Burun estetiği

geçmiş olsun canım.geniz etini kbb alabilir.fakat bunu yaptırıken esttik olayına girişme derim.eğer hem nefes problemim ortadan klaksın hem de kemik eğriliğim düzelsin güzel bir burunla uyanayım dersen plastik cerrah bunların hepsini yapıyor.sonradan pişman olup yeniden ameliyat olmak zorunda kalma derim

:) mrb tşk ederim bilgiler için 3 hafta önce plastik cerrah yaptı ameliyatımı çok şükür iyiyim

Merhaba Korudamı yaptırdınız ameliyatı? tüm problemler tek ameliyatta halledildimi? Memnun musunuz?
Merhaba o doktor çok içime sinmemişti verdiği ilaçları kullandım o sırada Esabil eker Hakkı'nda iyi şeyler okudum randevu aldım gittim görüştüm içime sinmişti doktor pazartesi gittim Çarşamba ameliyat oldum :)) memnunum şükür sorunlarda %80 azaldı 2 ay oldu ameliyat olalı ufak tefek kusurlar var ama büyütülecek gibi değil sadece senelerdir ağızdan nefes aldığım için :) uyurken hala ağız açık uyuyormuşum:) eşim öle diyo evet tek ameliyatta hepsi halloldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…