burun estetiginde cevrenin tepkisi nedir??

Canım beğeniyordum başta ama taa sargılar çıktığından beri kemerimsi bişey vardı
tabi şişler inmeye başlayınca o kemerimsi şey dahada belirginleşti :S mafoldumben
şimdi estetikli burunu geç
estetiğe ihtiyacı olan bir burun görüntüsü var ortada :(

oskem yaaaaaaaa o nişan resimleirni koy buraya milettin agzı açık kalır bişy söleme burnuna valal çarpılcan:)
 
olumsuz bir tepki hiç kimseden almadım ben..bu benim kararım alsaydım da umursamazdım birşeyin daha güzel olmasına tepki veriliyorsa (anne-baba haric) bunun tek nedeni kıskanclıktır..:)
 
valla cnmmmmm milet hiç bşy yapmasam bile dedikodu çıkarabiliyor:)estetik oldum baya bi laf duydum:)
meselaaa benim 3 senelik bi ilişkim vardıı gecen kış nişanlandıkk..bbenn estetik olduktan 2 ay sonra nişanlandım onun öncesinde kimsenin haberi yoktu eşimden..direkkk herkes bakkkkkkkkkkkkk estetik oldunda kısmetin açıldı dedii:)bende direk yıllardır var sizin haberiniz yok dedim cukkkk diye sustular:)günah diyen olduuuu,ne gerek vardı diyen olduuu inanırmısınız eski halin daha güzxeldiii bile diyen oldu:)ama bunların hepsiniz beni çekemiyen insanların dedigini söyleyeyim:)en yakın arkadaşlarım dostlarım okdr çok begendikiiii halaaaa övgüler alabiliyorum:)miletin lafına baksaydım ne üniversite okuabilirdim ne evlenebilirdim nede bi adım ilerliyebilirdim..onun için hiç biri umrumda deil..annem babam eşim bşy demiyor onlara özelikle hiç bi laf demek düşmes:)

eski halin daha güzeldi ne demek yaa canım bunu diyen iyi niyetli değil zaten..hani gerek yok falan diyenler ok ama eskisi daha güzeldi ne demek..sadece kıskanclık..herkesin girişebiliceği bişi deil çoğu insan burnundan rahatsız ama korkuyor yaptırmaya :=)
 
eski halin daha güzeldi ne demek yaa canım bunu diyen iyi niyetli değil zaten..hani gerek yok falan diyenler ok ama eskisi daha güzeldi ne demek..sadece kıskanclık..herkesin girişebiliceği bişi deil çoğu insan burnundan rahatsız ama korkuyor yaptırmaya :=)

hiç sorma cnm bmmmmmm bunu diyende kuzenimin eşiiiiiiiiiiiii daha burnum 2 haftalık falndı geldi direk eski burnun daha güzeldi niye oldunkiii...yani gerçekten kötüde olsa insan demes bunu yaaaa..hoş kıskandıgından dedigini biliyorum ama yinede insan sinir oluyor valla:)
 
Canım beğeniyordum başta ama taa sargılar çıktığından beri kemerimsi bişey vardı
tabi şişler inmeye başlayınca o kemerimsi şey dahada belirginleşti :S mafoldumben
şimdi estetikli burunu geç
estetiğe ihtiyacı olan bir burun görüntüsü var ortada :(


ahhh canim uzuldum yaaa
duzeltmicekmi doktorun?

zuhtu demiri okadar ovuyorlardi ama bu kacinci hata sen 3uncusu formda hata yaptigi hastasi. once bende onu dusunuyordum birkac kisininkini cok guzel yapmisti diye

ama simdi korktum

bilge beyi istiyorum aslinda ama malatya:((
 
bende iyi araştırdım diye düşünüyordum
Zühtü bey kötü bir doktor demiyorum hatta yapmış olduğu şaheserler var resmen
ama benim burnumu kötü yaptı işte sonuç ortada

saçmalama sen bu buruna kötümü diyorsun . ben çok beğendim.
 
Smurfin kuşum görüşmedik Zühtü beyle bi telde konuştuğumuzda küçük bi operasyonla hallederiz demişti
ama ya daha beter olursa ozaman napcam :(

ecemel canım bazı önden falan güzel ama yandan çok kötü
bakın albme yandan bi resim eklicem
orda ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız sanırım :)
 
bazi tandiiklarin fetva veresi geldi. yok günahmis felan da. kendileri de laser maser yaptiriyor o zaman o da günah hayrett..kulak asmyiorum, kiskanclik nedeni zaten...firsatlarini bulsalar kendileri sanki yaptrtmazdi:D iyiyiki yaprdim , albümüme de kyodum resimlerimi ortadaki fark bariz..
 
kızlar yeni bi albüm açtım
herkes görebilir
resimlerde herşey daha net anlaşılır diye düşünüyorum
 
oskecim gordum resimlerini evet kemer baya belli yaa uzuldum senide uzmek icin demiyorum
ama soylediklerini iyi anliiyorum doktor bey kucuk ameliyatla hallederim diyorsa halleder eminim
ama neden bir kerede iyi yapamiyor isini onu anlamis degilim, burnunda hic yapilmis bir buruna benzemiyor. uzuldum yaptirmisken bir kerede iyi olmasini herkes icin diliyorum. ama sen yinede cok guzelsin o elbiselr icnde fistik gibi:)
 
Smurfin kuşum görüşmedik Zühtü beyle bi telde konuştuğumuzda küçük bi operasyonla hallederiz demişti
ama ya daha beter olursa ozaman napcam :(

ecemel canım bazı önden falan güzel ama yandan çok kötü
bakın albme yandan bi resim eklicem
orda ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız sanırım :)

cnm sakın yaptıorma bidaha o strese eziyete degmes ayrıca öle abartılı bi durum yokk..hemmmm aynı doktora bidaha amlyt olmakta cesaret isterrrr..1.de hata yapan 2.dede ya yaparsa..onun için boşver önden iyi yandan hafif bi çıkıntı var diye sakın olmayı düşünmee..sana çok yakışıyo burnunnnopuyorumnanaktan
 
kızlar benim 10.günüm biliyorum henüz çok şiş ama estetik olduğu çok belli eski burnumu arar oldum en korktuğum şey başıma geldi sonradan oturuyor doğallaşıyor diyorlar küçülüyor diyorlar şuan resmen alnımdan başlıyor doktor ordaki oyuntu belli olacak şişler inince dedi böyle birşey yaşayan var mı?
 
her gören siman değişmiş başka biri gibisin fln diyor çok yadırgadılar onlar öyle yaptıkça ben daha çok üzüldüm daha çok yadırgadım insanın moralini bozuyorlar
 
dedikodu, yok burnun güzeldi ne geregi vardı :) biride evet iyi olmus diyorlar, çevreden banane önemli ollan benim begenmem ama şu an çok şiş:(
 
Back
X