Merhaba,benim de hem nefes hem de görüntü acısından şikayetci oldugum bir burnum vardi,açik estetik ameliyati oldum,3. Haftadayim,cok güvendiğim bir doktora ameliyatimi oldum,bu yuzden hic aklimda soru isaretleri olmadan,korkmadan girdim,doktor secimi cok ama cok onemli,eger iciniz isinmadiysa,evet ben bu doktora ameliyat olmaliyim dmeediyseniz bir kere daha dusunun derim.Bir de neden ilac verdigini anlayamadim?
Canım istanbul da selçuk yazan var.instagrama bak.detayli bilgi veririmHayırlı akşamlar benim bi sıkıntım var düşünmekten yoruldum nefes problemim var senelerdir bu sene iyice arttı burnumda hiç memnun değilim bugün doktora gittim kemik eğriliği var geniz Eti'n var hepsini halledelim estetiğini de yapalım bir haftaya kadar ilaç verdi kullan gel dedi koru hastanesi Sincan kbb reyyan Elif Gönen hoca genç bi doktor daha güvenemedim de şaşırdım kaldım bana önerebileceğiniz bi doktor var mıdır fikirleriniz çok önemli doktor aramaktan yoruldum
Merhaba, Baypark Hospital'da (Bayrampaşa) KBB Doktoru Oğuzhan Oğuz var. Çok başarılı bir doktor. Birçok yakınım kendisine ameliyat oldu ve hepsi çok memnun :)Merhaba,benim de hem nefes hem de görüntü acısından şikayetci oldugum bir burnum vardi,açik estetik ameliyati oldum,3. Haftadayim,cok güvendiğim bir doktora ameliyatimi oldum,bu yuzden hic aklimda soru isaretleri olmadan,korkmadan girdim,doktor secimi cok ama cok onemli,eger iciniz isinmadiysa,evet ben bu doktora ameliyat olmaliyim dmeediyseniz bir kere daha dusunun derim.Bir de neden ilac verdigini anlayamadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?