burun estetiğinden 3 sene sonrası burun ucu cukurlaşması:S

benim bir arkadaşımda öyle oldu burundaki tüm hatlar kıkırdak çıkıntıları belli oldu zamanla.bu tarz ince derili burunlarda yumuşak doku kullanmak gerekiyor yada kıkırdağı ezip herneyse seninde burun derin onuki gibi inceyse olabilir doktorunla görüş canım eğer hissettiğin gibi ise zaten müdahale eder doktorun.ufak bir müdahale ile düzelir.

kızlar ben estetik yaptralı 3 sene oldu burun ucunda çukur oluştu sanki hoşuma gitmyo ...:S bu durmda olan var mı..:???

Benim bi arkadasimda ayni sorun olustu. Revizyon olacak simdi benim doktoruma. Doktor bey sirf bunu engellemek icin bir yontem uyguladigini soylemisti bana. Yillar once ameliyat olmus hastalarini gordum ve hicbir degisiklik yok. Bu sebeple kendisini sectim aneliyat olmak icin. Gecmis olsun cnm. Ayni doktora gitmek ne kadar mantikli olur inan bilemiyorum.

sanrm derim ince ondan:S uzaktan belli ol yo ama yakından belli ne yazık ki.doktrm amelyt sırsnda hic birsey kullnmadığını söyledi kıkırdak filan... bende revizyon düşünür oldum ama önce ekonomk bağımszlığımı kazanmam lazm..revzyn fiytlarıda pahalı ..:SS

sanrm derim ince ondan:S uzaktan belli ol yo ama yakından belli ne yazık ki.doktrm amelyt sırsnda hic birsey kullnmadığını söyledi kıkırdak filan... bende revizyon düşünür oldum ama önce ekonomk bağımszlığımı kazanmam lazm..revzyn fiytlarıda pahalı ..:SS

Gecmis olsun sana. Umarim en kisa surede cozerdin sorununu. Karar verdiginde doktorumu revizyon icin oneririm. Defigim gibi butun ucunda yaptigi bir yontem ile burun ucu cokmelerini engelliyor. Op. dr. Abdulkadir Goksel

Gecmis olsun sana. Umarim en kisa surede cozerdin sorununu. Karar verdiginde doktorumu revizyon icin oneririm. Defigim gibi butun ucunda yaptigi bir yontem ile burun ucu cokmelerini engelliyor. Op. dr. Abdulkadir Goksel

teşşkr edrm cnm.inşlh...hangi şehrde doktrun...bde fiyt konusunda bilgin vr mı???

Geçmiş olsun 3 sene sonra böyle bir sorunun olması hoş olmamış umarım sorunun çözülür dilersen doktoruna sorabilirsin.

Back
X