burun estetiğinde foto ve dr isimleri koyalım.

biryy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
54
1
6
İstanbul
mesaj engelini aşmak için boş mesaj atmaya,foto görmek için arkadaşlık isteği göndermeye son verelim.
estetik olanlar foto ve dr ismi yazarsa kararsız olan arkadaşlar fikir edinecekler.şimdiden teşekkür ediyorum.

şu anda kararsızlık yaşayan arkadaşlar.ben tam olarak dr ismi veremeyecek kadar kararsızım.bi dokroru araştırayım dedim o kadar abartılı yorumlar okudum ki.en son fark ettim yazan kişiler hep aynı.belki dr ların asistanları yazıyodur.olamaz mı? o nedenle yorumdan çok foto ve dr ismi daha güvenilir olacağını düşünüyorum.

şu anda kararsızlık yaşayan arkadaşlar.ben tam olarak dr ismi veremeyecek kadar kararsızım.bi dokroru araştırayım dedim o kadar abartılı yorumlar okudum ki.en son fark ettim yazan kişiler hep aynı.belki dr ların asistanları yazıyodur.olamaz mı? o nedenle yorumdan çok foto ve dr ismi daha güvenilir olacağını düşünüyorum.

Bende doktor araştırmak için üye oldum, ama sizin dediğiniz gibi çoğunlukla reklam gibi geldi bana da hiç güven vermedi. hep aynı dr ların ismi dönüyor sanki koca istanbul da başka doktor yok. Sonra dışardan tavsiye ile gittik. oğlum burun deviasyon+estetik ameliyatı oldu, çok şükür şu an da iyi henüz çok yeni daha alçısı çıkmadı. Size de Allah kolaylık versin gerçekten dr seçimi çok zor...

Bende doktor araştırmak için üye oldum, ama sizin dediğiniz gibi çoğunlukla reklam gibi geldi bana da hiç güven vermedi. hep aynı dr ların ismi dönüyor sanki koca istanbul da başka doktor yok. Sonra dışardan tavsiye ile gittik. oğlum burun deviasyon+estetik ameliyatı oldu, çok şükür şu an da iyi henüz çok yeni daha alçısı çıkmadı. Size de Allah kolaylık versin gerçekten dr seçimi çok zor...

ben o kadar sıkıldım ki araştırma yapmaktan.
bi kaç arkadaş resimle birlikte dr ismi koysa yardım etse.
album bakmak için arkadaş olmayı bekliyorum.
dolayısıyla kaç haftadır bi fikir edinemedim.

Doc. Dr . Tugrul Maral cooook guzel burunlari yapiyor!!!Ben de ona yaptirdim)

$IMG_9603.webp $IMG_9603.webp

Bu beniim 10 günlük burnum :)

Dün tam 1 ay oldu şuan için çok memnunum şişliklerim yok denecek kadar az :nazar: doktorum Amirali nevai .

Resimlerini çektim ama, genç delikanlı olduğu için izin vermez henüz ateli de çıkmadı zaten. Ameliyattan sonra buz uygulaması yaptık o yüzden morarma hiç olmadı ama gözleri biraz şişti, üçüncü günden sonra inmeye başladı, şu an bir haftalık hiç şiş kalmadı... Doktoru Orhan Alan

cobanya bayıldım çok yakışmış bambaşka olmuşsun:nazar: ne kadar oldu ameliyat olalı
bide hep dikkat ediyorum insanın dudakları bile değişiyor bi dolgunlaşıyor yada ortaya cıkıyor sanırım

dr ismini ve fiyatınıda yazabilirmisin

Son düzenleme:
Canım nerdeyse 2 ay oldu ayrıca çok teşekkür ederim :) dudaklarımda veya gözlerimde çok değişme olmadı :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
X