Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorum yapmak için ameliyat masasi fotoğrafları yanıltıcı olur. Burnun yandan ve önden şeklini gösteren ameliyat sonrası fotoğraflara bakıp yorum yapmak daha sağlıklı bence
Yok kapali ameliyatin hic bir sikintisini yasamadim. Hatta arkadasimla ayni donek ameliyat olduk o acik ameliyat oldu. Hala ust dudagi uyusuk ama ben daha cabuk iyilestim. On profilden tamamen olmasada delikler gözüküyor bilmiyorum insallah ödem sonrasi icime sinerBurnunun boyutu çok güzel olmuş, ne çok kısaltmış ne de uzun bırakmış, burun ucunda cok fazla ödem var gibi, 3 6 ay arasında tam oturur, ödem anca iner. Eğer tam ön profilden de delikler gözükmüyorsa başarılı bir sonuç olmuş. Ben kapalı teknikle ameliyat olmaktan korkuyorum ya, iplikler erimez ve enfeksiyon gelişirse diye düşünüyorum hep. Sende enfeksiyon vb gibi bir durum oldu mu?
Bence ödemden sonra kafanda hiçbir soru işareti kalmayacak. Ben beğendim şeklini, acayip kaldırsa ileride çökme olsa daha çok üzülürdün . Bana da genelde kapali oneriyorlar ama enfeksiyon olursa diye korkuyorum, doktorun dediğine uyum sağlayacağım artık, insallah benim sürecim de kolay geçerYok kapali ameliyatin hic bir sikintisini yasamadim. Hatta arkadasimla ayni donek ameliyat olduk o acik ameliyat oldu. Hala ust dudagi uyusuk ama ben daha cabuk iyilestim. On profilden tamamen olmasada delikler gözüküyor bilmiyorum insallah ödem sonrasi icime siner
Kolay gecer insallah. Ben cok korkuyordum korktugum gibi olmadi.hatta isin en kolay kismi ameliyat olma kismiymis:) hakkinizda hayirlisi ve enguzeli olsun insallah. Pozitif dusunun hersey iyi olur umarim tum bu yola girenler icinBence ödemden sonra kafanda hiçbir soru işareti kalmayacak. Ben beğendim şeklini, acayip kaldırsa ileride çökme olsa daha çok üzülürdün . Bana da genelde kapali oneriyorlar ama enfeksiyon olursa diye korkuyorum, doktorun dediğine uyum sağlayacağım artık, insallah benim sürecim de kolay geçer
Tesekkur ederim yorumunuz icinBurnunuz harika olmuş
Ay insallah icime su serptiniz umarim dedignzn gibi olur tesekkur ederimBen şeklini beğendim. Doğl görünen burunları daha çok beğeniyorum çünkü. Ödemi var belli. Ödem indiğinde görsel olarak yüzünüzü daha da tamamlayacak. Şu an biraz şiş gibi görünüyor. Eğer çökmesi düşmesi falan da olmazsa bence on numara olacaktır. Yapanın şimdilik eline sağlık.6. Aydan sonra ise her şekilde eline sağlık diyebiliriz değişme olmazsa:)
İnşallah:) ben de aylardır beklerken fiyatlar katlandı. Sen Adana'da olmuştun dimi? :)Kolay gecer insallah. Ben cok korkuyordum korktugum gibi olmadi.hatta isin en kolay kismi ameliyat olma kismiymis:) hakkinizda hayirlisi ve enguzeli olsun insallah. Pozitif dusunun hersey iyi olur umarim tum bu yola girenler icin
evet adanada oldum.gercekten surekli artiyor eli cabuk tutmak lazimİnşallah:) ben de aylardır beklerken fiyatlar katlandı. Sen Adana'da olmuştun dimi? :)
Selman doğantemur doktorumdoktorunuz kimdi acaba?
tsk ederim canim burun cok gzll olmus benceSelman doğantemur doktorum
Alakasi yok ama acikta da eriyen dikiş kullanıyorlar. Dikişler alınmıyor, burnun kapaliya uygunsa kesinlikle kapali olmalisinBurnunun boyutu çok güzel olmuş, ne çok kısaltmış ne de uzun bırakmış, burun ucunda cok fazla ödem var gibi, 3 6 ay arasında tam oturur, ödem anca iner. Eğer tam ön profilden de delikler gözükmüyorsa başarılı bir sonuç olmuş. Ben kapalı teknikle ameliyat olmaktan korkuyorum ya, iplikler erimez ve enfeksiyon gelişirse diye düşünüyorum hep. Sende enfeksiyon vb gibi bir durum oldu mu?
Bu şekilde hiç anlamıyorum geçmiş olsunPreservation Kapali Rinoplasti teknigi ile yapildi. Burun sirtim hala kalin gibi geldi ve buyuk duruyor burnum sanki.su an hala atel ve tamponvwr pzt çıkarcak doktorumEki Görüntüle 3215339 . Yorumlarinizi bekliyorumEki Görüntüle 3215342