Back
X