Bu bölüm aktif olduğu için buraya açmak istedim ve dert olarak görüyorum bu durumu
Kızlar yazın burun estetiği yaptıracağım kesin karar verdim çok istiyorum bunu hatta şimdiden burun estetiğimden sonra burnuma takacağım hızmalara bile bakıyorum inanın
Doktorlar konusunda çok kararsız kaldım aklımda net bir isim oluştu muhammed dilber
ben küçük bir ilde yaşıyorum burada görev yapan plastik cerrahların ne kadar başarılı olacağını bilmiyorum hastalarıyla da görüşme imkanım çok zor bunun için türkiyenin bir ucundan gidip muhammed beye ameliyat olmak istiyorum
muhammed beyin ameliyat fiyatı şu an 6500 hazirandan sonra 7000 olacağı söyleniyor sırf ameliyatım için kredi çekmeyi düşünüyorum
Ama şöyle bir şey var bana hem bu miktar çok fazla geliyor hem de istanbula gitmek orada bir hafta konaklama yeme içme gibi sorunları halletmek büyük bir sorun
Ama küçük bir ildyim burdaki doktorlarada güvenemiyorum bu yüzdeki en önemli organ ya kötü olursa ya bir kaç yıl sonra çökme falan olursa burnumda bunları düşününcede kendi ilimde olmaktan vazgeçiyorum
Sabahlara kadar düşünmekten yoruldum duyuyorum 2500 3000e ameliyat olanlar var ve gayet memnunlar ben 7000 ödeyeceğim ve bütçemi zorlayacak ama burdaki doktorlarada güvenemeyorum ne yapmalıyım lütfen bana bir akıl verin
Son olarak muhammed bey hafif kavisli burunlar yapıyormuş genelde ama ben doğallık taraftarıyım yüz ifademin değişmesini istemiyorum aynaya bakınca bambaşka birini görmekten çok korkuyorum ne yapmalıyım sizce biraz uzun oldu sanırım okuyanlara teşekkürler :26: