Gayet normal, 6 ay içerisinde esas halini alır. Eğer kalın deriliyseniz tam oturması 1,5 yılı bulabiliyor dert etmeyinArkadaşlar lütfen yardımcı olun tecrübelerinizle ameliyat olalı 2 ayı geçti ama burnum gerçekten çok büyük 6 aya kadar gidicek diyorlar ama ben pek sanmıyorum yani bu büyük burun nasıl küçülücek? Sizin değişimleriniz neler oldu bu konuda böyle bir şey yaşadınız mı? Çok moralim bozuluyor o kadar ameliyat oldum acısına katlandım ama gel gör ki fark yok
Yok 6 ay da yetmez benim burun hala sisGayet normal, 6 ay içerisinde esas halini alır. Eğer kalın deriliyseniz tam oturması 1,5 yılı bulabiliyor dert etmeyin
Merhaba burnunuzun sisligi nasıl oldu?şişliktir diyorsunuz yani
Canım çok bi değişiklik olmadı biraz daha indi ama küçülme yokMerhaba burnunuzun sisligi nasıl oldu?
Resim atabilirmisinizCanım çok bi değişiklik olmadı biraz daha indi ama küçülme yok
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun tecrübelerinizle ameliyat olalı 2 ayı geçti ama burnum gerçekten çok büyük 6 aya kadar gidicek diyorlar ama ben pek sanmıyorum yani bu büyük burun nasıl küçülücek? Sizin değişimleriniz neler oldu bu konuda böyle bir şey yaşadınız mı? Çok moralim bozuluyor o kadar ameliyat oldum acısına katlandım ama gel gör ki fark yok
Şişliğiniz ne durumda düzelme var mı
Kızlar hayır benim incelmedi büyüklüğü aynı sizde nasıl olur bilemem derinin yapısına bağlıymış o kadar üzgünüm ki o kadar acıyı çektik şimdi bayramdan sonra tekrar görüşmeye gidicem nasipse yine olucam aynı doktora yandan güzel kalkıklığı iyi fakat gelin görün ki önden kocaman bir burun birde düşük hele gülünce eskisi daha kibardı kısacası iniyor bir yılda diyenler var elbet onların inmiştir bedene bağlı bende böyle oldu 4. Ayında ne ise oMerhaba galiba ameliyat olalı 10 ayınız dolmuş son durum nedir merak ediyorum benim bugün 28. Günüm öncekinden kısa ama ödemli kalın bir burnum var inceliyormu gerçektende
Kızlar hayır benim incelmedi büyüklüğü aynı sizde nasıl olur bilemem derinin yapısına bağlıymış o kadar üzgünüm ki o kadar acıyı çektik şimdi bayramdan sonra tekrar görüşmeye gidicem nasipse yine olucam aynı doktora yandan güzel kalkıklığı iyi fakat gelin görün ki önden kocaman bir burun birde düşük hele gülünce eskisi daha kibardı kısacası iniyor bir yılda diyenler var elbet onların inmiştir bedene bağlı bende böyle oldu 4. Ayında ne ise oEvet bende merak ediyorum
Benim de uç kısmını beğenmemiş doktorum bayramdan sonra 5 dakikalık işlem uyuşturup yapalım dedi uyutmayacak yani sizin uç kısmı nasıl özelden bir resim atar mısınız ben de atıyorumKızlar hayır benim incelmedi büyüklüğü aynı sizde nasıl olur bilemem derinin yapısına bağlıymış o kadar üzgünüm ki o kadar acıyı çektik şimdi bayramdan sonra tekrar görüşmeye gidicem nasipse yine olucam aynı doktora yandan güzel kalkıklığı iyi fakat gelin görün ki önden kocaman bir burun birde düşük hele gülünce eskisi daha kibardı kısacası iniyor bir yılda diyenler var elbet onların inmiştir bedene bağlı bende böyle oldu 4. Ayında ne ise o
yaaa gerçektenmiKızlar hayır benim incelmedi büyüklüğü aynı sizde nasıl olur bilemem derinin yapısına bağlıymış o kadar üzgünüm ki o kadar acıyı çektik şimdi bayramdan sonra tekrar görüşmeye gidicem nasipse yine olucam aynı doktora yandan güzel kalkıklığı iyi fakat gelin görün ki önden kocaman bir burun birde düşük hele gülünce eskisi daha kibardı kısacası iniyor bir yılda diyenler var elbet onların inmiştir bedene bağlı bende böyle oldu 4. Ayında ne ise o
Yani benim inmeler üst kısımda ve yanaklara doğru olan kısım iniyor sertleşme gidiyor burun ucu hiç inmediyaaa gerçektenmipeki 4. aya kadar inme oldumu benim bugün 34. günüm birazda olsa inmezmiki burnumun üzerindeki şişliği hissediyorum aslında yani o sertlik geçmedimi sizin hala öylemi kalıyor burun birde 5 dk da ne işlemi yapacakmış doktor tekrar açmıycaktır heralde ödem insin diye iğnemi yapacak acaba inşallah faydası olur kusura bakmayın çok fazla sordum
Benimde burun ucum hic inmedi. Burnumun kemigi incecik ucu kocaman kötu bir görüntü varYani benim inmeler üst kısımda ve yanaklara doğru olan kısım iniyor sertleşme gidiyor burun ucu hiç inmedi
Aynen bayramdan sonra tekrar olmayı düşünüyoum birde aynu doktora bakalımBenimde burun ucum hic inmedi. Burnumun kemigi incecik ucu kocaman kötu bir görüntü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?