Burun estetiğinde doktor seçimi çok zor, nasıl karar vereceğiz??

Slm ben iki Doktor arasinda kararsiz kaldim kizlar Emre Ilhan ve Baris Cakir sizce hangisi daha iyi:28:
Lütfen yardimci olun

Merhabalar ben Abdulkadir Göksel hocamı tavsiye ediyorum. Revizyon rinoplasti oldum 3 hafta oluyor. Göksel beyden çok memnunum rahat nefes alabilmem ve burnumun görüntüsü mükemmel ötesi. Bence güzel ve doğal burunların üstadı Göksel bey diyebilirim. Bence Göksel Beyle bir görüş derim :))

Doktor secimi elbette en önemli adım. Burnunda nefes problemin de olduğundan Kbb uzmanına olmalısın ameliyatını. Tabii doktorun estetik operasyonlarının başarılı oldugundan emin olmalısın. Açıkçası ben doğal görünüme ve yıllar sonra deformasyona yğramayacagından emin olmak istedim doktor seçimimi yaparken. 2 yıl oldu ameliyat olalı ve nefes problemim geçti. Ayrıca görüntümden de memnunum. Çok fazla kişi ile görüşmek kafa karıştırabilir. En fazla bence 2 doktora karar verip ikisine de muayene olup karar vermek lazım. 6-7 doktora gittim demişsin. Herhangi birine karar verememe sebeplerin neler acaba? Aradığın belirgin özellik nedir?

Siz hangi doktora gittiniz

Selamlar, abdulkadir goksel beylede gorusmeni tavsiye ediyorum. Hem sinuzit hemde estetik operasyonu gecirdim. 2.5 yil oldu. Sagligima kavusmamim luksu bambaska. Estetigin sonucu da ortada.cok s3vdigim ve begendigim bir burnum oldu. Cok dogal. Goksel beyin en onemli ozelligi herkesin kendi yuzune uygun burnu yapmasi. Bazi doktorlar standart bir burun yapisi tutturmus gidiyorlar ki bu cok yanlis. O zaman estetikli burun ben burdayim diye bagiriyor. Doktorla hasta arasindaki guven bagi cok cok onemli. Goksel bey 100% guvendigim tek doktor. Benim ref bircok arkadasim ameliyat oldu. Hatta 5 yasindaki oglumun geniz eti ops yapti. Ailecek cok seviyoruz:) eminim o elekttigi sende alacaksin.

Melek-ag nekadar a mal oldu ameliyat

Merhaba, yıllardır burnumdan nefes alamıyorum ve bu nedenle baş ağrılarım oluyor ve sık hastalanırorum, muayenelerde KBB doktorları burnumda kemik olduğunu söylüyorlar ve ameliyat olmam gerektiğini söylüyorlar, birde burnumda kemer ve eğrilik var ben ikisininde ameliyat ile düzeltilmesini istiyorum, son 1 senede 6-7 doktorla ameliyat için görüştüm, çoğunun adı bu sitede geçiyor ama bir türlü karar veremedim, fiyatlar çok farklı hastaneler vs. iyice kafam karıştı, birkaç dr. ile daha görüşeceğim ama çok zor iş.. sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var...

Merhaba,
Doktor arayışınıza nokta koymak istiyorsanız mutlaka PROF.DR.SELÇUK İNANLI'ya görünün.
Ben daha çok yeni revizyon ameliyatı oldum,hekimliğini zaten tartışmaya gerek yok.
Ücret yönünden de oldukça makul.

Son düzenleme:
Emre ILhan mi Muhammet Dilber mi kafayi yicem

Kafayi yeme sekercim:) ikisiyle de gorus. Onemli olan hangisinden GUVEn hissini alacagin. Bende ameliyat kararimdan once cok doktorla gorustum. Ama tek guven hissini duydugum Abdulkadir Goksel bey oldu. 2.5 yil oldu. Gercekten ona smeliyat oldugum icin cok mutluyum. Sayesinde muhtesem ve cok dogal bir burna sahibim. Tum hastalari da ayni memnuniyette eminim. Gozum kapali guvenebilecegim tek doktor acikcasi. 5 yasindaki oglumy bile emanet ettim. Istersen emre ilhan a gitmisken goksel beyle de gorus. Ayni binadalar:) g3cmis olsun simdiden..

İnşallah en kısa zamanda olur rahatlarsın.Benim doktorum İstanbul, Üsküdar yunus emre hastanesinde KBB doktorum Hüseyin ALTUN. Eğer ameliyatı düşünüyorsan doktorumu tavsiye ederim 2 ay olucak benimde hiç şikayetim yok. rakam olarakta biraz daha uygun görüşmende yarar var gibi

bende yana yakıla dr. arıyorum hem makul fiyatlı hem iyi iş çıkaran :( hüseyin beyden memnun musunuz

bende yana yakıla dr. arıyorum hem makul fiyatlı hem iyi iş çıkaran :( hüseyin beyden memnun musunuz[/QU
Fiyat onemli bir etken dogru ama iyi is cikarmasi en buyuk etken doktor s3ciminde. Fiyati uygn diye burun yaptirip arkasindan revizyon yaptitmak zornda kalan arkadaslarim var:( bende burnumdan cok memnunum. Hem saglik hemde estetik acisinda cok mutluyum. Cok dogal ve guzel bir sonuc ciktigini dusunuyorum ;) cevremdeki herkes bu fikirde. Hatta farkli doktorlara ameliyat olan arkadaslarim kendi cevrelerinde ops olmak isteyenleri bana yonlendiriyorlar:) ve ABdulkadir Goksel beye ameliyat olmadan donen hic olmadi. Doktorumu tavsiye ediyorum.

Selamlar, abdulkadir goksel beylede gorusmeni tavsiye ediyorum. Hem sinuzit hemde estetik operasyonu gecirdim. 2.5 yil oldu. Sagligima kavusmamim luksu bambaska. Estetigin sonucu da ortada.cok s3vdigim ve begendigim bir burnum oldu. Cok dogal. Goksel beyin en onemli ozelligi herkesin kendi yuzune uygun burnu yapmasi. Bazi doktorlar standart bir burun yapisi tutturmus gidiyorlar ki bu cok yanlis. O zaman estetikli burun ben burdayim diye bagiriyor. Doktorla hasta arasindaki guven bagi cok cok onemli. Goksel bey 100% guvendigim tek doktor. Benim ref bircok arkadasim ameliyat oldu. Hatta 5 yasindaki oglumun geniz eti ops yapti. Ailecek cok seviyoruz:) eminim o elekttigi sende alacaksin.

Tesekürler canim tavsiyen icin hemen arastirmaya basliyacagim kafamdaki 2 kisiden 1 ni eledim zaten bakalim hayirlisi olsun .ben malesef yurtdisinda yasiyorum sizingibi fazla arastirma yapma imkanim yok sadece int üzeri ,yüz yüze görüsmek tabiki daha farkli

Tesekürler canim tavsiyen icin hemen arastirmaya basliyacagim kafamdaki 2 kisiden 1 ni eledim zaten bakalim hayirlisi olsun .ben malesef yurtdisinda yasiyorum sizingibi fazla arastirma yapma imkanim yok sadece int üzeri ,yüz yüze görüsmek tabiki daha farkli

Ayrica senin burnunu cok begendim harika olmus :3:

Melek-ag nekadar a mal oldu ameliyat

yapılacak operasyona göre değişir canım, herkesin burnu ayrı bir vaka çünkü. bir görmesi gerekir bence..
benim sinuzit ve deviasyonda vardı, o kısmını sigortam karşıladı.. estetik kısmı için ben para verdim.

Slm ben iki Doktor arasinda kararsiz kaldim kizlar Emre Ilhan ve Baris Cakir sizce hangisi daha iyi:28:
Lütfen yardimci olun

Bence Emre İlhan kesinlikle cnm. Benim de 3 ay oldu zaten ameliyat olalı ve bütün hastaları gibi bende çok memnunum. Burnum giderek güzelleşiyor, istersen beni ekleyip albümüme bakabilirsin karar vermende yardımcı olur. :)

Bence Emre İlhan kesinlikle cnm. Benim de 3 ay oldu zaten ameliyat olalı ve bütün hastaları gibi bende çok memnunum. Burnum giderek güzelleşiyor, istersen beni ekleyip albümüme bakabilirsin karar vermende yardımcı olur. :)

Bende albumunuzu görebilir miyim arkadaslik isteği yolladim:)

Back
X