Burun estetiğinde doktor seçimi çok zor, nasıl karar vereceğiz??

nexa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
6
0
6
35
İstanbul
Merhaba, yıllardır burnumdan nefes alamıyorum ve bu nedenle baş ağrılarım oluyor ve sık hastalanırorum, muayenelerde KBB doktorları burnumda kemik olduğunu söylüyorlar ve ameliyat olmam gerektiğini söylüyorlar, birde burnumda kemer ve eğrilik var ben ikisininde ameliyat ile düzeltilmesini istiyorum, son 1 senede 6-7 doktorla ameliyat için görüştüm, çoğunun adı bu sitede geçiyor ama bir türlü karar veremedim, fiyatlar çok farklı hastaneler vs. iyice kafam karıştı, birkaç dr. ile daha görüşeceğim ama çok zor iş.. sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var...

bende aynı senın gıbı doktor arayısı ıcındeyım cnm :)) hem maddı anlamdan ucuk olmayacak bı fıyat ıstıyoruz... hemde amelıyat sonrası mukemmel sonuclar beklıyoruzz.. bakalım hakkmızda hayırlısı :))) umarım bulabılırız oyle bı doktoru

Merhaba, yıllardır burnumdan nefes alamıyorum ve bu nedenle baş ağrılarım oluyor ve sık hastalanırorum, muayenelerde KBB doktorları burnumda kemik olduğunu söylüyorlar ve ameliyat olmam gerektiğini söylüyorlar, birde burnumda kemer ve eğrilik var ben ikisininde ameliyat ile düzeltilmesini istiyorum, son 1 senede 6-7 doktorla ameliyat için görüştüm, çoğunun adı bu sitede geçiyor ama bir türlü karar veremedim, fiyatlar çok farklı hastaneler vs. iyice kafam karıştı, birkaç dr. ile daha görüşeceğim ama çok zor iş.. sizlerin bilgilerinize ihtiyacım var...

Doktor secimi elbette en önemli adım. Burnunda nefes problemin de olduğundan Kbb uzmanına olmalısın ameliyatını. Tabii doktorun estetik operasyonlarının başarılı oldugundan emin olmalısın. Açıkçası ben doğal görünüme ve yıllar sonra deformasyona yğramayacagından emin olmak istedim doktor seçimimi yaparken. 2 yıl oldu ameliyat olalı ve nefes problemim geçti. Ayrıca görüntümden de memnunum. Çok fazla kişi ile görüşmek kafa karıştırabilir. En fazla bence 2 doktora karar verip ikisine de muayene olup karar vermek lazım. 6-7 doktora gittim demişsin. Herhangi birine karar verememe sebeplerin neler acaba? Aradığın belirgin özellik nedir?

İnşallah en kısa zamanda olur rahatlarsın.Benim doktorum İstanbul, Üsküdar yunus emre hastanesinde KBB doktorum Hüseyin ALTUN. Eğer ameliyatı düşünüyorsan doktorumu tavsiye ederim 2 ay olucak benimde hiç şikayetim yok. rakam olarakta biraz daha uygun görüşmende yarar var gibi

bendede deviasyon var ve kemik o kadar yomuk ki dışardan çok belli oluyodu gece nefes alamaz hale gelmiştim salı günü bende ameliyata giricem ve çok korkuyorum ağrım çok olurmu diye bir doktora gittim ve hemen ameliyat günü aldım doktorum artı yönlerden çok eksi yönlerini anlatı illa ameliyat ol demedi ve çok samimi geldi bana

bendede deviasyon var ve kemik o kadar yomuk ki dışardan çok belli oluyodu gece nefes alamaz hale gelmiştim salı günü bende ameliyata giricem ve çok korkuyorum ağrım çok olurmu diye bir doktora gittim ve hemen ameliyat günü aldım doktorum artı yönlerden çok eksi yönlerini anlatı illa ameliyat ol demedi ve çok samimi geldi bana

canım oncelıkle cok gecmıs olsun sımdıden. umarım fazla bı agrın olmaz ve tez zamanda normal hayatına donebılırsın :)) pekı nerde ve hangı doktora oluyosun acaba amelıyatını ? bende senın gıbı cok korkuyomdaa :)))

Aynen benimde uzun süredir baş ağrım oluyordu. Migrenden şüphelendim bir sürü baş kısmından mr tomografi çektirdim bişey çıkmadı dedim bir de KBB ye gideyim iyi ki yapmışım. Sebebi buldum burnumda iç kemikte eğrilik var. Bu da sinüzite sebep olmuş. Aslında o kısmı basit bi ameliyatla alabilirler sinüzitle oluşan yeri ama burun eğri olunca tekrar edermiş. O yüzden ameliyat olmam lazım. Deviasyon olunca devlet karşılıyor sanırım ameliyatı. Öyle maalesef estetik ameliyat filan çok veremem hem uygun hem de ücret konusunda sıkıntı olmayan bir yer varsa tavsiyelerinizi bekliyorum bende..

burun ameliyatı yaptıracaksan KBB cilerden uzakdur onları ALLAH a havale ediyorum fiyatı uygun söyleyip burnumu ameliyat etiler.
daha sonra iki katı para verdim düzeltme için plastik cerraha ameliyat oldum dr elinden geleni yaptı kulaklarımdan parça aldı burnumu yeniden inşa etti resmen ama şimdi mükemmel oldu........

burun ameliyatı yaptıracaksan KBB cilerden uzakdur onları ALLAH a havale ediyorum fiyatı uygun söyleyip burnumu ameliyat etiler.
daha sonra iki katı para verdim düzeltme için plastik cerraha ameliyat oldum dr elinden geleni yaptı kulaklarımdan parça aldı burnumu yeniden inşa etti resmen ama şimdi mükemmel oldu........

Çevremde KBB ciler tarafından ameliyat olan ve çok iyi ve güzel burunları olan kişiler var ve plastikçilere olupta felaket ile sonuçlananlarda var, önemli olan doğru droktoru bulmak yani doktorun işi sadece burun cerrahisi olacak, bu yüzden ben karar veremiyorum 6-7 dokrorla( her iki branştan KBB ve plastik) görüşmeme rağmen...:18:

Çevremde KBB ciler tarafından ameliyat olan ve çok iyi ve güzel burunları olan kişiler var ve plastikçilere olupta felaket ile sonuçlananlarda var, önemli olan doğru droktoru bulmak yani doktorun işi sadece burun cerrahisi olacak, bu yüzden ben karar veremiyorum 6-7 dokrorla( her iki branştan KBB ve plastik) görüşmeme rağmen...:18:

slm kızlar,kbb ve plastik cerrah karşılaştırması çok göreceli standart bir sonucu yok,ben de ilk ameliyatımı plastik cerraha yaptım ancak 8 ay sonra kbb uzmanına revizyon olmak durumunda kaldım,20 ay oldu sonuçdan çok memnunum
doktor seçimnde doktorun alt yapısı, yapmış olduğu ameliyatlardan resimlerden değerlendirilebilir.
kk da insanın biraz kafası karışıyor ancak gene de yardımcı olacak bir platform

Merhaba arkadaşlar benimde nefes alamama problemim var yıllardır baş ağrısıda cabası :( Kbb doktoruna gittim kemik var ondan sıkıntın dedi e tabi ben normal devlet hastanesine gittim ama şimdi iyi bir KBB doktoru arayışındayım madem ameliyat olucam bari şeklinide düzelteyim istiyorum araştırmaya henüz başladım umarım hepimiz öncelikle sağlıklı sonrada güzel burna sahip oluruz tabi bide fiyat mevzusu var hayırlısı bakalım

canım oncelıkle cok gecmıs olsun sımdıden. umarım fazla bı agrın olmaz ve tez zamanda normal hayatına donebılırsın :)) pekı nerde ve hangı doktora oluyosun acaba amelıyatını ? bende senın gıbı cok korkuyomdaa :)))

sağol canım ankara medicana hastanesinde hakkı yücel demire ameliyat olucam :)

Merhaba arkadaşlar benimde nefes alamama problemim var yıllardır baş ağrısıda cabası :( Kbb doktoruna gittim kemik var ondan sıkıntın dedi e tabi ben normal devlet hastanesine gittim ama şimdi iyi bir KBB doktoru arayışındayım madem ameliyat olucam bari şeklinide düzelteyim istiyorum araştırmaya henüz başladım umarım hepimiz öncelikle sağlıklı sonrada güzel burna sahip oluruz tabi bide fiyat mevzusu var hayırlısı bakalım
slm karakızz,iki kere burun estetiği olmuş biri olarak,kbb uzmanı en doğru seçim olur..
fiatlarda ortalama 7000 ile 8000 tl ..
burun yüzde en önemli orgam olduğundan tamamen fiat odaklı değilde iyi bir doktor olmasına özen göster derim:)

Bir arkadaşım dr.kemal ekberoğlu nu tavsiye etti kuzenini kemal bey ameliyat etmiş fotoğrafını gösterdi çok iyi olmuş, araştırdım olumlu buldum ,en kısa zamanda görüşmeye gideceğim , gelişmeleri anlatırım ...

bende KBB ye oldum 5.günüm

ben İstanbul kolan hastanesi KBB doktoru Bülent çuhalıya oldum 5.günüm

ben İstanbul kolan hastanesi KBB doktoru Bülent çuhalıya oldum 5.günüm

beklikdüzü kolan hastanesimi? :) geçmişolsun canım ya günleri say say bitmiyo :( acı varmı acı çok korkuyorum ben bu arada benim doktorum estetik cerrah çok sevdim doktorumu başka doktora gitmedim bile çok güven verdi kendisi inş herşey güzel olur

selam nexa, bende de ileri derece de baş ağrıları vardı. Kronik sinuzit problemi yaşıyordum. google a sinuzit üzerine uzman doktor yazarak birkaç doktor buldum konusunda uzman. En cok dikkatimi çeken Abdulkadir Göksel oldu çünkü sinuzit ameliyatlarını sinoplasti diye bir yöntemle yapıyordu. Muane için randevu aldım. Şikayetlerimi anlattım. MR çekildi ve film de tüm sinus boşluklarının dolu olduğu, burun içinde deviasyon da olduğu ortaya çıktı. Göksel beyle görüşmemizden sonra ameliyat olmaya karar verdim. Ayrıca istersem estetikte olabilirsin dedi. Fotograflarımı çektikten sonra yeni burnumu bilgisayarda gösterdi, hoşuma gitti ve estetikte olmaya karar verdim. Göksel beyin hem kkb cerrahı hem de estetik cerrahı olması benim için çok büyük avantajdı. Hİç tereddüt etmeden karar verdim. Ayrıca, hasta ve doktor arasındaki elektrikte cok önemli, o güven duygusunu görüştükten sonra hissediyorsun gerçekten. Doktor seçimindeki en büyük kriter bu bence. Maddi kaygı gözetmeksizin, kişi için en dogru olana karar veriyor. SOnuç, 2.5 yıl oldu ameliyat olalı. Ne baş ağrısı ne de sinuzit ne de nefes alma problemim kaldı. Ayrıca güzel bir burnada sahip oldum. Gayet doğal, gayet havalı :) Hala kontrollere gidiyorum. Hastalarını mutlaka takip eder, bu da çok önemli. İstediğin zaman ulaşabilirsin herhangi bir sorunda.. Onunla da bir görüş derim. RİNO İSTANBUL, internetten de bakabilirsin. Resimlerime de bak nasıl son halim. Çok geçmiş olsun.

Back
X