Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı durumdayım hiçbi yerde bişey bulamadım doktorla ilgili.... Bilen biri varsa aydınlatsın lütfeen :)Kizlar burun estetigi olmaya karar verdim..hacettepe hastanesinde..muayene olmaya gittim asistan basi yapiyomus dr elmeddin avvazzade diye birisi ama kararsiz kaldim daha once bu doktora amaliyat olan varmi acil lutfen olan varsa yazar mi...
Kizlar ben amaliyat oldum ankara gazide 500 tl ye cok memnunum simdilik bakalim..persembe bandajim cikacak..bas asistana oldum..tavsiye ederim..
Hayırlı olsun adınıza çok sevindim. Tasarım gösteriyorlar mı?
Benim doktorum safa manavt cok memnun kaldim valla..hacettepede bas asistan 1400 istedi gazide 500 tl istede sadece amaliyat masraflarini aldilar..ikisi hakkindada pek bilgi bulamadim..bende sonucta ikiside ayni bas asistan diye gazide oldum..hacettepe nerdeyse 3 kati fazlaydi..sonucta ordakide prof degil..safa hoca kakkinda muayeneye gittigimde olumlu yorumlar duydum karar verdim..oldum...Benim de bi arkadaşım gazide alperen tekine oldu 500 tlye. Çok memnun
Benim doktorum safa manavt cok memnun kaldim valla..hacettepede bas asistan 1400 istedi gazide 500 tl istede sadece amaliyat masraflarini aldilar..ikisi hakkindada pek bilgi bulamadim..bende sonucta ikiside ayni bas asistan diye gazide oldum..hacettepe nerdeyse 3 kati fazlaydi..sonucta ordakide prof degil..safa hoca kakkinda muayeneye gittigimde olumlu yorumlar duydum karar verdim..oldum...
Tmm cnm olur atarim da burdan nasil atiliyo bilmiyorum bende yeniyim..ozelden atarim istersen..ama once biraz sis oluyo yuzde 80 sis 3 ay icinde iner dedi..bende cok merak ediyorum..onceki halimide atarim bakarsinn..Haklısın baya farkediyo gerçekten... Ay çok meraklandım şimdii perşembe fotoğraf atar mısın burdan veya özelden yeni üyeyim ben de mesaj falan atmayı bilmiyorum haber bekliyorum senden :))
Ewet yaa aynen oyle oldu..uzadikca arastirdikca kafam karisti valla..bende oluyum kurtuluyum dedim..persembe gitiik saliya gun aldik olduk kuzenimle ayni gun oda oldu..suan cok memnunuz valla yarin alci cikacak balim hayirlisi olsun..Maşallah ne kadar hızlısın :) memnun musun şuan nasılsın?
Ewet yaa aynen oyle oldu..uzadikca arastirdikca kafam karisti valla..bende oluyum kurtuluyum dedim..persembe gitiik saliya gun aldik olduk kuzenimle ayni gun oda oldu..suan cok memnunuz valla yarin alci cikacak balim hayirlisi olsun..