Burun estetiği??

11500 tl ama zam gelmis olabilir. Ben baya oldu fiyati sabitlestireli ama 13 bin olcak diyodu.
Aa o kadar paraysa Emre İlhana baktın mı hiç dönüp dolaşıp ona geliyorum benim burnumda pek bir sıkıntı yok çok hafif kemiğim düzelcek çok hafif ucu kalksın istiyorum ama dediğim gibi korkuyorum ilerde düşer ya da bişey olur istediğim olmaz diye

Aa o kadar paraysa Emre İlhana baktın mı hiç dönüp dolaşıp ona geliyorum benim burnumda pek bir sıkıntı yok çok hafif kemiğim düzelcek çok hafif ucu kalksın istiyorum ama dediğim gibi korkuyorum ilerde düşer ya da bişey olur istediğim olmaz diye

Biliyorum emre ilhani arastirdim amaa birazcik daha pahali demiii? Fiyatini tm bilmiyorum Ama 16 000 tl ydi en son sordugumda. Benim burnum da uzun sivri buyuk delikli ucu da yere bakio. Biraz da kemer var. yuzume bakilinca bi koca burnum gorunuoo hehe. Benim de korkularim var ayni seninki gibii ama yinede yaptirmak istiyorum herseye rahmen. Cesaretli olamasan hic bi zaman bisey yapamasin. Herseyde bi risk vardir

Yakışır bende .. Burak reşit kayan yada Alparslan'a yıldırım biri açık diğeri kapalı yapıyor bilemiyorum bnm de aklımda tek soru ileride düşer mi birşey olur mı çok kalkık hokka burın istemiyorum zaten tek derdim açık mı? Kapalı mı

abdulkadir goksel, muhammet dilber ve bekir sivri arasinda kalmistim, muhammet beyi sectim. Üçü de cok iyi doktorlar bu arada, muhammet beyi secmemin nedeni bir arkadasimin da ona ameliyat olup cok memnun kalmis olmasiydi :) emre ilhanin yaptigi burunlar bana pek dogal gelmiyor.. Baris cakir ise cok dogal yapiyor estetik oldugu belli olmayacak, ama guzel gorunen burunlar yapiyor gercekten cok basarili bence :)

abdulkadir goksel, muhammet dilber ve bekir sivri arasinda kalmistim, muhammet beyi sectim. Üçü de cok iyi doktorlar bu arada, muhammet beyi secmemin nedeni bir arkadasimin da ona ameliyat olup cok memnun kalmis olmasiydi :) emre ilhanin yaptigi burunlar bana pek dogal gelmiyor.. Baris cakir ise cok dogal yapiyor estetik oldugu belli olmayacak, ama guzel gorunen burunlar yapiyor gercekten cok basarili bence :)

Siz peki ? Barış çakırı neden seçmediniz ben barışçakırı beğendim ama kapalı yapıyor ben kapalı istemiyorum açıkçası saçık ameliyat daha başarılı ilerisi için deniliyor çıldırcam kararsızlık çok zor

Siz peki ? Barış çakırı neden seçmediniz ben barışçakırı beğendim ama kapalı yapıyor ben kapalı istemiyorum açıkçası saçık ameliyat daha başarılı ilerisi için deniliyor çıldırcam kararsızlık çok zor
Cok pahali oldugu icin baris beyi dusunmedim bile, ogrenciyim pek param yok :) muhammet beyin tarzini da daha cok begeniyorum ayrica :) ben acik ameliyat oldum, kapali hic dusunmedim acikcasi. Acikta doktor daha cok hakim olabiliyor burna diye biliyorum. Zaten tek farklari dikis izi olmasi degil mi ? Pek bilmiyorum arastirmamistim :)

Arkadaşlar hepinize merhaba,aranıza katılma nedenim sizlere bir dolandırıcıdan bahsetmek.Kendisini doktor olarak tanıtan ve instagramda op.dr.demirkrl olarak hesabı bulanan Demir Demirali adlı kişi dolandırıcıdır. Doktor olduğu iddiasıyla kadınları kendisine aşık edip para talep etmektedir. Benim canım yandı, başkalarının yanmasın. Sevgilerle.

Yakışır bende .. Burak reşit kayan yada Alparslan'a yıldırım biri açık diğeri kapalı yapıyor bilemiyorum bnm de aklımda tek soru ileride düşer mi birşey olur mı çok kalkık hokka burın istemiyorum zaten tek derdim açık mı? Kapalı mı

Ben çok araştırdım bence açık yapılmalı ilersi için

Teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alıcam Muhammet Dilberi biraz daha araştırcam siz ne zaman yaptırdınız?

Arkadaşlar hepinize merhaba,aranıza katılma nedenim sizlere bir dolandırıcıdan bahsetmek.Kendisini doktor olarak tanıtan ve instagramda op.dr.demirkrl olarak hesabı bulanan Demir Demirali adlı kişi dolandırıcıdır. Doktor olduğu iddiasıyla kadınları kendisine aşık edip para talep etmektedir. Benim canım yandı, başkalarının yanmasın. Sevgilerle.

teşekkürler

Merhaba canım dr Alpaslan yıldırım duydun mu ?
Merhaba evet evet duydum örnek veriyorum 50 fotoğraf varsa ben bir çoğunu beğenmedim aşağı indim güzel burunlar da gördüm tabiki kişinin yüzüne göre değişir ama içime sinmedi hiç bir şekilde beğenme oranım daha fazla olmalıydı yandan tamam ama önden gördüğüm resimlerin hiç birini nerdeyse beğenmedim bir de bazılarında kemik hafif kalmış kemerli gibi gözüküyo benim zaten pek bir sorunum yok öyle olcaksa neden yaptırıyım bide iyi yorumları çoksa kötü yorumlarıda çok bence insanı etkiliyor önce fiyatı falan duyduğumda bi heves randevu falan aldım ama baktıkça vazgeçtim benim düşüncem böyle

Merhaba evet evet duydum örnek veriyorum 50 fotoğraf varsa ben bir çoğunu beğenmedim aşağı indim güzel burunlar da gördüm tabiki kişinin yüzüne göre değişir ama içime sinmedi hiç bir şekilde beğenme oranım daha fazla olmalıydı yandan tamam ama önden gördüğüm resimlerin hiç birini nerdeyse beğenmedim bir de bazılarında kemik hafif kalmış kemerli gibi gözüküyo benim zaten pek bir sorunum yok öyle olcaksa neden yaptırıyım bide iyi yorumları çoksa kötü yorumlarıda çok bence insanı etkiliyor önce fiyatı falan duyduğumda bi heves randevu falan aldım ama baktıkça vazgeçtim benim düşüncem böyle

Ya varya resmen aynıyız seninle :) benimde önden düz ama yandan kemeri var sol kemik eğriliği var dedi kulak burun Boğaz uzmanı ayy çok kararsızım ya İnan ki :(( ileride daha sıkıntı olur diyorum , sonra cesaretim varken yaptırıuom diyorum 9 aylık bebeğim var büyümeden haledeyim annemde kalırım diyorum off off

Ya varya resmen aynıyız seninle :) benimde önden düz ama yandan kemeri var sol kemik eğriliği var dedi kulak burun Boğaz uzmanı ayy çok kararsızım ya İnan ki :KK43:( ileride daha sıkıntı olur diyorum , sonra cesaretim varken yaptırıuom diyorum 9 aylık bebeğim var büyümeden haledeyim annemde kalırım diyorum off off
:) insanın kafası çok karışıyor benimde anlattığının gibi kemer düzelse çok hafif ucunu kaldırsa bitti ama bu işlem bile önemli yüzümüz sonuçta daha kötü olcaksa bırakıyım böyle kalsın ama kafama koydum araştırcam daha iyisini bulucam :D buraya yazıcam inşallah randevu aldım ameliyat oldum diye kısmet bu arada bebeğine maşallah bahtı güzel olsun her zaman :) yani yaptırmak istiyorsan şimdi tam zamanı doğru düşünüyosun zaten 2 hafta da yüz eski haline geliyo ilerde çocuktan sıra gelmez :)

Back
X