Merhaba arkadaşlar benimde nefes alamama problemim var yıllardır baş ağrısıda cabasıKbb doktoruna gittim kemik var ondan sıkıntın dedi e tabi ben normal devlet hastanesine gittim ama şimdi iyi bir KBB doktoru arayışındayım madem ameliyat olucam bari şeklinide düzelteyim istiyorum araştırmaya henüz başladım umarım hepimiz öncelikle sağlıklı sonrada güzel burna sahip oluruz tabi bide fiyat mevzusu var hayırlısı bakalım
Gecmiş olsun karakızz. Nefes almanın nasıl bir rahatlık olduğunu anlatamam sana. Anlatılmaz, yaşanır :))) ben doktorumdan çok memnunum. Hem nefes problemimi çözdü. Hem çok güzel ve çok doğal bir burun yaptı. Ayrıca aynı ameliyatta çene estetiği de yaptırdım. Doğal değişimimle çok mutluyum :) şiddetle tavsiye ederim. Doktorum Abdülkadir Göksel. Işinin duayenidir. Araştırmanı ve hatta muayene olmanı tavsiye ederim. Yüze bir bütün olarak bakıyor. Kbb uzmanı ama estetik cerrahi eğitimi de var. Bu sebeple yüzündeki simetrinin tamamını değerlendiriyor. 2 yıl oluyor ameliyat olalı. Nefes almamda hala hiçbir sorun yok. Tekrar gecmiş olsun.