Burun estetiği??

S_TheDifference

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
64
11
8
29
Kızlar burun estetiği yaptırmak istiyorum doktor önerilerinizi yazar mısınız ?? İyi bir doktor olmalı kimse birdaha yaptırmak istemez

Baris cakir
Salih emre uregen
Suleyman tas
Abdulkadir goksel
Ali murat akkus
Haldun kamburoglu ankara
Muhammet dilber
Alpaslan yildirim

Baris cakir
Salih emre uregen
Suleyman tas
Abdulkadir goksel
Ali murat akkus
Haldun kamburoglu ankara
Muhammet dilber
Alpaslan yildirim
Sec secebilirsen, isin icinde cik cikabilirsen :)) kolay gelsiiinn simdiden. Ben kapalo technik sectim, ve burnum musaitmis kapali icin. Ve salih emre uregeni sectim. Her turlusunu yapio. Ister kalkik ister duz tarz. Aslinda imkanim olsa baris cakir derdim ama cok para istio.

Ya kapalı teknik için ileri aşaması sıkıntılı açık tekniğe göre diyorlar of ya bende kararsız kaldım çocuğun küçükken yaptırmak istiurıım bir tarafımda eğirilik var

Ya kapalı teknik için ileri aşaması sıkıntılı açık tekniğe göre diyorlar of ya bende kararsız kaldım çocuğun küçükken yaptırmak istiurıım bir tarafımda eğirilik var

Kapali teknik emmin elerde yapilirsa ilerde problem
Olmazmis diye biliyorummm. Tabi karar senin iyi dusun tasin :) ben kararimi verdim hayirlisi artik.

öyle kötü yorumlar gördüm ki artık parayı düşünmemek lazım bence birdaha ameliyat olunca aynı paraya geliyo ben sizin yazdıklarınızı araştırcam ama Dr. Emre İlhan hakkında ne düşünüyorsunuz onuda beğendim? teşekkür ederim bu arada :

Ezo23 mesela kapalı teknik uygun olduğu için yaptırmış.Uygun burunlarda yapıyolar ama uygun olmayanlarda kesinlikle düştüğünü okudum hep doktorun iyi karar vermesi gerekiyo bence

Kızlar söyledikleriniz hepsine baktım aralarında Barış çakır,Salih Emre ü.,Muhammet Dilber,Mustafa Karacayı beğendim bide sizin söylemediğniz Emre İlhan çok teşekkür ederim size sizce hangisi bunlardan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…