Burun estetiğinde doktor seçimi çok zor, nasıl karar vereceğiz??

Merhaba arkadaşlar benimde nefes alamama problemim var yıllardır baş ağrısıda cabası :( Kbb doktoruna gittim kemik var ondan sıkıntın dedi e tabi ben normal devlet hastanesine gittim ama şimdi iyi bir KBB doktoru arayışındayım madem ameliyat olucam bari şeklinide düzelteyim istiyorum araştırmaya henüz başladım umarım hepimiz öncelikle sağlıklı sonrada güzel burna sahip oluruz tabi bide fiyat mevzusu var hayırlısı bakalım

Gecmiş olsun karakızz. Nefes almanın nasıl bir rahatlık olduğunu anlatamam sana. Anlatılmaz, yaşanır :))) ben doktorumdan çok memnunum. Hem nefes problemimi çözdü. Hem çok güzel ve çok doğal bir burun yaptı. Ayrıca aynı ameliyatta çene estetiği de yaptırdım. Doğal değişimimle çok mutluyum :) şiddetle tavsiye ederim. Doktorum Abdülkadir Göksel. Işinin duayenidir. Araştırmanı ve hatta muayene olmanı tavsiye ederim. Yüze bir bütün olarak bakıyor. Kbb uzmanı ama estetik cerrahi eğitimi de var. Bu sebeple yüzündeki simetrinin tamamını değerlendiriyor. 2 yıl oluyor ameliyat olalı. Nefes almamda hala hiçbir sorun yok. Tekrar gecmiş olsun.

slm kızlar,kbb ve plastik cerrah karşılaştırması çok göreceli standart bir sonucu yok,ben de ilk ameliyatımı plastik cerraha yaptım ancak 8 ay sonra kbb uzmanına revizyon olmak durumunda kaldım,20 ay oldu sonuçdan çok memnunum
doktor seçimnde doktorun alt yapısı, yapmış olduğu ameliyatlardan resimlerden değerlendirilebilir.
Kk da insanın biraz kafası karışıyor ancak gene de yardımcı olacak bir platform

hangi doktora olmuştun

bende aynı senın gıbı doktor arayısı ıcındeyım cnm :)) hem maddı anlamdan ucuk olmayacak bı fıyat ıstıyoruz... hemde amelıyat sonrası mukemmel sonuclar beklıyoruzz.. bakalım hakkmızda hayırlısı :))) umarım bulabılırız oyle bı doktoru

Sanırım Dr.Hüseyin Altun'dan bahsediyorsunuz:) kendisine 8 yıl önce ameliya oldum şu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım,her yüz tipine uygun en güzel burun şeklini gerçekleştirmektedir,bir çok yakınım kendisine ameliyat oldu herkez çok memnun şiddetle tavsiye edilir:)

Merhaba, yıllardır burnumdan nefes alamıyorum ve bu nedenle baş ağrılarım oluyor ve sık hastalanırorum, muayenelerde KBB doktorları burnumda kemik olduğunu söylüyorlar ve ameliyat olmam gerektiğini söylüyorlar, birde burnumda kemer ve eğrilik var ben ikisininde ameliyat ile düzeltilmesini istiyorum, son 1 senede 6-7 doktorla ameliyat için görüştüm, çoğunun adı bu sitede geçiyor ama bir türlü karar veremedim, fiyatlar çok farklı hastaneler vs. iyice kafam karıştı, birkaç dr. ile daha görüşeceğim ama çok zor iş.. sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var...

Kafanız hiç karışmasın aemliyat olmaya karar vermiş ve sadece doktor kısmında takılmış iseniz Dr.Hüseyin Altun kendim ve bir çok yakınımın ameliyatını gerçekleştirdi tek ameliyat geçirdik ve çok memnunuz şiddetle tavsiye edebilirim.

Slm ben iki Doktor arasinda kararsiz kaldim kizlar Emre Ilhan ve Baris Cakir sizce hangisi daha iyi:28:
Lütfen yardimci olun

Merhaba bende 5. Günüm ameliyat olmali öyle çok doktor doktor gezmedim 2 doktora gittim. İkisinde iyi samimi geldi ben kendim de saglikci olduğumdan belki ikisine de yaptiran arkadaslarim vardi memnundu. Ben ümit taskin a oldum 3 bin e. Çok bekletme bence hemen ol bitir deriim :))

Slm ben iki Doktor arasinda kararsiz kaldim kizlar Emre Ilhan ve Baris Cakir sizce hangisi daha iyi:28:
Lütfen yardimci olun

Canım ben de 7 ay önce emre beye ameliyat oldum.kbb uzmanı olması benim için ilk tercihimdi.hem fonksiyonel açıdan sorun yaşamayım hem de istediğim gibi doğal bir burna sahip olmak istedim .burnumdan çok memnunum. Fotoğraflarım var bakabilirsiniz.yine de aklınızda olan isimlerle yüzyüze görüşüp öle karar verin derim.sevgiler:16:

Lütfen yardimci olun

Selamlar, abdulkadir goksel beylede gorusmeni tavsiye ediyorum. Hem sinuzit hemde estetik operasyonu gecirdim. 2.5 yil oldu. Sagligima kavusmamim luksu bambaska. Estetigin sonucu da ortada.cok s3vdigim ve begendigim bir burnum oldu. Cok dogal. Goksel beyin en onemli ozelligi herkesin kendi yuzune uygun burnu yapmasi. Bazi doktorlar standart bir burun yapisi tutturmus gidiyorlar ki bu cok yanlis. O zaman estetikli burun ben burdayim diye bagiriyor. Doktorla hasta arasindaki guven bagi cok cok onemli. Goksel bey 100% guvendigim tek doktor. Benim ref bircok arkadasim ameliyat oldu. Hatta 5 yasindaki oglumun geniz eti ops yapti. Ailecek cok seviyoruz:) eminim o elekttigi sende alacaksin.

Selamlar, abdulkadir goksel beylede gorusmeni tavsiye ediyorum. Hem sinuzit hemde estetik operasyonu gecirdim. 2.5 yil oldu. Sagligima kavusmamim luksu bambaska. Estetigin sonucu da ortada.cok s3vdigim ve begendigim bir burnum oldu. Cok dogal. Goksel beyin en onemli ozelligi herkesin kendi yuzune uygun burnu yapmasi. Bazi doktorlar standart bir burun yapisi tutturmus gidiyorlar ki bu cok yanlis. O zaman estetikli burun ben burdayim diye bagiriyor. Doktorla hasta arasindaki guven bagi cok cok onemli. Goksel bey 100% guvendigim tek doktor. Benim ref bircok arkadasim ameliyat oldu. Hatta 5 yasindaki oglumun geniz eti ops yapti. Ailecek cok seviyoruz:) eminim o elekttigi sende alacaksin.
Çok güzel görünüyorsun çok doğal burnun

abdülkadir beyin burunlarını ben de çok beğeniyorum ama fiyatı çok geliyor :( çok zor doktor secmek çok umutsuzum ya

aslında çok yüksek değil fiyatlar. Şunu da unutmamak lazım 1 kere yaptırıp ömür boyu mutlu ve sağlıklı bir buruna sahip oluyorsun sonucunda. Ben öyle olduğuna inanıyorum. Doğru ellere teslim etmek gerek. Burun bu şakaya gelmiyor. Göksel beye revizyon için o kadar çok gelen hasta var ki. İnsanların burunlarını mahvediyorlar :( O burunları baştan yaratıyor resmen. Bence bir düşün derim :)
Umutsuzluga kapılma. Görüştün mü bilmiyorum ama mutlaka görüş derim.Fikirlerin ve umutsuzlugun değişecek ;)

aslında çok yüksek değil fiyatlar. Şunu da unutmamak lazım 1 kere yaptırıp ömür boyu mutlu ve sağlıklı bir buruna sahip oluyorsun sonucunda. Ben öyle olduğuna inanıyorum. Doğru ellere teslim etmek gerek. Burun bu şakaya gelmiyor. Göksel beye revizyon için o kadar çok gelen hasta var ki. İnsanların burunlarını mahvediyorlar :( O burunları baştan yaratıyor resmen. Bence bir düşün derim :)
Umutsuzluga kapılma. Görüştün mü bilmiyorum ama mutlaka görüş derim.Fikirlerin ve umutsuzlugun değişecek ;)

gidip görüşmeyi düşünüyorum okulumu ayarladığımda,çok sağol :)

Bircogumuz gibi ayni endiseyi hissediyorum? Okusam aklim karisiyor okumasam herkes arastirmami soyluyor... eklenen resimleride goremiyorum :)

Arkadaşlar öncelikle ameliyat olanlarınıza geçmiş olsun, benim gibi olamayıp bı saatte nefes sıkıntısı yüzünden uyanık kalanlara da Allah sanır versin :( benim de senelerce nedenini birçok doktorun anlayamadığı devamlı tekrar eden hastalıklarım, doktor kaşınması imkansız demesine rağmen deli gibi kaşınan kulaklarım, ağrısı beynime vuran sinüslerim ve geceleri beni uyutmayan nefes sorunlarım var. En son bir heyet doktoru 30 snlik muayene sonucu bunların hepsinin sebebini buldu. Acilen ameliyat olmalısın diyeli 6 yıl oldu :))
Korkudan devlet hastanesinde, maddi yönünden dolayı da özelde olamıyorum ;)
Anlattıklarınızdan Hüseyin Altun ve Abdulkadir Göksel isimli doktorlar kulağa mantıklı geliyor ama fiyatlarını da yazabilir misiniz ? :)

Back
X