burun estetiğinde 20. günüm yardım

Canim benimmm gayett normal benim 3. Ayim hala rahatca hareket ettiremiyorum dudagimi 6. Ayini bekle en az bir senen var tam olarak iyilesmen icin
gercekten mii cok tesekkur ederım dudak mesafem kısaldı gulusum konusmam ıyıce bozuldu dıye korkuyordum ama bırınden gecicigını duymak cok ıyı geldı gercekten tesekkurler :)

Benim de tam tersi dudagm asagi cekti sanki :D ust dislerm gorunmuyo artik gulerken bile alt dusak guluyo ust robokop :(

gercekten mii cok tesekkur ederım dudak mesafem kısaldı gulusum konusmam ıyıce bozuldu dıye korkuyordum ama bırınden gecicigını duymak cok ıyı geldı gercekten tesekkurler :)
Inan benim hala arada konusmam gidip geliyo tam olarak iyilesmek icin bir senen var kolay bi ameliyat degil gerckren sonrasi cok ama çok önemli

Benim

işte benımde aynı şekil eve kapandım resmen hala burnumda bantlr zaten acınca ıyıce moralım dusuyor burnum bayagı sıs burun delıklerım bıle bırbırınden farklı zamanla gecıyor ama hala cok fazla belirgin dudagım da fazlasıyla yukarı cekıyor hatta kuallanamıyorum ama kuzenımde oldu o da benımde oyleydı dıyor ama bılmıyorum artık zamanla gorucez sanada cok gecmıs olsun canım
Benimde oyle canım uzulme ust dudagimi ve sol tarafim hem sis hem hissetmiom 14 gun oldu bende ameliyat olali zamanla gecermis bekliyorum:(

13. Gundeyim burnumun ustundeki deri soyulmaya basladi normal mi bu kizlar :110:

hayır korkma bence ben fazla dokunmuyorum gul suyuyla sılıyorum her gun bant degıstırdıgım ıcın bantın yapısşkanlarıda kalıyor du bende o zamanla gecer yanı sanırım ben de suan o derdı cekıyorum

Kendi halina mi biraktin soyuyo musun peki ? Soyulan deri biraz kalın geldi bana cikarinca altinda bembeyaz bisey kaliyo iz kalir diye korktumo_O
ayır korkma bence ben fazla dokunmuyorum gul suyuyla sılıyorum her gun bant degıstırdıgım ıcın bantın yapısşkanlarıda kalıyor du bende o zamanla gecer yanı sanırım ben de suan o derdı cekıyorum

ayır korkma bence ben fazla dokunmuyorum gul suyuyla sılıyorum her gun bant degıstırdıgım ıcın bantın yapısşkanlarıda kalıyor du bende o zamanla gecer yanı sanırım ben de suan o derdı cekıyorum
inşallah biran önce geçer :KK51: bu arada sana da çok geçmiş olsun canım:KK37:

Back
X