Burun estetiği??

Doktor secimi cok zor gercektennnn :KK43:
hem de nasıl :( ben de araştırma aşamasındayım ancak araştırdıkça daha çok kafam karışıyor. Büyük ihtimal Salih Emre Üregen'e yaptıracam. Nisan'da randevum var. Kendisi ile yakın zamanda görüşmüş var mı? Nasıl oluyor ilk muayene?

hem de nasıl :KK43: ben de araştırma aşamasındayım ancak araştırdıkça daha çok kafam karışıyor. Büyük ihtimal Salih Emre Üregen'e yaptıracam. Nisan'da randevum var. Kendisi ile yakın zamanda görüşmüş var mı? Nasıl oluyor ilk muayene?

Burun yapın nasıl ?

Burun yapın nasıl ?
ben de bilmiyorum ki :( Dün arkadaşım. Düzlük var ve deviasyon var dedi. Sadece gözüme yılladır kötü gözükürdü özellikle de profilden. Bir cesaret geldi yaptırmak için bir haftadır doktor araştırıyorum en ısındığım Salih Emre Bey oldu. Emre ilhan pahalı. Barış Çakır hepten pahalı okuduğum yorumlara göre. Sormadım bile açıkçası. Muhammet Dilber de muayene ücreti alıyor. Kesin karar vermeden öylesine muayene parası vermek de istemiyorum.

ben de bilmiyorum ki :KK43: Dün arkadaşım. Düzlük var ve deviasyon var dedi. Sadece gözüme yılladır kötü gözükürdü özellikle de profilden. Bir cesaret geldi yaptırmak için bir haftadır doktor araştırıyorum en ısındığım Salih Emre Bey oldu. Emre ilhan pahalı. Barış Çakır hepten pahalı okuduğum yorumlara göre. Sormadım bile açıkçası. Muhammet Dilber de muayene ücreti alıyor. Kesin karar vermeden öylesine muayene parası vermek de istemiyorum.
Şaban Çelebi ve Arda Pelen e bak istersen instagramdan.

hem de nasıl :KK43: ben de araştırma aşamasındayım ancak araştırdıkça daha çok kafam karışıyor. Büyük ihtimal Salih Emre Üregen'e yaptıracam. Nisan'da randevum var. Kendisi ile yakın zamanda görüşmüş var mı? Nasıl oluyor ilk muayene?
Bende senin gibi düşünüyorum Emre ilhan pahalı ama güzel Salih beye bende nisan ayına randevu aldım merak ediyorum memnun kalcakmıyım eğer fiyatı Emre ilhana çok yakın olursa Emre ilhanı seçerim diye düşünüyorum

Bende senin gibi düşünüyorum Emre ilhan pahalı ama güzel Salih beye bende nisan ayına randevu aldım merak ediyorum memnun kalcakmıyım eğer fiyatı Emre ilhana çok yakın olursa Emre ilhanı seçerim diye düşünüyorum
Emre İlhan 16.000TL ekimde de 18.000 olacakmış. Salih Emre Bey'in 11.000-13.000 arası diye biliyorum sormadım ama. Benim için 3000TL az değil. Bence ikisi de iyidir. Zaten en iyiler arasında ikisi de. Çok bir fark olacağını düşünmüyorum ama :KK43: inşallah doğru düşünüyorumdur. Bir de Emre Bey'in muayene randevusu bile Ağustos'a. Aldım o da yedekte bekliyor. Kararsızım. üstelik de 300TL muayene. Olur da karar verdin ameliyata ekim ayına atarsa 2000TL fazla verecen bir de ameliyat için offff :(

Şaban Çelebi ve Arda Pelen e bak istersen instagramdan.
Benim arkadaşım Arda pelene yaptırdı kendisi beğeniyo ama bence hiç güzel olmadı ve hastane olarak ilgi olarak hiç beğenmedim ve de doktorla olan arasındaki diyalogta hiç iyi değildi benim gördüklerim böyle kız 2 hafta morlukla gezdi şu an hiç bi doktorda 2 hafta morlukla dolaşan yok

Benim arkadaşım Arda pelene yaptırdı kendisi beğeniyo ama bence hiç güzel olmadı ve hastane olarak ilgi olarak hiç beğenmedim ve de doktorla olan arasındaki diyalogta hiç iyi değildi benim gördüklerim böyle kız 2 hafta morlukla gezdi şu an hiç bi doktorda 2 hafta morlukla dolaşan yok
Diğer doktoru bilmiyorum ama ona da bakıcam

Emre İlhan 16.000TL ekimde de 18.000 olacakmış. Salih Emre Bey'in 11.000-13.000 arası diye biliyorum sormadım ama. Benim için 3000TL az değil. Bence ikisi de iyidir. Zaten en iyiler arasında ikisi de. Çok bir fark olacağını düşünmüyorum ama :KK43: inşallah doğru düşünüyorumdur. Bir de Emre Bey'in muayene randevusu bile Ağustos'a. Aldım o da yedekte bekliyor. Kararsızım. üstelik de 300TL muayene. Olur da karar verdin ameliyata ekim ayına atarsa 2000TL fazla verecen bir de ameliyat için offff :KK43:
Benim de haziranın sonunda Emre beye randevum var bence doğru düşünüyosun Salih bey için telefonda Fiyat vermiyorlar bende senin gibi duydum Emre beylede görüşürsem bana 16 dendi 18 olması beni hiç ilgilendirmez yani onu zaten gidersek konuşulur ben randevu tarihime bakarım Salih beyi daha ucuz ve beğendiğim için seçtim bende ama burunları sanki ucu fazla sivri geliyo hepsi aynı gibi sizce nasıl ?

Benim de haziranın sonunda Emre beye randevum var bence doğru düşünüyosun Salih bey için telefonda Fiyat vermiyorlar bende senin gibi duydum Emre beylede görüşürsem bana 16 dendi 18 olması beni hiç ilgilendirmez yani onu zaten gidersek konuşulur ben randevu tarihime bakarım Salih beyi daha ucuz ve beğendiğim için seçtim bende ama burunları sanki ucu fazla sivri geliyo hepsi aynı gibi sizce nasıl ?

Açıkçası ben Salih Bey'in burunlarını daha çok beğendim. youtube 'da videosu var iki bayanın. O kadar sivri gelmedi bana. Bir de karşılıklı konuşmak lazım tabii. Doktorun tavrı da önemli. Galiba bilgisayardan simülasyon ile nasıl olacak gösteriyorlar. Salih Bey'in face'in de gördüm. Bir hastası için iki örnek resim arasında seçim yaptırmış insanlara hangisi daha iyi diye. Sonuçta herhalde önümüze bir kaç seçenek koyuyorlardır simülasyon ile diye düşünüyorum ama. ya da ben sivri, kalkık istemiyorum deyince dikkate alıyordur. Ama ben şöyle de düşünüyorum. Bazen bizim istediğimiz şey bizim yüzümüze gitmeyecek şey olabilir. Doktor bir öneri sunuyorsa en azından değerlendirmeye almak gerek diye düşünüyorum.

Aaa bende görüşmeye gitmeyi düşünüyordum. Hemen eliyorum kendisini :D Gercekten doktor secimi ameliyattan daha zor :)

Açıkçası ben Salih Bey'in burunlarını daha çok beğendim. youtube 'da videosu var iki bayanın. O kadar sivri gelmedi bana. Bir de karşılıklı konuşmak lazım tabii. Doktorun tavrı da önemli. Galiba bilgisayardan simülasyon ile nasıl olacak gösteriyorlar. Salih Bey'in face'in de gördüm. Bir hastası için iki örnek resim arasında seçim yaptırmış insanlara hangisi daha iyi diye. Sonuçta herhalde önümüze bir kaç seçenek koyuyorlardır simülasyon ile diye düşünüyorum ama. ya da ben sivri, kalkık istemiyorum deyince dikkate alıyordur. Ama ben şöyle de düşünüyorum. Bazen bizim istediğimiz şey bizim yüzümüze gitmeyecek şey olabilir. Doktor bir öneri sunuyorsa en azından değerlendirmeye almak gerek diye düşünüyorum.

Evet doğru düşünüyorsun instagramda aşağı inerken gözlüklü bir bayanın burnu var en son gözlüklü o onu çok beğendim tamamen öyle istiyorum yani bide evet fikir almak gerekiyor bilgisayardan önce gösterdiğini de duydum anlaşırız diye düşünüyorum inşallah

Evet doğru düşünüyorsun instagramda aşağı inerken gözlüklü bir bayanın burnu var en son gözlüklü o onu çok beğendim tamamen öyle istiyorum yani bide evet fikir almak gerekiyor bilgisayardan önce gösterdiğini de duydum anlaşırız diye düşünüyorum inşallah
aslında doktor netleştirebilsek rahatlarız. Bir sorum olacak bir de ameliyat için mayıs ortası yanlış bir seçim mi olur? bir fikriniz var mı?

aslında doktor netleştirebilsek rahatlarız. Bir sorum olacak bir de ameliyat için mayıs ortası yanlış bir seçim mi olur? bir fikriniz var mı?
Bence mayıs çok mantıklı neden ne havalar aşırı sıcak dayanılmıcak gibi ne de soğuk kışın soğukta grip olmamak gerekiyo zor temmuz ağustos aşırı zor sıcakta hiç çekilmez ama nisan mayıs bu aylar mantıklı

Bence mayıs çok mantıklı neden ne havalar aşırı sıcak dayanılmıcak gibi ne de soğuk kışın soğukta grip olmamak gerekiyo zor temmuz ağustos aşırı zor sıcakta hiç çekilmez ama nisan mayıs bu aylar mantıklı
teşekkürler :) ay bir yaptırsam. heyecan yaptım acayip.

Back
X