Merhaba arkadaşlar benimde nefes alamama problemim var yıllardır baş ağrısıda cabasıKbb doktoruna gittim kemik var ondan sıkıntın dedi e tabi ben normal devlet hastanesine gittim ama şimdi iyi bir KBB doktoru arayışındayım madem ameliyat olucam bari şeklinide düzelteyim istiyorum araştırmaya henüz başladım umarım hepimiz öncelikle sağlıklı sonrada güzel burna sahip oluruz tabi bide fiyat mevzusu var hayırlısı bakalım
slm kızlar,kbb ve plastik cerrah karşılaştırması çok göreceli standart bir sonucu yok,ben de ilk ameliyatımı plastik cerraha yaptım ancak 8 ay sonra kbb uzmanına revizyon olmak durumunda kaldım,20 ay oldu sonuçdan çok memnunum
doktor seçimnde doktorun alt yapısı, yapmış olduğu ameliyatlardan resimlerden değerlendirilebilir.
Kk da insanın biraz kafası karışıyor ancak gene de yardımcı olacak bir platform
bende aynı senın gıbı doktor arayısı ıcındeyım cnm :)) hem maddı anlamdan ucuk olmayacak bı fıyat ıstıyoruz... hemde amelıyat sonrası mukemmel sonuclar beklıyoruzz.. bakalım hakkmızda hayırlısı :))) umarım bulabılırız oyle bı doktoru
hangi doktora olmuştun
Merhaba, yıllardır burnumdan nefes alamıyorum ve bu nedenle baş ağrılarım oluyor ve sık hastalanırorum, muayenelerde KBB doktorları burnumda kemik olduğunu söylüyorlar ve ameliyat olmam gerektiğini söylüyorlar, birde burnumda kemer ve eğrilik var ben ikisininde ameliyat ile düzeltilmesini istiyorum, son 1 senede 6-7 doktorla ameliyat için görüştüm, çoğunun adı bu sitede geçiyor ama bir türlü karar veremedim, fiyatlar çok farklı hastaneler vs. iyice kafam karıştı, birkaç dr. ile daha görüşeceğim ama çok zor iş.. sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var...
Slm ben iki Doktor arasinda kararsiz kaldim kizlar Emre Ilhan ve Baris Cakir sizce hangisi daha iyi
Lütfen yardimci olun
Slm ben iki Doktor arasinda kararsiz kaldim kizlar Emre Ilhan ve Baris Cakir sizce hangisi daha iyi
Lütfen yardimci olun
Çok güzel görünüyorsun çok doğal burnunSelamlar, abdulkadir goksel beylede gorusmeni tavsiye ediyorum. Hem sinuzit hemde estetik operasyonu gecirdim. 2.5 yil oldu. Sagligima kavusmamim luksu bambaska. Estetigin sonucu da ortada.cok s3vdigim ve begendigim bir burnum oldu. Cok dogal. Goksel beyin en onemli ozelligi herkesin kendi yuzune uygun burnu yapmasi. Bazi doktorlar standart bir burun yapisi tutturmus gidiyorlar ki bu cok yanlis. O zaman estetikli burun ben burdayim diye bagiriyor. Doktorla hasta arasindaki guven bagi cok cok onemli. Goksel bey 100% guvendigim tek doktor. Benim ref bircok arkadasim ameliyat oldu. Hatta 5 yasindaki oglumun geniz eti ops yapti. Ailecek cok seviyoruz:) eminim o elekttigi sende alacaksin.
Çok güzel görünüyorsun çok doğal burnun
abdülkadir beyin burunlarını ben de çok beğeniyorum ama fiyatı çok geliyorçok zor doktor secmek çok umutsuzum ya
aslında çok yüksek değil fiyatlar. Şunu da unutmamak lazım 1 kere yaptırıp ömür boyu mutlu ve sağlıklı bir buruna sahip oluyorsun sonucunda. Ben öyle olduğuna inanıyorum. Doğru ellere teslim etmek gerek. Burun bu şakaya gelmiyor. Göksel beye revizyon için o kadar çok gelen hasta var ki. İnsanların burunlarını mahvediyorlarO burunları baştan yaratıyor resmen. Bence bir düşün derim :)
Umutsuzluga kapılma. Görüştün mü bilmiyorum ama mutlaka görüş derim.Fikirlerin ve umutsuzlugun değişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?