- 23 Şubat 2017
- 64
- 11
- 8
- 29
- Konu Sahibi S_TheDifference
-
Sec secebilirsen, isin icinde cik cikabilirsen :)) kolay gelsiiinn simdiden. Ben kapalo technik sectim, ve burnum musaitmis kapali icin. Ve salih emre uregeni sectim. Her turlusunu yapio. Ister kalkik ister duz tarz. Aslinda imkanim olsa baris cakir derdim ama cok para istio.Baris cakir
Salih emre uregen
Suleyman tas
Abdulkadir goksel
Ali murat akkus
Haldun kamburoglu ankara
Muhammet dilber
Alpaslan yildirim
Sec secebilirsen, isin icinde cik cikabilirsen :)) kolay gelsiiinn simdiden. Ben kapalo technik sectim, ve burnum musaitmis kapali icin. Ve salih emre uregeni sectim. Her turlusunu yapio. Ister kalkik ister duz tarz. Aslinda imkanim olsa baris cakir derdim ama cok para istio.
,Kızlar burun estetiği yaptırmak istiyorum doktor önerilerinizi yazar mısınız ?? İyi bir doktor olmalı kimse birdaha yaptırmak istemez
Ya kapalı teknik için ileri aşaması sıkıntılı açık tekniğe göre diyorlar of ya bende kararsız kaldım çocuğun küçükken yaptırmak istiurıım bir tarafımda eğirilik var
çok teşekkür ederim bakıyorum hemen :) bu arada yeni katıldım inşallah doğru yere yazıyorumBarış çakır istanbul. Yaptırmadım ama tek geçerim..
Baris cakir
Salih emre uregen
Suleyman tas
Abdulkadir goksel
Ali murat akkus
Haldun kamburoglu ankara
Muhammet dilber
Alpaslan yildirim
Sec secebilirsen, isin icinde cik cikabilirsen :)) kolay gelsiiinn simdiden. Ben kapalo technik sectim, ve burnum musaitmis kapali icin. Ve salih emre uregeni sectim. Her turlusunu yapio. Ister kalkik ister duz tarz. Aslinda imkanim olsa baris cakir derdim ama cok para istio.
Ya kapalı teknik için ileri aşaması sıkıntılı açık tekniğe göre diyorlar of ya bende kararsız kaldım çocuğun küçükken yaptırmak istiurıım bir tarafımda eğirilik var
ne kadara yapıyo düşme falan oldu mu hiçç?,
ben Mustafa Karaca'ya yaptırdım 2 yıl önce çok memnunum ilgi alaka süper yaptığı burunları incele istersen
Evet dogru yerdesiiiiiiinnnn :)) hos geldiiin xxçok teşekkür ederim bakıyorum hemen :) bu arada yeni katıldım inşallah doğru yere yazıyorum
Ben daha yaptirmadiiim bu yazin insallahEzo23 mesela kapalı teknik uygun olduğu için yaptırmış.Uygun burunlarda yapıyolar ama uygun olmayanlarda kesinlikle düştüğünü okudum hep doktorun iyi karar vermesi gerekiyo bence
hoşbuldummmm :)Evet dogru yerdesiiiiiiinnnn :)) hos geldiiin xx
kusura bakma yanlış anladım ben o zamannBen daha yaptirmadiiim bu yazin insallah
kusura bakma yanlış anladım ben o zamann
:) Tabi ki bekliyorum çok kararsızım bir türlü hep bişeyi beğenemiyorum resimler aa güzel diyorum sonra bazıları moralimi bozuyorHehhe onemli degillll ama sonuclari yazarriiim tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?